Pereiti prie turinio
kicule

Aš nėščia !

Kokia buvo jūsų reakcija  

48 nariai prabalsavo

1. 1. sužinojus, kad esate nėščia?

• apsidžiaugiau
      28
    • nusiminiau
      0
    • pasimečiau
      14
    • kita...
      6

Rekomenduojami pranešimai

Man pilvą skaudą ištisai, ar guliu, ar sėdžiu ar stoviu...

Kažkokie nesamoningi skausmai, kaip mėnesinių tik daugybę kartų skausmingesnį, skaičiau kad persileidimo metu, gimda susitraukinėja, kaip prieš gimdymą, dėl to ir skausmai būną...

Laukiu vyro, jeigu ik ivakaro neapmažės skausmai, ir kraujavimas važiuosiu į ligoninę.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va,dabar ir nebezinau ka ir parasyti.... :flower: kai tik daejau iki paskutines tavo zinutes,Indrute. Laikykis! Ir neverk,nepades,bent jau man asaros nepadiejo... :blink: buvau tokioj situacijoj,visi ramino,daktarai zadiejo.... bet... perdaug mazas "jis" pas tave!!! :D Bet viltis mirsta paskutine...

Kita kart Indrute,as tau patarsiu... nesakik niekam,kad esi pastojusi iki kol tau nebus 3 men. Is senu laiku taip yra daroma,sitaip mes apsaugom savaji stebukleli! Pats sunkiausias ir pavojingiausias laikas yra iki 3 men.kol "jis" vistosi... dazniausiai persileidimai ir ivyksta iki 12 sav. ;)

Vargse,as isivaizduoju,kaip tau dabar... tikrai zinau kas tai yra (pati pries savo Gerduka,persileidau lygiai 12 savaitei :( ) buvo didziulis stresas... Bet tu sau sakik: " VSIO STO SLUCAJETSIA,VSIO SLUCAJETSIA K LUCSEMU"!!!!!! (jei supranti rusiskai) paskui pati pamatysi,kad taip ir yra!!!

Laikykis :super:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute,o tu ir kraujoji net???? :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi....siaubas parasiau paskutine zinute nuejau parukyti ir.... tu galvoj..... :super: Indrute,nesupik,tiesiog norisi patarti,pasakyti ka pati zinau...tai tu geriau eik atsigulk (gulejimas ne tam kad skausmas praeitu) o tam kad isaugotumei savo leliuka,guledama kojos pasidiek ant paduskos,kad jos butu auksciau ir gerk magni b6 (jis sustiprina gimda ir nuepa spazmus) va...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O į ligonine tu nuvažiuok :super: Gal paguldys, pastiprins biški.

Teko ir man guleti pačioj pradžioj neštumo.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule iki 12sav.ligoninei jai nieks nieko nedaris isskirus lovos rezimo ir magni. Nes daktarai mano,jog iki 12 sav.organizmas pats nusprendzia ar priimti vaisiu ar ne! Tai kaip gamtos reiskinis.... kai man taip buvo,ir kai jie taip sake,to metu galvojau pasiusti visus ko toliau is pykcio :super: bet taip yra!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn net ka pasakyti, Indrute... :super: tiesiog labai labai viliuosi,kad pavyks issaugoti leliuka... labai uzjauciu tave.LAIKYKIS.

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš gulėjau kai man buvo 7 neštumo sav., :rolleyes:

Butent tas ir yra, kad namie tu taip tikrai negulėsi ramiai, kaip ligoninėję :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir daktarė sakė jog dabar niekas negelbėja leliukų kuriem nėra daugiau nei 12 savaitėlių, o mano leliui dar net šešių savaičių nėra, skaičiuojant nuo mmm :rolleyes: Dabar tipo tokia nauja strategija, jog naturali gamtos atranka vyksta, jeigu jau persileidi tai nieks ir nestabdo....

Pilvo skausmas lyg ir apriminėja biškį, tai žiūrėsim kas čia bus.

Bet kažkodėl aš nenoriu taip imt ir daktarais netikėt, manau jeigu būtų kažką pakeitus ligoninė tai daktarė ir būtų nusiuntus, ne šiaip ji yra ginekologė akušerė, tuo labiau buvau privačioje klinikoje Motina ir Vaikas, ne šiaip poliklinikoje.

Nustojau jau ir verkt, nebeliko iš ko, bet žinau grįš vyras vėl bus ašarų pakalnė :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš gulėjau kai man buvo 7 neštumo sav., :rolleyes:

Butent tas ir yra, kad namie tu taip tikrai negulėsi ramiai, kaip ligoninėję :rolleyes:

Taip,taip!!! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oi....siaubas parasiau paskutine zinute nuejau parukyti ir.... tu galvoj..... :rolleyes: Indrute,nesupik,tiesiog norisi patarti,pasakyti ka pati zinau...tai tu geriau eik atsigulk (gulejimas ne tam kad skausmas praeitu) o tam kad isaugotumei savo leliuka,guledama kojos pasidiek ant paduskos,kad jos butu auksciau ir gerk magni b6 (jis sustiprina gimda ir nuepa spazmus) va...

Nėr dėl ko man čia pykt, man geriau kad kažkas nors mintim mane palaiko, atrodo viena esu prieš visą pasaulį su savo skausmu.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nzn...,Indrute,nusiramink ir man atrodo nesuteik daug vilciu,susitaikik.(to labiau jei tu kraujoji jau) Nes kitaip,paskui bus dar skaudziau... Jeigu tai ivyko,reiskes,taip turiejo buti :( Kaip bebutu gaila... :( Ziuriek po men.gal ir vel pastosi netycia ir viskas bus ok ;) (cia man taip buvo,persileidau,padejau kryziu,sakiau vsio,be metu jokiu planavimu....o praejo 1.5 men. ir as vel pastojau :rolleyes: ) Nors tai irgi nelabai gerai,didelis pavojus vel persileisti... bet nieko isnesiojau,matyt tam kitam tiesiog buvo nelemta gimti... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.