Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

Jau tiek išreklamuotas buvo,bet sakyčiau nėra toks jau "Wauuu" :flowers:

poster_chloe%20(1).jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Beveik visus filmus mačiau kino teatre kuriuos čia įkėlėt :flowers:

Na, gal ne visos vaikšto į kino teatrus (pvz. tokios kaip aš :wub1: )...

Jau tiek išreklamuotas buvo,bet sakyčiau nėra toks jau "Wauuu" :victory:

Pabandysim pažiūrėti vis vien :geda:

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na, gal ne visos vaikšto į kino teatrus (pvz. tokios kaip aš :flowers: )...

Na gi aš ir nesiūlau. Ir nesigiriu.

O be to megos ir akropolio kino teatruose du kartu per mėnesį vyksta akcijos kada bilietai būna 6-9lt. tai 4 kartus galima pigiai visai papramogauti. Juk ir taip tų pramogų pas mus mažai liko....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nemėgstų kino teatruose žiūrėti filmus jei jie yra be vertimo, ir subtitrai jei yra lietuviški irgi nelabai patinka, geriau parsisųsti iš interneto ir pasižiūrėti, nors paskutiniu metu visai nieko nebežiūriu, tiesiog man tai neįdomu :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na gi aš ir nesiūlau. Ir nesigiriu.

O be to megos ir akropolio kino teatruose du kartu per mėnesį vyksta akcijos kada bilietai būna 6-9lt. tai 4 kartus galima pigiai visai papramogauti. Juk ir taip tų pramogų pas mus mažai liko....

Oi :victory: Nenorėjau, kad mano parašymas nuskambėtų lyg kaltinimas ar priekaištai :wub1: Atsiprašau, jei tai taip nuskambėjo :flowers:

O truputį nukrypstant ne į temą, man kino teatrai nepatinka dėl kelių priežasčių ir kaina nėra pagrindinė. Va jos: 1. Per didelis garsas (išeinu pavargusi, skaudančia galva); 2. Negaliu bet kada sustabdyti filmo (nueiti ar į tualetą, ar iki šaldytuvo, ar parūkyti, ar pakalbėti telefonu); 3. Namie sėdžiu patogiai susirangiusi fotelyje su virbalais rankose, šunimis prie šonų (ar be jų) ir esu viena ar dviese. Reguliuoju vaizdą, garsą ir viską kas man patinka, ko tikrai neįgyvendinčiau kino salėje. 4. Angliškai taip gerai nesuprantu, kaip rusiškai, o titrais tikrai ne viskas parašoma. Na, žinoma ir kaina - juk ir iki kino teatro reikia kažkaip nusigauti. Geriau už sutaupytus litukus į mišką nusitrenkti man.

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O truputį nukrypstant ne į temą, man kino teatrai nepatinka dėl kelių priežasčių ir kaina nėra pagrindinė. Va jos: 1. Per didelis garsas (išeinu pavargusi, skaudančia galva); 2. Negaliu bet kada sustabdyti filmo (nueiti ar į tualetą, ar iki šaldytuvo, ar parūkyti, ar pakalbėti telefonu); 3. Namie sėdžiu patogiai susirangiusi fotelyje su virbalais rankose, šunimis prie šonų (ar be jų) ir esu viena ar dviese. Reguliuoju vaizdą, garsą ir viską kas man patinka, ko tikrai neįgyvendinčiau kino salėje. 4. Angliškai taip gerai nesuprantu, kaip rusiškai, o titrais tikrai ne viskas parašoma. Na, žinoma ir kaina - juk ir iki kino teatro reikia kažkaip nusigauti. Geriau už sutaupytus litukus į mišką nusitrenkti man.

:victory: sutinku su tavim!!! Man irgi kinoteatrai visai "nelimpa"!!!! :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei norit nepasijuokt o pazvengt rekomenduoju :flowers::victory: :wub1:

zero21101785.jpg

stai cia :geda:

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gitara, noriu papų noriu papų noriu papų :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gitara, noriu papų noriu papų noriu papų :lol:

:grin: Indre man pritare GERAS filmas :papai:

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mes kaip tik vis neturime galimybės dažniau į kina nuvažiuoti, kaip pradėjo reklamuoti Chloe, sakiau žiūrėsim tik kinoteatre... Bet toki galėjom ir name pažiūrėti... Yra daug įspudigesniu filmu.

O kinoteatrai man patinka :papai:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jei norit nepasijuokt o pazvengt rekomenduoju :papai::grin: :lol:

zero21101785.jpg

stai cia :doh:

geras filmas-prisizvengiau nerealiai. :tu::sd::zydi: :lol: :lol:

o kas del kinoteatru, tai man jie irgi nelimpa....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2dd9db902ca1.jpg

По мотивам рассказов Роберта Ирвина Говарда. Соломон Кейн — английский солдат XVI века, который осознал, что его бесчеловечные и жестокие поступки навечно прокляли его душу. Вознамерившись искупить свои грехи, Кейн клянется жить в мире и добродетели, но когда на землю ступают темные силы, ему не остается ничего, как дать бой.

http://www.torrent.lt/v2/t131193-Filmai-RU...ane-2009-DVDRip

labai patiko

c48f6f679cdb.jpg

После вселенской катастрофы Америка превратилась в выжженную пустыню. По бескрайним дорогам, кишащим бандами, враждующими между собой за воду и еду, странствует мудрый Илай. Однажды он прибывает в мрачные края, где когда-то была цветущая Калифорния, а теперь это сущий ад, где бесчинствует тиран Карнеги.

http://www.torrent.lt/v2/t131021-Filmai-RU...2010-HDRip-XviD

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.