Pereiti prie turinio
Snapė

Prekybos centras

Prekybos centras....  

104 nariai prabalsavo

1. 1. Prekybos centras....

• Iki
      15
    • Saulute
      2
    • Maxima
      64
    • Norfa
      12
    • kita....
      11

Rekomenduojami pranešimai

nekenciu tu sukciu kokie bebutu ar iki, ar maxima, ar rimi, ar norfa. apgaudineja zmones su tom savo akcijomis visokiausiomis daro naktinius ispardavimus kad naivuolei nuleke issileistu daug pinigu kuriu ir taip visada mazai visiems

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha su tom naktinėm akcijom tai kažkas turėjo užsidirbti ryškų pakėlima pareigose arba bent jau stambų priedą prie atlyginimo, kas aplamai tokią akcija sugalvojo.

Pvz. mano kaimynka, sunkiai besiverčianti, vis dejuojanti kad nėr už ką gyvent ir bla bla bla, per naktinį išpardavimą nulėkę su vyru išleido taip sunkiai taupytą 1000lt prisipirko ko reikėjo ir ko nereikėjo, na ir svarbiausia sako kad "nu kaip gi gali nepirkt, gal kada pravers, o tokių nuolaidų daugiau nebus" :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butent tai ir ira menas pralobti. o va tas zodis akcija tai visiems kai bitems prie medaus trauke. teko kelis kart pastebet maximoje kaip ideda geltonas kainas atseit akcija o senos tikros kainos niekuo nesiskire nuo akcijiniu is tikruju :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai viena kart pataikiau visai netikėtai ant megos kažkokios akcijos. Na bet viska nuo pradžiu.

Reikėjo batų, maliausi po visas megos parduotuves, na ir vieni lyg ir patiko, bet abejojau, tai gi nepirkau. Grįžus namo susigalvojau kad vis dėl to man jie patiko, ir kitą dieną, vakare po visų paskaitų ir t.t. nusikalus kaip velnias varom su vyru į mega. O gi ten neįmanomą įvažiuot, pasirodo akcijos visoms prekėms. Na ką aš rankom trinu, batus dar pigiau nusipirksiu :D

O pasirodo, kaina užklijuota 30lt daugiau negu buvo vakar :rolleyes: ir pritaikius ten tą nuolaidą(nebepamenu kiek, bet lyg ir 40 procentų) batų kaina gaunasi mažesnė tik pora litų nuo vakar kainos.

Aš nebūčiau aš jeigu neičiau aiškintis, žodžiu reziume vistiek tokia, kad ir vakar buvo su akcija, o šiandien taiko akcija nuo pačios pagrindiniausios kainos, kurios nebuvo net mūsų lietuviškose parduotuvėse bet buvo išleistos tokia kaina iš fabriko :blink:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as dazniausiai apsipirkineju maximoje, o kai buvo salia norfa tai uzsukdavome ir i norfa, bet megstu per visas pereiti paziuret kas gero... :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dažniausia vis tik Maximoje, nors būna kada ir Norfą aplankau :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Real, Aldi, Lidl, Edeka, nes gyvenu Vokietijoje :)

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai viena kart pataikiau visai netikėtai ant megos kažkokios akcijos. Na bet viska nuo pradžiu.

Reikėjo batų, maliausi po visas megos parduotuves, na ir vieni lyg ir patiko, bet abejojau, tai gi nepirkau. Grįžus namo susigalvojau kad vis dėl to man jie patiko, ir kitą dieną, vakare po visų paskaitų ir t.t. nusikalus kaip velnias varom su vyru į mega. O gi ten neįmanomą įvažiuot, pasirodo akcijos visoms prekėms. Na ką aš rankom trinu, batus dar pigiau nusipirksiu :flowers:

O pasirodo, kaina užklijuota 30lt daugiau negu buvo vakar :) ir pritaikius ten tą nuolaidą(nebepamenu kiek, bet lyg ir 40 procentų) batų kaina gaunasi mažesnė tik pora litų nuo vakar kainos.

Aš nebūčiau aš jeigu neičiau aiškintis, žodžiu reziume vistiek tokia, kad ir vakar buvo su akcija, o šiandien taiko akcija nuo pačios pagrindiniausios kainos, kurios nebuvo net mūsų lietuviškose parduotuvėse bet buvo išleistos tokia kaina iš fabriko :flowers:

nu klausyk tikras cirkas cia pas mus su tomis akcijomis, jus kvaileliai tik pirkite akcijos metu prekes brangiau nei kasdiena :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dažniausiai Norfa arba Maxima :)

sitas2.gif

Diskusijų forumas - www.forumas.vhost.lt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man arčiausiai namų Super Netto. Eidama iš darbo užeinu. Būtiniausiu dalykų ten yra, o kai reikia ko rimčiau važiuojam į Maxima arba Iki

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

IKI :flowers:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Real, Aldi, Lidl, Edeka, nes gyvenu Vokietijoje :flowers:

Kaip pasiildau ALDI ir LIDL. Gaila, kad pas mus nėra :flowers:

Dažniausiai IKI, nes šiuo metu arčiausiai...

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.