Pereiti prie turinio
Snapė

Noriu pirkti šunį...

Rekomenduojami pranešimai

Bet as jos taip ilgiuosi :wub Na biski nuo temos nukrypom :geda

Tai va as tau siulau tikrai rimtai apsvarstyti ar verta tau pirkti antra suni. Nes visada prisimink, kad laikai kovines veisles suni, kuris labai linkes i agresijos protrukius :bigsmile:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Bet as jos taip ilgiuosi  :wub  Na biski nuo temos nukrypom :geda

Tai va as tau siulau tikrai rimtai apsvarstyti ar verta tau pirkti antra suni. Nes visada prisimink, kad laikai kovines veisles suni, kuris labai linkes i agresijos protrukius :bigsmile:

Tai turbūt liksim su vienu Narsučiu. Nes gaila būtų kad abu šunys peštūsi. Tegu jis lieka mūsų numylėtinis, bent jau kolkas

O kada tu savo naują šunį žadi parsigabent?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau tavo sprendimas bus geras. Vat jei gyventum nuosavam name butu viskas paprasciau. O ateity jei noresi pirkti suniuka, tai kreipkis i Lietuvos kinologu draugyja, jie tave nukreips teisinga linkme.

As savaji augintini zadu parsivezti rugpjuti :clap:

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manau tavo sprendimas bus geras. Vat jei gyventum nuosavam name butu viskas paprasciau. O ateity jei noresi pirkti suniuka, tai kreipkis i Lietuvos kinologu draugyja, jie tave nukreips teisinga linkme.

As savaji augintini zadu parsivezti rugpjuti :clap:

Tai va kad ne lietuvoj aš jį noriu pirkti. O gyvensiu nuosavam name, bet dabar smarkiai abejoju dėl antro, vis dėlto turiu stafa :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvos kinologai bendradarbiauja su uzsieniu, todel ir sakau, kad gales tave nukreipti. Tik zinok kokios veisles nori.

Tik va negali atsisakyti vieno del kito. Nes as kiek zinau, kad stafas labai sunkiai pripazysta kita augintini. As prisimenu kaip is mano gimines laike du kovinius sunis, kale ir patina. Tai jie pjaudavosi diena is dienos. Galedavo isskirti tik apliejus su salto vandens kibiru. O laikui begant teko vieno atsisakyti, nes gyvenimas tapo pragaru.

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lietuvos kinologai bendradarbiauja su uzsieniu, todel ir sakau, kad gales tave nukreipti. Tik zinok kokios veisles nori.

Tik va negali atsisakyti vieno del kito. Nes as kiek zinau, kad stafas labai sunkiai pripazysta kita augintini. As prisimenu kaip is mano gimines laike du kovinius sunis, kale ir patina. Tai jie pjaudavosi diena is dienos. Galedavo isskirti tik apliejus su salto vandens kibiru. O laikui begant teko vieno atsisakyti, nes gyvenimas tapo pragaru.

Aeiu tau, Haski, u? patarimus. Tau tikrai reikto buti kinologe :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ner uz ka, fainai, kad galejau padeti. O kinologe, jei iseis uzsirekomenduot, tikrai tapsiu, tai mano pagrindinis tikslas, siuo metu :geda:

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Faina kaip tokį pašaukimą turi. Nes aš manau kinologais žmonės tampa tik su pašaukimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Papasakosiu bajerį :grin: .

Šiandien atėjo moteriškė užblombuoti vandens skaitliuką, nes taisė ir buvo nuimta blomba.

Ji pamačius mano Narsą sako, čia tas tas...O aš užbėgau jai už akių sakau auksinis retriveris. O ji sako: jo jo, retriveris, tai tie šunys geriečiai kuriems net antsnukių nereik, žinau žinau. Tai tiek po to juokiaus :D . Nors ištikrųjų mano stafas ne stafas jau, ir man labiau panašus i retriverį. Bet harakteris tai stafiškas.

O kaži rimtai retriveriam nereik antsnukių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Faktinai pagal istatyma kiekvienas suo iki tam tikro ugio (berots zemesnis kaip 20 cm, gali ansnukio nedeveti, o pavadelis visiems butinai) turi nesioti antsnuki ir pavadeli. Bet labai tiksliai neprisimenu.

O retriveris yra labai gero charakterio suo, kuris drasiai gali visu seimos nariu draugas. Kaip sako neapkandzios, o mirtinai uzlaizys. :laugh:

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O retriveris yra labai gero charakterio suo, kuris drasiai gali visu seimos nariu draugas. Kaip sako neapkandzios, o mirtinai uzlaizys.  :laugh:

Tai aš ir sakau kad mano šuo virsta retriveriu . Jis žmones myli be galo, ir aš visiems sakau gali nebent užlaižyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar mačiau vyriškį su haskes mėgstamiausią šuns veislę...tai tokių jau lietuvoje yra, kam tau dar į lenkus trenktis...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.