Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar moteris gal?tų b?ti kunig??

Rekomenduojami pranešimai

Nereikia u?mir?ti, kad bet kuri gro?ine knyga yra menine fikcija, ir kvaila buto tiketi tuo, kas joje para?yta...

O a? gal ir noreeiau buti kunige. Man patikto toks darbas.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

GEISTE, tau vienuole reikejo but :blink:

O a? nenoreeiau, kad moterys buto kunigem :blink: Ka?kaip nerealiai atrodo. O gal del to, kad man su vyrais lengviau bendraut :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, LIEPA, man labiau patinka buti daugiavaike mama...

O kunigi?kus darbus dirbu. Asivaizduok kasvakarina paveikslela vaiko kambaryje: du berniuk?eiai sedi lovose sudej? rankutes ir kalba "Teve muso", o po to "Aeiu, Dievuli, kad mus ?iandien auginai..." Viena vakara mano dvimete dukryte irgi taip atsisedo lovyteje, gra?iai sudejo rankutes ir sako: "Teve muso, duok mums duonos..." Vos neply?au i? juoko...

Ka, ne kunigi?ka darba atlieku?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokioje katalikiskoje salyje kaip Lietuva vargu ar greitu laiku atsiras moteru kunigiu. Net zodis "kunige" skamba keistai.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tik Vatikanas leistų, manau, kad greitai tokių atsirastų..pvz vienuolynuose, vyr.vienuol?s (motin?l?s)...kod?l joms netapt kunig?m?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jei tik Vatikanas leistų, manau, kad greitai tokių atsirastų..pvz vienuolynuose, vyr.vienuol?s (motin?l?s)...kod?l joms netapt kunig?m?

Sunku pasakyti, kod?l jie atmeta bent pus?s ?monijos teisę skelbti Dievo ?od?. Sako, kad tai tarsi Kristaus pavyzdys. Gal dar kad neb?tų painiavos i?saugoti celibat?. Viduram?iais tikrai moteris nebuvo laikoma lygiaverte vyrui. Bet dabar ka?k? keisti matyt sunku. Vatikanas visada neskuba su sprendimais.

Galų gale galima tapti pastore. Juk ta krik??ionyb?s at?aka kaip tik ir atsirado nor?dama prileisti moteris prie kunigyst?s. Katalikai irgi ka?kada atsiskyr? nuo graikų- ortodoksų, ar pana?iai ten ka?kaip.

Net per mi?ias kunigai jau ai?kina, kad liuteronai ir provoslavai yra tikri geri krik??ionys, jau nebevadina eretikais. Taigi galima ramiai pasirinkti vien? ar kit? konfesij? ir siekti norimo tikslo.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad nieko tokio ,ta?iau jau taip radom turb?t taip ir paliksim,kad kunigas tik vyras ir ta?kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ir gal?tų :super: Juk moterys labiau pasiaukojan?ios, nei vyrai :blink: Dvasingesn?s :coffee:

Bet man vyrai-kunigai labiau patinka :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai irgi išpažinties eičiau tik pas moteris - kuniges.

Svetimoteriauji ir nuodėmes begulint atleidžia <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/victory.gif" alt=":victory:">:cocktail:

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.