Pereiti prie turinio
uogyte

Apkepai

Rekomenduojami pranešimai

Pasidalinkime receptukais kokius apkepus kepate?

as pvz siandiena kepiau toki:

 

varskes apkepas

 

500 g varskes,

3 kiausiniai,

5 saukstai manu kruopu,

puse stiklines pieno,

3 saukstai sviesto,

3 saukstai cukraus.

 

 

Pries koki pusvalandi manu kruopas uzpilti pienu, kad isbrinktu. Kiausiniu trynius atskirti nuo baltymu ir istrinti su cukrumi, supilti i varske, supilti ismirkusias kruopas su pienu, lydyta sviesta, gerai ismaisyti ir pabaigoje - isplaktus baltymus. Galima prideti razinu. Kepam apie pusvalandi 180 laipsniu orkaiteje. Skanaus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As skaitau ir taip pat galvoju kepti ir taip pat svarstau ar turiu manu kruopu :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va dar koka radau var?kes apkepa:

 

TE?LAI

 

250 g. margarino

0,8 stiklines cukraus

2 stiklines milto

1 ?auk?telis kepimo miltelio.

Margarina i?tirpinti su cukrumi, sudeti miltus ir kepimo miltelius. Tada trupinti tarp pir?to, ir deti pusei valandos a ?aldytuva.

 

ADARAS

 

0.5 kg. var?kes

2-3 kiau?iniai

100 gr. cukraus

razinu ir kvapo pagal skona

 

I?sukti kiau?inius su cukrumi, mas? supilti a var?k?.

 

Te?la trupint a bleka, sudeti var?k? ir ant vir?aus sutrupinti dar te?los.

 

P.S reiks gal kepti ?ita nes turiu daug margarino :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siandien kepiau neros pasiulyta varskes apkepa, buvo labai skanu :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As atsimenu darzely mums duodavo toki skanu pudinga, gal kas girdejot. is manu kruopu toks standus valgomas su kisienlium. Nesijuokit jei nusisneku, bet vat noreciau prisiminti :geda

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Einu a parduotuve apsiprekint, tai ir var?kes nusipirksiu. Ir kepsio skanuta garduta neros apkepa.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū nera už receptuką. Tikrai labai labai skanus apkepas :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o gal kas gaminat ne tik iš varškės?

 

ten su bulvės, grybais, pomidorais.. gal tokius kas gamina?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinau gerą varškės apkepo receptą. Štai jis:

200g varškės

1 kiaušinis

2 šaukštai krakmolo

trupučiukas užgesintos sodos

Viską išmaišyt ir kepti vid. karštumo orkaitėj kol apskrus.

Skanaus

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kepu dar ir makaronų apkepą. Bet dedu viską iš akies.

Išverdu makaronus (apie kg) ir dedu į kepimo skardą, ant viršaus dedu ką turiu: dešrytės ar mėsytės, grybukų, kepintų svogūnų, paprikos, žirnelių, tarkuoto lydyto sūrio. (galima viską sumaišyti). Tiesa Dešra, mėsa, grybai ir pan. produktai jau turi būti arba virti, arba kepti, arba kitaip termiškai apdoroti. Užpilu dviejų kiaušinių plakiniu ir kepu orkaitėj apie 40 min.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kepu dar ir makaronų apkepą. Bet dedu viską iš akies.

Išverdu makaronus (apie kg) ir dedu į kepimo skardą, ant viršaus dedu ką turiu: dešrytės ar mėsytės, grybukų, kepintų svogūnų, paprikos, žirnelių, tarkuoto lydyto sūrio. (galima viską sumaišyti). Tiesa Dešra, mėsa, grybai ir pan. produktai jau turi būti arba virti, arba kepti, arba kitaip termiškai apdoroti. Užpilu dviejų kiaušinių plakiniu ir kepu orkaitėj apie 40 min.

Virginijak, bet jeigu ten viskas jau virta, tai vistiek dar taip ilgai reikia kepti? :flowers:

 

ką tik iškepiau varškės apkepą pagal Neros receptuką - nu labai skanus, pasaka :victory:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kopūstų apkepas

 

1 kg kopūstų arba kalafiorų

300 g bet kokio faršo

1 didelė svogūno galvutė

2 v. š. margarino ar sviesto

2 kiaušiniai

300 ml neriebios grietinėlės

druskos, pipirų

 

200 g tarkuoto fermentinio sūrio

 

Kopūstus susmulkinti žiedynais ir 5 minutes pavirti pasūdytame vandenyje. Jei naudosite baltagūžį kopūstą, jį reikia susmulkinti, sumaišyti su druska ir leisti pastovėti, kol išsiskirs sultys. Po to nuspausti.

Faršą apkepinti su susmulkintu svogūnu, berti druskos, pipirų.

Kepimo formą patepti sviestu ir sudėti faršą, sumaišytą su kopūstais.

Kiaušinius išplakti su grietinėle ir užpilti ant faršo.

Kepti 20 min. 200C orkaitėje. Išimti iš orkaitės, užbarstyti sūrį ir dar kepti 10 min.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.