Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

"Čiapajevas ir Pustota", "Nežemiško sekso fetišas".

Kaip šios knygos ar patiko?

kaip senia beskaičiua kokia knygą.. :rolleyes:

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai jau trečia Darjos Doncovos ryju, man kažkoks atradimų atradimas šita rašytoja, įsimylėjau iš pat pirmos knygos :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai patinka skaityti knygas, toks atsipalaidavimas.. patinka Vaitkeviciute, Malukas, Buivydaite :flowers: ypac Vaitkeviciutes knygos :flowers: gal zinote kokiu dar geru autoriu, kazko panasaus į Vaitkeviciute?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip šios knygos ar patiko?

kaip senia beskaičiua kokia knygą.. :mirksiukas:

Tiesą sakant, Čiapajevo nebaigiau ;) Manau kadan ors vėl paimti.

"Nežemiško sekso fetišas" visai įdomi knyga. http://www.miestoiq.lt/2009/03/nezemisko-sekso-fetisas/

Neseniai skaičiau Černiauskaitės - Kvėpavimas į marmurą. gana įdomi, bet ir sunki knyga morališkai.

Dbr skaitau "Bėgančios su vilkais" - čia tokia gera knyga, psichologiijos, sakyčiau, moterims gerai labai ji.

Ir dar skaitau E. Limonov, "Tai aš, Edička".

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seniau skaitydavau, bet dabar kazkaip laiko neberandu knygoms nebeuzkabina manes :mirksiukas:

sitas2.gif

Diskusijų forumas - www.forumas.vhost.lt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai vis dar esu įsimylėjus Darja Doncova. Skaitau jau 9 knygą jos. Sunumeruota pagal leidyklą, bet visiška nesamonė, kada leido yra vienas dalykas, bet pagal knygas kitas. Nors esmės nėra toj numeracijoj, visi detektyvai vienas su kitu nesusija, bet veikėjo gyvenimas truputį.

Visi detektyvai su nerealiu humoru parašyti, kitą kart skaitau ir net balsu juokiuosi, o pats detektyvas tikrai rimtas ir vertas dėmesio.

Žodžiu labai džiaugiuosi kad atradau šią rašytoja :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kunčius - Nepasigailėti Dušanskio (jei kas mėgsta ironiją, sarkazmą ir grotesk, ar postmoderną, tuomet ši knyga tikras pasimėgavimas).

Prustas - Žydinčių merginų šešėlyje (rami graži knyga, antrta ciklo "prarasto laiko beieškant" knyga, su daug pamąstymų ir ilgais ilgis sakiniai, knyga, skaitymui ne iš lengvųjų, nes reikia koncentruotis...).

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir aš laaabai mėgstu skaityti , tik dėl laiko stokos dažniausiai renkuosi lengvas knygas, skaitau jas vietoj kokio žurnalo :wub1:

Iš rimtesnių nesenai perskaičiau Sidro namų taisykles, paliko išties didelį įspūdį :wub1:

Dabar nesenai perskaičiau tą naują lietuvišką knygelę Pinigų medis, tiesiog smagiai praleidau dieną :wub1:

1h3l1i0j4cc848j23j9j5326233336333b6e656c697569.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.patogupirkti.lt/BooksPictures/9955244623.jpg

Paskutine si knyga.Detektyvas.Itrauke nuo pirmu psl.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Iš rimtesnių nesenai perskaičiau Sidro namų taisykles, paliko išties didelį įspūdį :)

sio autoriaus knygos ir man patiko, esu skaiciusi "Naujojo Hampšyro viesbutis" dabar pradejau skaityti "Pasaulis pagal Garpa"

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai jau trečia Darjos Doncovos ryju, man kažkoks atradimų atradimas šita rašytoja, įsimylėjau iš pat pirmos knygos :sird1:

Indrute, stai cia yra oficialus saitas Darijos Doncovos :super:

Jubilejus, per 10 metu, neperseniausiai isleido 100-ja knyga :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, stai cia yra oficialus saitas Darijos Doncovos :kadaryt:

Jubilejus, per 10 metu, neperseniausiai isleido 100-ja knyga :D

Ačiūūū Kicule labai už pastangas. Butinai visą puslapį išnarstysiu, ko nesuprasiu bus vyras pristatytas išverst :super:

Ačiū dar kartą ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.