Pereiti prie turinio
ledi_x

Indaplovės

Rekomenduojami pranešimai

Eina šikt :super:llaime: jau geriau aš indus paplausiu rankom(nors žinot kaip aš to nekenčiu) bet tik ne rūbus rankom, iškart iškylą kaip mazgoju dzinsus, bliuzonus ir kaip jų net iš vonios šlapių neiškeliu...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Eina šikt :victory: :D jau geriau aš indus paplausiu rankom(nors žinot kaip aš to nekenčiu) bet tik ne rūbus rankom, iškart iškylą kaip mazgoju dzinsus, bliuzonus ir kaip jų net iš vonios šlapių neiškeliu...

vat ir as taip pat manau, bet jiems atrodo,kad indaplove labai reikalingas daiktas-reikalingiausias nei skalbimo masina :) ;) :D bet man tai taip juokinga :D :D :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patogumas ir pinigu metymas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
patogumas ir pinigu metymas...

o kodel pinigu metymas?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patogumas ir labai DIDELIS patogumas, as labai priesinausi kai vyras pasake kad nupirko indaplove, " ka as negaliu indu issiplauti " priekaistavau as, o dabar tik tyliu ir nieko nesakau, nes esu labai jam dekinga, dabar man indaplove tokia pat butina kaip ir skambino masina, aisku be skalbimo masinos neissiversciau, bet ir neatsisakyciau indaploves, ir koks dar pinigu metymas, mes virtuvei per metus neisnaudojam 1 kubo karsto vandens, o salto vandens per 2-3 men kuba, taigi tie kas sako kad tai pinigu metumas tikrai nesutinku :wub1:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patogumas, bet nėra būtinybė. kai vienuose namuose gyvena daug žmonių tai tikrai praverčia

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano namuose indaplovė neturėtų ką veikt :flowers: gal per savaitę laiko ir pririnkčiau ką plaut :flowers: tik vargu ar beatmirkytų tuos nešvarumus :flowers:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mūsų šeima dar nedidelė 3asmenys su mažyliu,bet jau kaip pirmą kartą įjungiau ją pajutau palengvėjimą ir didelį džiaugsmą kad galiu gulėti ištiesusi kojas o už mane kažkas dirba, beto tai buvo lyg ir dovana nuo vyro tai aš esu be galo patenkinta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.