Pereiti prie turinio
uogyte

Pažintys internetu...

Rekomenduojami pranešimai

Na aš tai pvz. kaip ir draugavau internetu 3metelius su vienu.. :grin: Tik taip jau buvo, kad nepakėliau jo pavydo scenų, amžinai turėjau prie pc sėdėt, kad bent kiek manim patikėtų.. :D Aišku visaip būna su tais internetiniais.. tik būna ir taip, kad užsivedi ir nebesusigaudai ką su kuriuo šnekėjai, koks kurio vardas ir t.t. :flower: Bet būna žmonėm ir lemta internete susitikt..apsiveda galiausiai :victory:

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

del prikurimo, tai man buvo prirases kad jam 23m, o pasirodo buvo 29 :unsure: ir kad labai daug sportuoja: treniruokliu salej(ypac), begioja ir t.t. Bet kai susitikom tai biski nustebau, nes buvo toks kudas, kad net nepasakyciau, kad jis net arti treniruoklio kada stovejo ;) o del amziaus tai jis man pareiske, kad as kazka ne taip supratau :flowers:

Visada surasi tai, ko neieškai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Internete suradau savo vyrą :mamba: Ir tik susuitikusi pamačiau kad jis mano pusbrolio labai geras draugas, dar iki šiol kai kurie giminaičiai galvoja kad dėka pusbrolio mes susipažinom, ir turim būt jam dėkingi kad vienas kitą suradom

u944085.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomi situacija :drag2:

Baffie, o tu ji ir prie susirasynedama buvai macius? (turiu omeni realiai) :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Idomi situacija :)

Baffie, o tu ji ir prie susirasynedama buvai macius? (turiu omeni realiai) :yes:

Buvau gal porą kartų jį mačiusi, jis kitam mieste gyveno, tai kai atvažiuodavom pas pusbrolį į svečius susimatydavom kai jis užsukdavo paspusbrolį į svečius, bet tada aš dar mokinukė buvau, berods dešimtokė, o jis jau studenčiokas, tainet minčių nekilo burkuot, ar kitaip pažindintis, tik po kelių metų internete susipažinom ir susibendravom, iš pradžių laiškais, po to sms'ais, skambučiais, ir galų gale išdrįsom susitikt :drag2:

u944085.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kai susirašinejot, tu žinojei su ko susirasineji? :) :drag2:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

istorijos labai fainos :(

ka zinau kur butu mano kelias pasukes, jei prieš 15 metu internetas butu buves taip prieinamas kaip dabar... :)

bet aš nesiskundziu, susiradau ir taip savo antraja puse :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes irgi susipažinome internetu, Mirc'e. prieš 4 metus jis buvo populiarus. Aš buvau pamaiva ir išnaudodavau vaikinus :flowers: O jis buvo donžuanas ir daužydavo merginoms širdis. daug apie viens kitą girdėjome iš kitų. Ir kažkaip taip išėjo, kad ir jis ir aš susilažinom su savo draugais, kas ką užkariaus ir paliks. Na buvo santa barbara pas mus :victory: Mes taikėmės, pykomės, kariavom, kol po pusės metų nepasilikau pas jį nakvoti ir jau nebeišėjau, o nesenai buvo ir vestuvės :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

olia, bet vistiek kokia įdomi istorija :16:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, tai pazistami kuriuos retai matem, net netiki, kas susituokem, jei kas pasako, ale juokaujat :16: taip negali buti :) Bet abu pasikeitem kardinaliai, neisvaryt viens kito is namu, nors anksciau tai ohoho buvo :) Sedim namie dviese ir nieko mum daugiau nereikia :) Na leliuko dar iki pilnos laimes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.