Pereiti prie turinio
uogyte

Kokio "tipo" žmonių nemėgstate?

Rekomenduojami pranešimai

o tas horoskopas cia visai ne i tema :) :sird1: ir nesamoningas,nes ne kiek neatitinka manes :haha:

Nu, manęs irgi neatitinka, nors iš tikrųjų "lazankes" trinti mėgstu :mellow:)). Bet čia tik "šešėliai", kurių gal ir nematom savyje, bet kituose užtai geeeeerai įsižiūrim...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nu, manęs irgi neatitinka, nors iš tikrųjų "lazankes" trinti mėgstu :))). Bet čia tik "šešėliai", kurių gal ir nematom savyje, bet kituose užtai geeeeerai įsižiūrim...

o kodel ta horoskopa indejai butent po mano postu?cia tuom konkreciai kazka pasakyt norejai,ar cia tik siaip?:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kodel ta horoskopa indejai butent po mano postu?cia tuom konkreciai kazka pasakyt norejai,ar cia tik siaip?:)

Tai jau tikrai netaikiau, viskas gavosi spontaniškai. Tik dabar apsižiūrėjau, kad pati irgi žuvytės. Tai žuvų savybes gerai supranti - įplaukiau, pasakiau nei šį nei tą, ir nuplauksiu vėl kur kitur. Nepykit...

O dėl nemėgstamų tipų, tai labiausiai nemėgstu mergišių, diedų, kurie laksto paskui "sijonus". Tų kuriems vis seilės tysta į kitas žiūrint, o saviškės, kuri prie šono, nevertina. Čia daug kas pasakys, kad pačiai reikia save vertinti. Aš ne apie tai. Aš labiausiai nemėgstu lovelasų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemegstu vaidmainiu, dviveidziu, ciniku.....nemegstu labai nuotaikos zmoniu, kurie rodo ir demonstruoja savo nuotaika, jeigu jam blogai tai ir visiems aplinkiniams sugadins nuotaika..... ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šaltų, cinikų, savanaudžių, melagių, nevalyvų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daug žmogiškų ydų mane erzina, bet labiausiai nemėgstu visažinių teisuolių, kurie savo aky ir krislo nepamatys, bet jau kitus pakritikuoti tai nepraleis progos ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pasikelusiu

o iš ko sprendi, kad žmogus pasikėlęs?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemegstu pasikelusiu zmoniu , beto tu kurie meluoja , kad pasidarytu sau ispudi , ir siaip nesakanciu tiesa , arba kurie i akis sypsosi uz akiu apsneka , fuj brudai ;)

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kurie i akis sypsosi uz akiu apsneka , fuj brudai ;)

turejai jau prie tokiu priprast- juk anglai ir airiai visada i akis sypsosi,o uz akiu susiraukia bei apsneka ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kodel ta horoskopa indejai butent po mano postu?cia tuom konkreciai kazka pasakyt norejai,ar cia tik siaip?;)

cia ne i tema , nu bet EGLKUTES mergyte tai skaes , kokia fainulka ;)

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.