Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar gali būti meilė be sekso?

Rekomenduojami pranešimai

Tai as busiu tarp tu nesuprastu...kurie gali gyventi be to ilgai...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Gulintis tai dar ne invalidas :super: juk kitas organas sveikas to užtenka :super: zmonike as taip manau, bet nezinau ar ilgai buciau su tokiu vyru, nenoriu nieko nesakyti ir duok Dieve jokia is musu to nepatirs

Pritariu.... vienas dalykas taip manyti, kitas išgyventi tai... gal ir išgyventai 5-10 metus... bet nemanau kad išeitu nenusukti į šona :( Kaip bebutu tai yra gamta :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, žmogus nuo gyvulio tuo ir skiriasi, kad savo instinktus sugeba valdyti. Kas renkasi vyrą dėl sekso, tas be to gyventi ir negali, ir negalėtų (motyvacija aiški) :super: O šiaip, manau dvasinis ryšys žymiai svarbesnis, nei kūniškas. Žinoma, seksas yra meilės išdava. Bet negi galvojate, kad negalima būtų pamilti vyro, kuris tarkim negali mylėtis (nesvarbu dėl kokių priežasčių)? Aš manau, kad galima :(

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet juk tai natūralus instinktai, tai esam sutverti. Lygiai taip pat moteris lygiai taip pat ir vyras. Dėl ko vyrai visada (99% kaip bebūtų gaila) palieka moteris kuriom išoperuoja gimda? O gi todėl kad moteris absoliučiai nebenori seksko, nes nebejaučia malonumo. Čia ne mano išvados ir išgalvojimai.

Seksas žmonių visuomenėje yra lygiai toks pat dalykas kaip ir maitinimasis, miegas, meilė ir visa kita. Juk yra įrodyta jog delfinai bei kiaulės patirai orgazmus, tai visiškai natūralus reiškinys tarp žmonių ir gyvūnų.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal išvis neverta painioti meilės ir sekso, mylėti galiu vieną o mylėtis galiu su bet kuriuo :( nors aš jei yra meilė neįsivaizduoju jos be sexo, nors jus man ką norit darykit

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O gal išvis neverta painioti meilės ir sekso, mylėti galiu vieną o mylėtis galiu su bet kuriuo :super:nors aš jei yra meilė neįsivaizduoju jos be sexo, nors jus man ką norit darykit

Stebuklingi žodžiai :( :super: :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kiek galvų, tiek nuomonių. Aš laikausi savosios, nes esu protinga būtybė - žmogus :(

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. Reiktų suprasti, kad vos jūsų vyrai prarastų vyriškumą, tuoj pat juos paliktumėte? Tada nenorėčiau būti jūsų vyru ir žinoti, kad manęs reikia tol, kol GALIU :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

raske, nereikia suprasti taip jau tiesiogiai :super:

As galiu dabar pasakyti...tikrai negleciau, ka jus...as gi myliuuuu ir t.t. Bet kaip as galiu taip sakyti jei as to nepatyriau ir nezinau "kaip butu jeigu butu"... Bet manau kad seksas yra labai svarbus dalykas seimynineme gyvenime :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš žinau, kaip būtų, jeigu būtų :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma paziurekim i sita is kitos puse ar esi tikra kad jei tu negaletum myletis vyras ilgai su tavimi isbutu? Tu del jo aukotumeisi o ji pagyvenes ir taip puse metu, metus (netikiu, kad iskestu daugiau) pasakytu velniop man to reikia.... arba tu toleruoji mano poreikius, ir nevarzai manes laisveje, arba tiesiog ta laisve suteiki.

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
P.S. Reiktų suprasti, kad vos jūsų vyrai prarastų vyriškumą, tuoj pat juos paliktumėte? Tada nenorėčiau būti jūsų vyru ir žinoti, kad manęs reikia tol, kol GALIU :D

... kažkiek laiko galima būti kartu, mylėti , tik trūkstant artumos, meilė išsikreipia , ją savo vyrui galim pradėti suvokti kitaip, kaip begalinį prisirišimą, ar pagarbą savam žmogui... juk jei šalia manęs mylimas vyras aš noriu jo artumos, o ne kad tik į akis žiūrėtų....Nesakom jog jei tfu tfu tfu vyras vyriškumo netenka, jį palikti, bet po kažkiek laiko, į šoną tikrai norėsis pabėgioti....

Meilė be sekso, kaip švetas prasidėjimas be vyro.... :flowers:

Redagavo etaruj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.