Pereiti prie turinio
kicule

Kauno gimdymo namai

Rekomenduojami pranešimai

O man buvo abu cezariai. Gimdziau krikčioniškuose GN. Abukartus operavo vedėja Rasa Babiliūtė. Man patiko.

2_3_1095796800_4d61746173.png

1_3_140_1188244800_446f6d696e796b7569.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirmą gimdžiau krikščioniškuose, antrą IIligononėj. Antroj patikop labiau ir pats gimdymas ir priežiūra :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gimdziau Kauno klinikose ir esu labai patenkinta,prieziura nuostabi ir kolektyvas geras. Mano daktare buvo RUTA ARMAITIENE- nuostabus zmogus. Antra karta taip pat planuoju apsilankyti tik ten :rolleyes:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kur Kaune gimdėte? :hm:

Ar patiko?Ar nusivylėte ? Kokie pliusai-minusai? :hm:

Ar sutiktumėte tuose gimdymo namuose gimdyt ir kitą vaikelį? :hm:

gimdziau KMUK patiko gimdyciau dar :victory: minusu nelabai turiu <_< nors kiek as ten pabuvau dvi dienas nepilnas :cocktail:

line_vaik10-01A79B.gif_beg_unim1-slank.gif_time_1184014800_text_Burbulei%20jau%20.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pragulejau 13savaiteliu todel drasiai galiu sakyti,jog patiko viskas... :cocktail:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As Mazylio GN, nieko blogo pasakyti negaliu......

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma vaikeli gimdziau Mazylio gimdimo namuose. teko net 2 kartus paguleti stacionare. man ten labai viskas patiko, tik va beda buvo tokia, kad visa nestuma lankiausi pas labai siurkscia ir visad susiraukusia gydytoja Apanaviciene :o . Dabar mano ginekologe is krikscionisku gimdymo namu Maciulaitiene, tai pasakisko gerumo gydytoja :super: . tai turbut teks gimdyti antra vaikeli krikscioniskuose namuose ;)

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodel jus pap :super: rastose valstybinese ligoninesi negimdot?

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gimdziau krikscioniskuosiuose GN, ir esu labai patenkinta... :hm:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lankiausi Klinikoje Motina ir Vaikas- super personalas, rupinosi, lepino prižiūrėjo :mirksiukas: O gimdžiau Kauno klinikose, taip pat daug geriau nei bučiau gimdžiusi savajam mieste :flower:

line_vaik8-03B74F.gif_beg_uni-slank4.gif_time_1170194400_text_Nojus.gif

3cf0aad5857256f31293c7d2ba63abaf.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kodel jus pap <_ rastose valstybinese ligoninesi negimdot>

O Mažylio gimdymo namai ir yra valstybinė ligoninė. Ji yra 2 ligoninės padalinys. Tik pavadinimas klaidina ir visi galvoja, kad tai privatūs gimdymo namai.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi gimdžiau P.Mažylio gimdymo namuose. Esu lb patenkinta personalu, priežiūra. Sąrėmius kentėjau sūkurinėje vonioje, pagimdžiau gana greitai. Buvo labai šauni akušerė, tik gaila pavardės nepamenu. O gydytojas buvo M.Goberis

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.