Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar gali būti meilė be sekso?

Rekomenduojami pranešimai

turi omeny kad po 15 metu man mano zmona nerupes??? zinoma, bus daug daugiau rupesciu(vaikai ir t.t.) bet vat kaip as ir rasiau arui, kad turi bent kazka daryti kartu, kad neatitoltu vienas nuo kito... kad tai ir butu kartu valgyt darymas ar pan... as esu 100% isitikeines kad ir po 15 metu man mano busimoji zmona bus svarbiau uz visa kita... ir tikrai zinau kad rasiu jai laiko... ir ji man taip pat...

ir jai tau kasnors po 15 metu bendro gyvenimo pasikeite, nereiskia kad visiems taip pat pasikeis... nors man ir 17 mettu, bet pavargti ri as galiu... kai reikia prie pamoku po 5 valandas pasede, ir poto dar eini sportuot, ir sportuoji iki tol kol tau kas nors numauti maike turi... nes pats nebepajegi.. vasara einu dirbti... po 8 val parduotuvei viska i lentynas deti, taigi 8 valandas ant koju ir jai tau nepasiseke turi kokius gerimus kraut tai skaityk po darbo irgi esi lavonas, bet paneliai laiko visteik randu daugiau nei reikia... ir viskas pas mus ciotkai... ir mano manymu gali ir pas juos viska ciotkai padaryt... ne nepriekaistingai, bet tikrai galima pagerint, nes visus zmones gali biski pakeisti, reikia tiesiog rimtai pasneket ir kaip jau sakiau, jai ji Ara myli tai ji tikrai pasikeis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
turi omeny kad po 15 metu man mano zmona nerupes??? zinoma, bus daug daugiau rupesciu(vaikai ir t.t.) bet vat kaip as ir rasiau arui, kad turi bent kazka daryti kartu, kad neatitoltu vienas nuo kito... kad tai ir butu kartu valgyt darymas ar pan... as esu 100% isitikeines kad ir po 15 metu man mano busimoji zmona bus svarbiau uz visa kita... ir tikrai zinau kad rasiu jai laiko... ir ji man taip pat...

ir jai tau kasnors po 15 metu bendro gyvenimo pasikeite, nereiskia kad visiems taip pat pasikeis... nors man ir 17 mettu, bet pavargti ri as galiu... kai reikia prie pamoku po 5 valandas pasede, ir poto dar eini sportuot, ir sportuoji iki tol kol tau kas nors numauti maike turi... nes pats nebepajegi.. vasara einu dirbti... po 8 val parduotuvei viska i lentynas deti, taigi 8 valandas ant koju ir jai tau nepasiseke turi kokius gerimus kraut tai skaityk po darbo irgi esi lavonas, bet paneliai laiko visteik randu daugiau nei reikia... ir viskas pas mus ciotkai... ir mano manymu gali ir pas juos viska ciotkai padaryt... ne nepriekaistingai, bet tikrai galima pagerint, nes visus zmones gali biski pakeisti, reikia tiesiog rimtai pasneket ir kaip jau sakiau, jai ji Ara myli tai ji tikrai pasikeis...

Vistiek nesupratai...tiek to-ne imk i galva.

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nes tokio nesukalbamo zmogaus nebuna... arba Aras mum ne viska pasake ir todel mes(gal tik as) to nesuprantam...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai prasau, buk tokia gera ir isaiskink man. buciau lb dekingas :) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu tai prasau, buk tokia gera ir isaiskink man. buciau lb dekingas :) ;)

Gal jis pats tau isaiskins.

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tai kaip vadinasi tai,ka pasakojai Arui LT apie oralini? ;)

Ačiū

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet gi G-spot ir buvo is dalies panasioje situacijoje, todel ir isreiske savo nuomone :) Manau, kai zmogui reikalinga pagalba, nereiketu nuvertinti kito zmogaus pastangas padeti tik del amziaus skirtumo ;)

Ir kada gi spėjo ji tokioj situacijoj pabūvoti ?

Gal prieš gimstant ?

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turejau omenyje ne gyvenima susituokus, bet tam tikras seksualines problemas, kurias jis patyre, panasiai kaip ir tu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko tu iskart ;) :bam: :) :victory: ;) juk tik bandau tau padeti... tu jau nuo pat pirmo mano parasymo kazkoks pries mane nusiteikes...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū

Uz ka "aciu"?Nesupratau... ;)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
patirtis būna skirtinga :)

kas tinka vienam visiškai netinka kitam...

kaip ten yra ištikrųjų pas ArasLT žino tik jiedu su žmona, ką jis čia pasakoja nebūtinai yra viskas ką reiktų žinoti norint patart, net ir turint panašią patirtį, nes paprastai visad kažkas nutylima, nes arba nenorima to pasakyti, arba manoma, kad tai neturi įtakos, o mąstymas vyrų ir moterų skiriasi, tad kas vyrui visiškai nesvarbu moteriai gali būt dar ir kaip svarbu ir jiedu visai įmanoma, kad situaciją mato skirtingai...

jis paprašė patarimo, nesakė, kad patarinėkit tik tie ar tos, kurios turi tokią pat patirtį, tad patarinėja kas kaip moka, kaip įsivaizduoja, o jis jau atsirinks... ir nereikia pykt, kad vieni mąstom vienaip, kiti kitaip ;)

Sutinku beveik su viskuo, kas čia parašyta: ir apie "mąstymų skirtumą", ir apie tai, kad "situaciją mato skirtingai", ir apie "patarimus"...

Ir jau tikrai sutinku, kad atsirinti teks tik man. Iki šiol net nesusimastydavau, kokio amžiaus žmonės su manimi bendrauja - gal kartais ir pajusdavau "žymiai" jaunesnį žmogų - tai man neturėjo didelio skirtumo. O todėl, kad rašydavo žmogus, norėdamas pasakyti vieną ar kitą mintį, pasiūlyti jam į galvą atėjusius variantus...

...Tik žinai, kažkiek pikta, kai pradedama aiškinti: "daryk taip, bandyk anaip"...

Ir jau juo labiau pikta, kai tokiems "primygtiniems pasiūlymams" nėra nei supratimo, nei praktikos, nei patirties...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.