Pereiti prie turinio
kicule

Aš nėščia !

Kokia buvo jūsų reakcija  

48 nariai prabalsavo

1. 1. sužinojus, kad esate nėščia?

• apsidžiaugiau
      28
    • nusiminiau
      0
    • pasimečiau
      14
    • kita...
      6

Rekomenduojami pranešimai

odriva, sveikinu, saugoki save

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Dabar laukiu savo rugpjūtinuko :rolleyes:

Nuoširdžiai sveikinu :(

...kai sužinojau, kad many apsigyveno stebukliukas- ir verkiau, ir drebėjau iš laimės , ir vaikščiojau po kambary pirmyn atgal- netikėdama, kad pasisekė iš pirmo karto :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nuoširdžiai sveikinu :rolleyes:

...kai sužinojau, kad many apsigyveno stebukliukas- ir verkiau, ir drebėjau iš laimės , ir vaikščiojau po kambary pirmyn atgal- netikėdama, kad pasisekė iš pirmo karto :(

O KODEL TUREJO NEPASISEKTI?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žinoma kad teigiama,juk to ir tikėjausi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai žiauriai žiauriai pasimečiau :flowers: tai buvo visiškai netikėtai bet miela staigmena. Dabar laukiu vizito pas daktarę kad tai patvirtintų :(

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va dar vienas Kalėdinis stebuklas. :flowers: Sveikinu, Indrute.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na va dar vienas Kalėdinis stebuklas. :( Sveikinu, Indrute.

Dar nesveikink, dar net pas daktarus nebuvau :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai žiauriai žiauriai pasimečiau :flowers: tai buvo visiškai netikėtai bet miela staigmena. Dabar laukiu vizito pas daktarę kad tai patvirtintų :(

Va cia tai naujiena...laukiam ziniu,kad pultume sveikinti...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai laukiu ziniu Indrute :wub1: :wub1: :wub1: :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ji mus dabar tycia kankins nezinioje ... :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekankinsiu. Jeigu jau pasakiau kad testukas buvo teigiamas tai pasakysiu ir paskui.

Nors norėjau ilgiau tylėt, bet nesusilaikiau, norisi visam pasauliui klyk kad gal būt būsiu mama :flowers:

Man mmm turėjo prasidėt trečiadienį, bet vakare iš niekur nieko pasidariau testą, buvo neigiamas. Tad rami nuėjau miegot. Penktadienį, pirkamda dovanas prisiminiau kad dar nesusirgau, nusipirkau testą, grįžus padariau ir nuėjau pakuot dovanų. Tik po kiek laiko nuėjus į tuliką pamačiau II taip ir likau sėdėt pusvalandžiui su testu rankose. Galvoje pynėsi visokiausios mintys, juk neplanavom, o ir vyras retas svečias namie. Mokslai nebaigti, gyvenam vis dar nuomuojamam bute ir t.t. bet visą laiką sėdėjau išsišiepus, nes juk leliukas pas mane :wub1:

Sekmadienį pasidariau dar vieną testą ir vėl parodė kuo puikiausiai II juosteles. Tai abejoti visai nedrįstu, pradedu įsijausti jau, tik dar labai tyliai, kol nebuvau pas ginę bijau ką ir galvot.

O vyras geriausiai šneką ne apie vaiką, o apie vaikus, jis tikisi kad bus dvynukai, nes jo mama iš dvynių :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, aš, matyt, ekstrasensė...Vakar kažkodėl pamąsčiau- kažin ar tu nesilauki...O dabar radau šią temą...:flowers:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.