Pereiti prie turinio
Nicole

Internetines parduotuves

Rekomenduojami pranešimai

ohoho kiek parduotuveliu internetiniu ,reiks ir man paziurineti :super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mergaites, turiu jau siokia tokia patirti apsipirkinejant internetu.

aisku, i LT jei paciam siustis, tai neapsimoka. nes muitai ir t.t.

siunciaus per tarpininkus. aisku, ima jie tuos procentelius, bet... manau, kad apsimoka. nes atsisiunciu idomiu drabuzeliu, kokybisku, originaliu, ir, beje, ne tokiu ir brangiu kad ir su siuntimu.

pvz is espritshop.com kokybe yra :super: tai mano viena megstamiausiu parduotuviu. nes drabuzeliai nerealiai nesiojasi.

o tai kas esprit parduodama LT, tai ne lygint neverta. LT kainos gan uzkeltos, o kokybe :o tikrai ne tokia.

Victoriassecret.com apatiniai rubeliai :super: lb gerai nesiojasi, o kas svarbiausia, papulius padaro nerealius, t.y. forma :rolleyes: ypac gerai toms, kurios maziau gamtos apdovanotos :geda:

tarkim wetseal.com faina parduotuvyte, bet ir drabuziukai tokie prastesnes kokybes. nors aisku, ir atitinkamos kainos.

siaip daug kas siunciasi is laredout.fr kainos nera dideles. turiu ir as nemazai drabuzeliu. bet nepaakyciau kad kokybe lb ypatinga. tiesiog ten gan pigu yra. bet francai daznai supainioja dydzius, spalvas :doh: vis kas nors ne taip ten buna :super:

bodyc.com irgi nebloga parduotuvyte. kiek turiu, man patiko drabuziukai.

oj, prirasiau tirada, gal niekam ir neidomu :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausau! aciu labai uz info.,

o pati nebandej siustis? :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Klausau! aciu labai uz info.,

o pati nebandej siustis? :doh:

nea, pati siustis nebandziau. nes is jav muitai muiteliai. nebent kas turit giminaiciu kokiu, tada :super: nes jie gali nupirkt, tiksliau, atsiustu ju adresu, o jie issiustu i LT, bet su uzrasu ant dezuciu, tipo labdara :geda: ar kazkas pan. tada muitu isvengti butu galima.

drauge bande siustis pati is VS (victoriassecret.com) tai sumokejo muito praktiskai puse visos sumos :geda:

tai verciau tuos 10-15% tarpininkui nei muitui as manau :o is jos patirties as net ir nebandziau :rolleyes:

beje, VS apatiniai rubeliai tai :super: bet visa kita tai nea :super: fotkese atrodo graziai, bet realiai skudureliai paprasciausi. tikrai neverti pinigeliu, kiek jie ten kainuoja :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip kazin lietuviskas el.prekybos centra www.bizzon.lt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
beje, VS apatiniai rubeliai tai :rolleyes: bet visa kita tai nea :flowers: fotkese atrodo graziai, bet realiai skudureliai paprasciausi. tikrai neverti pinigeliu, kiek jie ten kainuoja :flowers:

sutinku :mirksiukas: , VS drabužių (net ir kai kurių apatinių) kokybė tragiška, medžiaga ir vaizdas visiškai neatitinka to, kaip atrodo nuotraukose. Dauguma, kiek esu pirkusi, pagaminta Kinijoje, Indonezijoje ir pan. šalyse. Be to, ir su VS dydžiais kažkokia mistika - vieni drabužiai gerokai padidinti, kiti pamažinti :unsure: Nenoriu daryti antireklamos, bet pati daugiau iš ten nieko nepirksiu. Matyt neveltui viename forume pati didžiausia išparduotuvė yra būtent iš VS parsiųstų rūbelių

o kaip kazin lietuviskas el.prekybos centra www.bizzon.lt ?

esu iš jų pirkusi, pristatymas greitas, turi prekių, kurių nėra kitose internetinėse pardėse, bet kainos tikrai ne pačios geriausios.

Aš iš užsienietiškų internetinių parduotuvių labai pamėgau strawberrynet.com (perkuosi pati), kartais surizikuoju kažką įsigyti per ebay.com (žiūriu pardavėjų reitingus ir būtinai užklausiu, ar siunčia ir kiek kainuoja siuntimas į LT), per tarpininkes perku iš drugstore.com, sephora.com, thesupplenet.com, walmart.com ir kt.

LT dažnokai perku knygas iš Knygų klubo, taip pat esu pirkusi iš super.lt, patogupirkti, vaikams.eu (labai patinka), babyland, tindirindi, bizzon, neriba.lt (geros buitinės technikos ir elektronikos kainos) :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.