Pereiti prie turinio
Snapė

Ką veikiate laisvalaikiu?

Rekomenduojami pranešimai

Pats didziausias laisvalaikis tai RELAXSAS...........

Jei negaila laiko, i?versk a lietuvio kalba. A? da?nai nesuprantu, ka tu nori pasakyti. Matyt, man intelekto truksta... :geda

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi sedziu namie,tai visa para man-laisvalaikis.O jei darbu laikysim valgio gaminima,rubu lyginima ir kt.namu ruosos darbus,tai laisvalaikiu sprendziu kryziazodzius,megstu nerti vaseliu,paskaityti knyga,o dabar dazniausiai sedziu xforume.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galbut labiau priklauso nuo savijautos, kartais kai yra laisvo laiko noris ir vienai pabut, o siaip su draugu, draugais, vasara kur prie juros :mirksiukas:

na takim kai nedaug to laisvo laiko smagu ir prie PC pasedet, ar tiesiog muzikytes pasiklausyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ka veikiat?? :mirksiukas:? Ar stengietes daugiau laiko praleisti dviese su vyru? Ar leid?iat laisvalaika visa ?eima? Kur? Kaip?

Turbut jau dauguma pastebejote kaip a? leid?iu laisva laika. nesvarbu ar vyras namuose ar dirba parastai a? sed?iu eia forume. :clap:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kol kas neturiu laisvo laiko,bet kai grisiu o lietuva tai vaika tevai ziures,o as begsiu apsipirkineti,per grozio salonus ir susitikinesiu su draugemis picerijose,kavinese ir t.t.-pasiilgau to siaubingai,o likusi laika praleisiu su tevais-stai mano laisvalaikio planai.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dienomis dabartinis mano laisvalaikis prie kompiuterio - arba xforume, arba klase.lt, ar siunciuosi keliu megstamu serialu epizodus, o vakarais kartu su saviskiu juos ziurime..taip pat mokausi ispanu kalbos..o laisvais savaitgaliais kur nors vaziuojame su seimyna - kartais i parka, prie juros ar siaip draugu ir seimos aplankyti.. :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laisvalaika stengiuosi paavairinti visokiomis iki ?iol man neaprastomis pramogomis ir rankdarbiais. Pradejau tapyti, gamintis papuo?alus, siuvineti, nors ankseiau maniau tokius darbus nevertus laiko gai?imo. Nemanau, kad pasidarau geriau ar gra?iau nei raseiau pirkti, bet tas kurybos d?iaugsmas daug svarbesnis nei rezultatas. Pradejau tarsi kitu ritmu gyventi, kai galiu kelias valandas sau leisti tokiems kaip man ankseiau atrode niekams. Namai, kur daug daugiau savo rankdarbio tapo kitokie emocine prasme.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Laisvalaika stengiuosi paavairinti visokiomis iki ?iol man neaprastomis pramogomis ir rankdarbiais. Pradejau tapyti, gamintis papuo?alus, siuvineti, nors ankseiau maniau tokius darbus nevertus laiko gai?imo. Nemanau, kad pasidarau geriau ar gra?iau nei raseiau pirkti, bet tas kurybos d?iaugsmas daug svarbesnis nei rezultatas. Pradejau tarsi kitu ritmu gyventi, kai galiu kelias valandas sau leisti tokiems kaip man ankseiau atrode niekams. Namai, kur daug daugiau savo rankdarbio tapo kitokie emocine prasme.

wow :) kaip faina!

gal galima placiau apie tapyba?.. :geda :geda :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laivalaika stengiuosi praleisti su dukra. Nes paskutiniu metu ma?ai laiko jai skiriu. Nors ir to laisvalaikio ma?ai. :doh

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip faina visada svajojau tapyti ir gaminti papuosalus-tik beda nezinau nuo ko pradeti :flower: :doh gal gali patarti?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laisvalaikio turiu ne per daugiausiai tai praleidziu forume :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar mano laisvalaikis yra knyga,kuria skaitau,taip pat pasivaiksciojimas su mazule lauke,nes dabar tai daug laiko praleidziam lauke-oras nuostabus ir inetas aisku-visas mano laisvalaikis :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.