Pereiti prie turinio
uogyte

Pažintys internetu...

Rekomenduojami pranešimai

na tu Airin66 ir ismintinga :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
na tu Airin66 ir ismintinga  :pack2_thumbup[1]:  :pack2_thumbup[1]:

Na matyt metai ir patirtis savo daro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? internetu ka?kaip nesistengiu u?megst draugyseio. Ka?kodel man atrodo kad visi kurie ie?ko draugystes per kompa yra ka?kuom "nenormalus", jei nesugeba jo susirast normaliai. Bet eia tik mano nuomone.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? internetu ka?kaip nesistengiu u?megst draugyseio. Ka?kodel man atrodo kad visi kurie ie?ko draugystes per kompa yra ka?kuom "nenormalus", jei nesugeba jo susirast normaliai. Bet eia tik mano nuomone.

Pana?iai ankseiau sakydavo apie pa?intis per skelbimus spaudoje. Bet a? savo vyra susiradau butent taip. Ir nesijaueiau del to nenormali. Tuo metu vyro net neie?kojau, ie?kojau naujo veido :mirksiukas:

Internete neie?kau. Gal i?augau :grin::hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

A? a internetines pa?intis ?iuriu labai skepti?kai - manau, kad pablevyzgoti ir pasilinksminti virtualiai galima, bet tai neturetu pereiti a realyb?. Ten gyvename savo gyvenimus.

Nes virtualiai kokia seksuali jaunute liekna gra?uole i? tikro gali buti sena stora 70 meto senole, o ir ?iaip, visi virtualiai nori buti tuo, apie ka svajoja realybeje, bet aplinkybes jiems to neleid?ia.

Ai?ku, jeigu ilgai bendrauji, tai smalsumas, kaip tas ?mogus atrodo, gal ir leis susitikti ir i?gerti kavos, bet ka?ko tiketis ir ka?ko noreti i? tokio susitikimo, mano manymo, na, ?velniai tariant... nesolidu.

Dar manau, kad po susitikimo buto sunkiau bendrauti virtualiai...

Na, a? dar nesenai bendrauju forumuose, tai mano nuomone gali buti ir klaidinga. Bet ?iuo metu ji tokia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mano draugyste po susitikimo su vienu zmogumi dar labiau sustiprejo, aisku likome tik draugais, nes man daugiau nieko ir nereikia, bet gal nepasitaike sutikti apgaulingu, todel taip ir mastau, nors siaip per interna nieko ir neieskau, paprasciausiai su kokiais nors kvaileliasi paplepu ir tiek

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinau kelias poras kurios susipazino per neta. Apsivede ir graziai gyvena :) Bet pati asmeniskai nesivelciau i tokias pazintis :swoon2:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Jei kam adomu ir dar ne?inot - nauja pa?ineiu tarnyba :mirksiukas:spauskit eia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Niekada to nedariau, bet jai zinociau, kad kitame laido gale butu tokia kaip "Haski" arba "nera" butinai pabandiciau.  :rolleyes:

nono.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas ir yra kai nete nezinai kokia zuvis kitam gale :hm: jeigu zinotum, tai nebutu pazintis per chatus :hm:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
A? a internetines pa?intis ?iuriu labai skepti?kai - manau, kad pablevyzgoti ir pasilinksminti virtualiai galima, bet tai neturetu pereiti a realyb?. Ten gyvename savo gyvenimus.

:susigedes: manau daugumos yra toks po?iuris - juk ne pa?ineio forume sedime .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.