Pereiti prie turinio
uogyte

Kokio "tipo" žmonių nemėgstate?

Rekomenduojami pranešimai

Nepatinka zmones, kurie meluoja, galvodami, kad gali kita zmonu durinti savo fantazijomis ir nepatinka zodzio nesilaikantys.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

va tokiu zmoniu manau kad daug kas nemegsta bet ju vis daugeja nes jie galvoja kad taip elgdamiesi atrodo labai graziai ir uz tai mes juos turime gerbti ir myleti :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
va tokiu zmoniu manau kad daug kas nemegsta bet ju vis daugeja nes jie galvoja kad taip elgdamiesi atrodo labai graziai ir uz tai mes juos turime gerbti ir myleti :hm:

ir dar jie turbut galvoja, kad tas, kuriam meluoja, neitaria jo melo ;) isivaizduoja esantys protingesni uz kitus. Man teko si savaitgali su tokiu zmogumi pabendrauti tai vos istveriau :geda:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar labai užknisa tie kurie į užpakalį lenda be jokio vargo, oi nekenčiu tokių :mamba:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir dar jie turbut galvoja, kad tas, kuriam meluoja, neitaria jo melo :lol: isivaizduoja esantys protingesni uz kitus. Man teko si savaitgali su tokiu zmogumi pabendrauti tai vos istveriau :geda:

tai cia kas be ko jie galvoja kad tik jie yra protingi o visus kitus durnais laiko :lol:

Man dar labai užknisa tie kurie į užpakalį lenda be jokio vargo, oi nekenčiu tokių :lol:

as tokiu irgi nekenciu ypac kai tai daro specialiai noredami isiteigti :mamba:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemėgstu slunkių, melagių ir šiaip pasikėlusių žmogėnų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nepatinka vaidmainiai.... :)

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

veidmainių, pasikėlusių, nešvarių......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Dieve,beveik visi nemėgsta patys savęs.

TIK įdėmiau pasižiūrėkite patys į save,ką jau čia kalbėti , apie pasipūtimą.o kad aš paprastas ir rašau ,ką sakau - tai tuoj būsiu pravytas

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vomai, ziuriu tau patinka visus kritikuoti.

Nemanai kad pirma reiktu pazint zmogu o paskui rasyt :)

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi jau atsisveikinai... net apsidžiaugiau...

kokio velnio tau dar prireikė?

Su meile, Eitvydė :unsure:

Regina, vomo žodžiuose yra dalelė tiesos. Šiaip žmogus pats save mato geresnį nei yra iš tikro. Ir niekad nepripažins, kad yra toks (kai kalba eina apie jo blogus bruožus) kokį jį mato kiti, nes jis to savo bruožo gali visai ir nematyt. Pvz dauguma nemėgsta veidmainių, bet mes visi na gal yra mažyčių išimčių) esam bent mažumėlę veidmainiai, tik nepatinka mum šitas bruožas, tad apsimetam (meluojam net sau), kad jau MES tai tokiais tikrai nesam... :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.