Pereiti prie turinio
kicule

Pilvas po gimdymo

Rekomenduojami pranešimai

mano pilvas taip pat baisus po gimdimu dvieju,net nezinau ka ir su juo bedaryti :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu strijų ant krūtinės, kojų... Ne dėl nėštumo.

Dabar priaugau apie 11 kg per 7 mėnesius su trupučiu. Kolkas negaliu skųstis.

O tada per gal 9 mėnesius užsimečiau 30 kg. Pilvas nenukentėjo. Tikiuosi ir šįkart išgelbėti.

Strijos, nukarusi oda negerai, bet jei dar pilvo raumuo persiskiria... Tikuosi bent to išvengėt.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....po gimdymo pilvelio būklė priklauso kaip kam davė gamta ir kas kiek sugebėjo jį išsaugoti...Pas mane jokių strijų ant pilvo nėra, pilvo ertmė neišitempė iki tragedijos, nors trys vaikai, du mažiukai, vėlyvi vaikai, labai nesisaugojau, o pilveliai tikrai nemaži buvo....o va dukrai, nors jai jau 18, nuo didesnio svorio jau strijos, o kas bus kai vaikelio lauks? :D ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tikrai kad kam kaip dave gamta :D

As pries nestuma buvau isvis labai smulki, labai kuda... pilvas ir per pirma ir antra nestuma ohoho koks buvo :rolleyes: Na o apie savo pilva dar... patilesiu, nors stengiuos pastoviai daryt manksta ir pan.,

O mano mama yra dar siek tiek smulkesne ir kudesne uz mane.... 2 vaikai ( dideli pilvai) ir nei vienos strijos :flowers: Juokio celiulito niekada neesu macius!

Ji vis stebesi kodel man taip yra ...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...jei jau labai kankina išsikišusio pilvelio sindromas, reiktų priprasti vaikščioti įtraukus pilvą ir tiesia nugara, prausiantis po dušu, papildomai pasitrynti su šiurkščia kempine ar masažiniu šepečiu, pagal laikrodžio rodyklę.( Taip cirkuliuoja kraujas mūsuose, tad greičiau išsinešioja visokie negerumai išsivalyti)... Galu gale leisti vyrui iki light šilumos paglostyti pilvelį.... :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ir pilvukas yra,bet ne tiek del jo nerimauju kiek del savo sonu....kai pasiziuriu i veidrodi tai baisu darosi.....uzpakalis didelis ir aplink klubus dar kaip koks gelbejimosi ratas :( dabar laikausi nuo siandien dietos-geriu specialu paruosta tirpala....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

etaruj, gerai kad tik pilvas butu, o jei dar "lisnos " odos :flowers:

oksana, sonam labai gerai daryt tokius pratimus:

nezinau kaip vadinasi ( rodos "laikrodukas").

Sviroji tai i viena puse, tai i kita ;)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
geriu specialu paruosta tirpala....

Kas čia per tirpalas? :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kas čia per tirpalas? :flowers:

paemi viena baklazana, viena citrina ir litra vandens....

paruosimas: supjaustai baklazana kubeliais sudedi i trilitrini slojikeli, tada ispaudi citrinos sulciu-visa citrina ir uzpili viska litru salto nevirinto vandens. viskas turi stoveti para, o tada gerti- i diena visa litra reikia isgerti....ir taig kiekviena diena... viena mano pazystama per tris menesius suplonejo 12 kg....

tad ir as noriu taip...bet man toks slykstus tas tirpalas,norisi vemti...ir smirda man labai. ir dar- ta pati mane gali buti uzpilama du kartus ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as isvis jau galvojau apie pilvo korekcija, bet istiesu labai isgasdino atsilepymai, prisiskaiciau kokiu komplikaciju buna :flowers:

Galiu pasakyt tik viena ( del svorio) jei pati nenoresi, nenumesi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...kicule odos tai jau problema, chirurginė korekcija be abejo gelbsti. Bėda tame, jog tikrai būna neitin malonių pasėkmių.Dar šiaudas masažai šiurkščiu daiktu,,, skatina kraujo apytaką pilvo srityje, kaip minėjau pagal laikrodžio rodyklę... :mirksiukas:

oksana,,,, Rizikuoji gerdama tokį tirpaliuką. Tuo labiau , vanduo nevirintas, gaminasi rūgimo - puvimo baktreijos, kurios teršia organizma. ( Gal skatina dažnensį tušinimasi) 12kg per 3 mėn skaičius gražus, bet sveikiausia per mėnesį atsikratyti 3kg svorio, reguliuojant mitybą.Sunku, bet įmanoma. :hihihi:

kicule, "laikrodukas" yra gerai, + kojos mostai atgal...Ryt į sportas namuose įdėsi pavyzdžius su partimais pilvui ir kumpeliams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kicule, "laikrodukas" yra gerai, + kojos mostai atgal...Ryt į sportas namuose įdėsi pavyzdžius su partimais pilvui ir kumpeliams.

butu gerai !!! :clap2:

As kol kas tik laikroduka darau :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.