Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Ka padovanoti vyrui

Rekomenduojami pranešimai

Mane tai labai "užknisa", kai iš pakankamai artimų draugų kiekviena proga (gimtadienis, kalėdo ir pan.) gaunu VIEN TIK vyriškų kvepalų - pas mane kau susikaupė kolekcija. TOKIAIS kiekiais išnaudočiau nebet juos gerdamas - fu...

Nesakau, kad vyriški kvepalai nereikalingi, ar netinka dovanoti, bet kai PASTOVIAI ... KELISKART PER METUS ...

Dėkui Dievui, bent jau žmona jų nedovanoja...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man ir arteja vaikino gimtadienis ir dabar suku galva ka cia padovanojus ;) galvoju padovanoti arbatos puodeli ant kurio bus mano nuotrauka su graziais zodziais ir nzn ar bus gera dovana, nes kazko noris netradicinio :doh:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man ir arteja vaikino gimtadienis ir dabar suku galva ka cia padovanojus :) galvoju padovanoti arbatos puodeli ant kurio bus mano nuotrauka su graziais zodziais ir nzn ar bus gera dovana, nes kazko noris netradicinio ;)

Haski, dieve, labai miela, nu bet ne vyrui tokios dovanos manau :hm: Va jeigu mes tokias gautume būtų liuks nu bet gi ne vyrui. Na nebent tu ant to puodelio būtum visiškai nuoga :doh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man ir arteja vaikino gimtadienis ir dabar suku galva ka cia padovanojus ;) galvoju padovanoti arbatos puodeli ant kurio bus mano nuotrauka su graziais zodziais ir nzn ar bus gera dovana, nes kazko noris netradicinio :hm:

Na jei jis geria daug ir dažnai arbatą - manau bus miela.

(O jei dažnai alų ? )

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai saviskiu padovanuoju reikalingus daiktus-tai nauja pinigine-nes sena jau siplyso,tai losjona po skutimosi,tai naujovisku skutimosi peiliuku...O gi ir irankius issirinkti moku-tai esu padovanojus ir iasuktuvu ir grazti komplekta,ir el.greztuva(ar kaip tas daiktas vadinasi-i kuri idedi grazta ir ...?)

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat arbata ir alu geria daznai ir daug. Kilo mintis maciau vienam draugui pana padovanojus puodeli i kuri pasidarius arbatos isriskeja jos ero foto, kazi ant bokalo padaryt butu imanoma :cocktail:

Haski, dieve, labai miela, nu bet ne vyrui tokios dovanos manau Va jeigu mes tokias gautume būtų liuks nu bet gi ne vyrui. Na nebent tu ant to puodelio būtum visiškai nuoga

Nuogos foto tikrai mielai uzdeciau, bet paskui mano foto su puodeliu visiems difiliuos su kuo jis gers arbata :(

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man atrodo geriausia vyrui dovanoti tai kas jam reikalinga-o jeigu turi tipo viska,tai tada toki daikta kuris butu tik jam-kokios nors parduotuves kortele su papildyta tam tikra suma-ar tai bus kosmetiniu prekiu parduotuve, ar drabuziu-neturi reiksmes,bet svarbiausia,kad tik sau jis gales pasipirkti ko jam reikia ;) ta pati parasiau ir apie moters dovana.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai padovanojau saviškiui manikiūro rinkinį. Toks pakankamai vyrui pritaikytas rinkinys, padabintas emblemomis su krepšinio kamuoliais. Maniškiui patiko. :mirksiukas: Gavęs dovanų kelias dienas triūsė aplink nagus. Dabar nebesiskolins mano įrankių.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man ir arteja vaikino gimtadienis ir dabar suku galva ka cia padovanojus :rolleyes: galvoju padovanoti arbatos puodeli ant kurio bus mano nuotrauka su graziais zodziais ir nzn ar bus gera dovana, nes kazko noris netradicinio :rolleyes:

Geriausia dovana yra masazu kuponas pvz siltu akmenu masazas. Man labai patiko livadijoje atliekamas www.livadija.lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyras uzsimine kazkada,kad noretu barzdaskutes,t.y.skutimosi masineles-neturi dar bardzdos :D ,tai pasidalinkit ...Kokia jusu vyrai turi? Kokia geriausia pirkti? Ar imanoma nupirkti uz 100-150 Lt? Kokios firmos geriausia? I ka atsizvelgti?

Nebandet prekiu uzsakyti is tv shopo,ten kazkokia vis reklamuoja... :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nebandet prekiu uzsakyti is tv shopo,ten kazkokia vis reklamuoja... :(

Aš tai žinok esu tokios nuomonės "geram daiktui reklamos nereikia" tai viskas kas rodoma per tą tv shopą man atrodo yra totalus š. Nepirkt iš ten :flowers:

Šiaip tai pernai abi su drauge pirkom vyram kalėdines dovanas. Tai ji pirko kaip tik tokia mašinėlę, bet žinok saumokėjo ar 250lt ar 350lt kad aš stebėjausi kiek daug tokie dalykai kainuoja :(

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm... :hm: Tikrai daug...Nejaugi reikes atsisakyti sumanymo...Internete "elekromark"ar kaip ten ziurejau,tai yra nuo 100 iki daugiau,bet kazin ar jos geros....

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.