Pereiti prie turinio
kicule

Tatuiruotės

Rekomenduojami pranešimai

Ar patinka jums tatuiruotes?

O gal turite ir pats/pati? :hm:

man patinka pasiziuret, kaip ant kitu atrodo, taciau pati neturiu nei vienos :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man patinka labai, o ypac jei kokia idomi. Aisku tai turi buti padaryta su skoniu ir ne perdaug.

Pati turiu ir noriu pasidaryti dar viena mazyte, ypatinga :wub

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturiu ir nenoriu tureti. Shiaip kai buvau jaunas ir kvailas ta kazka tokio norejau pasidaryti, bet nepasidariau ir gerai padariau. Shiaip gal ir grazu, bet kai paneles isitatuiruoja ant josmens kokia peva tipo sparnai kazkokie ar arnamentai tai shliksciau nebuna. Isivaizduoju kaip ji atrodys susilaukius kokiu 40-50 metu ir ka papasakos savo vaikamsar anukams apie ta tatuiruote.

Shiaip skaitau, kad tatuiruotes tur tureti kazkokia reikshme ir geriausia, kad asmenishkai tam zmogui o ne bandrai paemus, tipo "shirpotrebas" delfinai, pingvinai, drugelia ir plashtakes. Fu pavargau. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Isivaizduoju kaip ji atrodys susilaukius kokiu 40-50 metu ir ka papasakos savo vaikamsar anukams apie ta tatuiruote.

Shiaip skaitau, kad tatuiruotes tur tureti kazkokia reikshme ir geriausia, kad asmenishkai tam zmogui o ne bandrai paemus, tipo "shirpotrebas" delfinai, pingvinai, drugelia ir plashtakes. Fu pavargau

Kai mes busim 40-50 metu moteris, tai i mus greiciausiai ziiurestik musu vyrai, o jie mus pasirinko kaip sakant tatuiruotas. Sutinku, kad tatuiruote turi buti ypatinga ir asmeniska. O tie drugeliai delfinai, panteros ir t.t. tikrai jau :doh

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Budama Ispanijoje buvau ir as sau pasidarius tatuiruote, aisku ne visam laikui, o kuri isnyksta po 40 dienu ir t.t.

Dabar galiu pasakyt kad tikrai nenoriu sau tokio dalyko :geda man nepatiko :bigsmile: Ir aisku kad 40 dienu net ir nesilaike, nes as ja triniau kempine kad kuo greiciau ja panaikinti :laugh: :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Budama Ispanijoje buvau ir as sau pasidarius tatuiruote, aisku ne visam laikui, o kuri isnyksta po 40 dienu ir t.t.

Dabar galiu pasakyt kad tikrai nenoriu sau tokio dalyko  :geda  man nepatiko  :bigsmile: Ir aisku kad 40 dienu net ir nesilaike, nes as ja triniau kempine kad kuo greiciau ja panaikinti  :laugh:  :geda

O kodel? Gal negra?ia padare?

A? tai labai noreeiau, bet vis tai nedrystu, tai dar kas nors...

O ir pie?ti pati nemoku, nors asivaizduoju kaip mano tatoo atrodyto. Nes noriu tureti tik viena tokia, kad nesikartoto su ka?kuom. O ir reik?me man atrodo turi buti gili ir tau gerai ?inoma, o ne ?iai drugelis, delfinas ar dar kas....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Man taip part visada buvo idomu isbandyt, del to ir pasidariau, bet aciu devui kad laikina ( gerai kad turiu yra :laugh: )

Nupiesta buvo tikrai labai gerai ir tvarkingai, tiesiog as pati labai nejaukiai jauciausi, ji man lyg trugde :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man taip part visada buvo idomu isbandyt, del to ir pasidariau, bet aciu devui kad laikina ( gerai kad turiu yra :laugh: )

Nupiesta buvo tikrai labai gerai ir tvarkingai, tiesiog as pati labai nejaukiai jauciausi, ji man lyg trugde  :bigsmile:

Matyt priprast prie tokio savo kuno pokyeio reik. Vistiek gi pokytis...

Redagavo Indre

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Matyt priprast prie tokio savo kuno pokyeio. Vistiek gi pokytis...

Na taip galbut :bigsmile: Bet galiu pasakyt kad dziaugiausi ja tik pirma vakara, veliau............tik svajojau kad ji isnyktu :doh ir ant mano kuno nebutu juokiu piesinuku :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na taip galbut  :unsure:  Bet galiu pasakyt kad dziaugiausi ja tik pirma vakara, veliau............tik svajojau kad ji isnyktu  :doh ir ant mano kuno nebutu juokiu piesinuku :wink:

Tai visa laime kad tikros nepasidarei :doh :laugh: :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man tai grazu jei nelabai didele.taciau pati kad ir kaip noreciau taciau negaleciau nugaleti baimes... :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man gra?u kai matomoj seksualioj vietoj. bet sau nelabai galeeiau tai leisti.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.