Pereiti prie turinio
kicule

Aš nėščia !

Kokia buvo jūsų reakcija  

48 nariai prabalsavo

1. 1. sužinojus, kad esate nėščia?

• apsidžiaugiau
      28
    • nusiminiau
      0
    • pasimečiau
      14
    • kita...
      6

Rekomenduojami pranešimai

Sidarbrinė Vilkė o tu senai žinai, kad laukiesi, kad tik dabar tau tai toks šokas? Nes aš pati sužinojau/ supratau kad laukiuosi būdama 3 mėn nesčia....

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sidabrine Vilke,

priimk tai kaip nauja issuki gyvenime, ateinantis zmogiukas nekaltas, kad uzgims tavo isciose :geda:

Nepyk taip, o pasikalbek su savo busimu vaikeliu

dziaukis tuom, o neliudek :gele::flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikas jaučia mamos nuotaiką, pyktį ir panašiai. Paskui turėsi nervingą vaiką, geriau jau nusiramink, nieko nepakeisi, turi su tuo susitaikyti. Aš tai irgi džiaugčiausi, bet...

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[bButaforija][/b], as nuo pat pirmo menesio jau zinojau kad laukiuos, bet tas sokas niekaip nepraeina. uztat ir saku, kad visi kas man irodinejo kad bus kitaip, neteisus.

idomiausia tai, kad tevelis nuo pat pirmos dienos jau zinojo, kad as laukiuos ir labai tuo dziaugesi, o as tik po menesio suzinojau, tiksliau patikejau kai pamaciau tas dvi juosteles, tada ir prasidejo mano bedos, nes supratau ko as tokia pabalusi, sveikata vistik labai pablogejo, o as galvojau cia nuo mokslu, itampa, juk diplominiai ir panasiai, pasirodo ne. Vis sakydavo tu laukiesi, o as pykdavau ir rekdavau, kad nusisneka :flowers: , net minties tokios sau leisti negalejau. Nesitikejau, kad jie taip greitai atsiranda.

Pernelyg daug planu tuejau ateiciai, nenorejau lauktis, nes puikiai save pazystu, tai ne man, nes su tuo nesusitaikysiu.

Indre uztat ir sakau kokia neteisybe, kodel tos kurios nori, negali,mano grupioke pastojo tuo paciu metu, nes labai norejo, dziaugesi ir persileidimas, o as nenorejau ir se tau turek ir viskas.

MAn visi gydytojai prognozavo, kad bus persileidimas, nes anemija atsirado nuo antro menesio jau ir panasios bedos, teko ir ligoninej pagulet, del endo problemu, bet jau kaip isikibo tai nebepaleido.

Tevelis juokiais, kad i mama jau vaikas tikrai bus, toks uzsispyres ir niekada nepasiduoda, nepaleidzia -_-, labai jau judrus pilve vis bilda, judesiai atsirado labai anksti. nors ir pimagimis, kuo labai stebejosi gydytojai, sake toks gyvybingas vaikas bus kad oi.... bus man su juo bedos ...

aisku pikta, baigi mokslus, figura susitvarkaiu po ligu kitu, zodziu jau gyvensiu patenkinta ir ateme is manes ta galimybe, taip pikta, kad partizanas uodeguotas savo padare :geda: , likimass piktus pokstus krecia -_-

visoi toi istorijoi galiu pasakyt, kad jauciu, as laimingiausia pasaulyje esu del daugelio priezasciu :gele: , bet na tokio dalyko tai neplanavau :wub1: . zodziu ne pagal mano ambicingus planus viskas cia gavosi. :geda:

manau daugelis pasijuoks , ir dievas sako is musu planu juokiasi, bet na vistik norejau savo gyvenima valdyt pati, o dabar teks keleta metu asmeninius interesus nustumt i sali, o paskui gal jau nebenoresiu nieko, kas zino. juk neisipildziusios svajones sirdyje palieka karteli, uzgimsta pyktis. Zinau, kad motinyste ne visda palieka teigimas emocijas, nes moteris turi aukotis, net jai to nenori. Yra daug priezasciu kodel taip sakau, nes Sis didelis miestas pilnas tokiu jausmu, tiesiog persunktas. Motinos nemyli savo vaiku taip kaip turetu.

-_- prirasiau as cia litanija :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vilke, aš tai noriu tave labai pasveikinti ir palinkėti kad tau šitas stebuklėlis atneštų kuo daugiau šiltų ir gražių emocijų :flowers: :flowers:

o dabar tavo pyktį juk vaikiukas jaučia, jam dabar irgi negerai taip pat kaip tau, bet jau nieko nepakeisi, belieka pakeisti pyktį į džiaugsmą :flowers:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SV, skaitau ir galvoju, va kaip pareguliuoja gyvenimus likimas ar dievas, kaip norim taip vadinkim. Sakai norėjai būt savo gyvenimo valdovę, dievas pasijuokė ir davė tai dėl ko noorėsi gyventi labiau už viską, bet gal dar anksti tai suprasti. Viskas kas vyksta yra ne be priežasties, kiekvienas atsitiktinumas jau buvo suplanuotas iš aukščiau senai.

Bet man vis kyla klausimas, kodėl tu nenutraukiai nėštumo? Juk sužinojau anskti, tai būtų maža intervencija. Ir vėl būtum valdovė savo gyvenimo ir kūno. Bet manau kad tau buvo gaila, nes jau tada širdies gelmėse mylėjai tą vaikiuką. Kad ir dabar gali nutraukt nėštumą, nuskridus į anglija.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi norėjau to paklaust, užtat ir pasidomėjau kada sužinojo kad laukiasi, pasamonėje matyt SV supranta, kad tai jos vaikas, kuri ji mylės rūpinsis juom, o ne uodeguotasis parazitas......

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labbai sveikinu tave Sidabrine Vilke.... :flowers::flowers::flowers::bredis::bredis::bredis:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu Sidabrine Vilke, nors ir, kaip supratau, sveikinimu nelauki :flowers::flowers::flowers: Viskas bus gerai, man irgi panasiai buvo, nes turejau tiek daug planu, kuriu negalejau igyvendinti pastojus, bet kaip Indre ir sake, viskam yra tam tikra priezastis, laikui begant ja rasi ir nurimsi, nes zinosi, kad kaip bebutu viskas gyvenime yra pasiekiama..Galbut ne taip kaip tikejaisi, galbut ne tuo laiku, bet viskas tikrai susitvarkys, tikek tuo...stiprybes tau :bredis: :bredis: :bredis::bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butaforija ne uodeguotas parazitas , o PARTIZANAS, nes pasislepes padare savo darba, cia taip tevelis sugalvojo. :bredis: , na kas liecia

nestumo nutraukima, tai, mano tevai buvo pries, nes sako o jai uzsimanysi paskui, tau juk jau 30 metu. Vaiko tevas tai isvis piestu pasistojo uz tokias

kalbas, net girdet nenorejo. pasake trumpai man sitas vaikas labai reikalingas, neleisiu, kad rizikuotum savo sveikata nutraukdama nestuma.

Zodziu nei is pedos nepaleido, dar pagulde i ligonine daktarai, taip ir praejo laikas darytis nutraukima nestumo. nors iskilus realiai gresmei, tai jau sako jai reiks rinktis tai jau rinksiuos tave, o vaika kita pagaminsiu :bredis: Spekit mano reakcoja i tokius zodzius :flowers:

Indre ne tokia as turtinga kad i Anglija skrisciau del nestumo nutraukimo, nera garantijos kad grysiu sveika gyva. nera protinag, bet kokia kaina tai daryti. YRa ir paprastesniu budu.... gali gi atiduoti vaika, jai nenori jo, kam zudyt ji ir save.

gydytjai sako, na pasikalbek su juo, o as negaliu ir viskas. GAl jai buciau jaunesne butu kitaip, o dabar :flowers::bredis:

Yra sioj istorijoi ir keistu niuansu, bei sutapimu, gyvenimas manes nelabai jau gailejosi, bet apie tai lai istorija nutyli.....

na nesitikiu kad mane suprasit, as ir be nestumo, esu savotiska :bredis: dar pati jauciuos nesuaugus, ka jau kalbet kad dar bus mazesnis uz mane :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SV, reiškias nėra taip blogai kaip atrodo tau dabar. Moterys kurios atsitinka ko nelaukia, nutraukia nėštumą į nieką dėmesio nekreipdamos, sakau tu jau myli tą kūdykuti gyliai širdyje, tik dabar siaučiantys hormonai daro tau savo. Stiprybės :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai gims vaikelis, tavo širdis nebus tokia, kokia dabar. Nesakau, kad į viską požiūris pasikeis, bet...

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.