Pereiti prie turinio
kicule

Pilvas po gimdymo

Rekomenduojami pranešimai

butu gerai !!! :clap2:

As kol kas tik laikroduka darau :geda:

o kaip tas laikrodukas daromas?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na gal ir kenkia sitas tirpaliukas,bet ta mergina kuri numete tiek kg. neatrodo serganti :geda:

reguliuoti ir normalizuoti maisto nelabai norisi,nes as megstu visko po truputuka valgyti-kartais vieno kartais kito :clap2:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Liemens šonams geras pratimukas: Atsiklaupi ant kelių tiesia nugara ir ištiestomis į priekį rankomis. Tada lėtai sėdiesi tai vienoje tai kitoje blauzdų pusėje.

Darant atsilenkimus, stengtis dešine alkūne pasiekti kairį kelį ir dešine kairį pakaitom.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodėl jūs manot kad tas pilvukas yra negražu? Savaime suprantama, kol esi mergina jis vienoks, kai moteris po gimdymo - kitoks. Man tai ta moteriška figūra visai gražu, nieko tame pilvuke baisaus :huh:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesakau kad negrazu kad yra sioks toks tas pilvukas, bet va oda pilvuko ;) tikrai nera grazi, cia aisku nevisoms... bet as viena is tu :doh:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nesakau kad negrazu kad yra sioks toks tas pilvukas, bet va oda pilvuko ;) tikrai nera grazi, cia aisku nevisoms... bet as viena is tu :doh:

as ir esu viena is tu, kuriu pilvuko pda negrazi- prie bambos susirauksleje ir panasiai.... :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne visi tą bėdą turi... Esu trijų vaikų mama su auskaru bamboje- pilvukas kaip paauglės...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai smagu :huh:

Bet nevisoms taip pasiseka :flowers:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nebandėt daryti įvyniojimus pilvui? Čia nereikia nė kito žmogaus pagalbos. Nusipirkai maistinės plėvelės, apsiterliojai pilvą kokiu nors purvu ar kita priemone (aš turiu M.Galland gelį), apsivyniojai plėvele, paskui dideliu ranšluosčiu ir paguli ramiai. Paskui nusiprausi po dušu, įsitrini kokio kremo ar aliejaus, pasimasažuoji (saulutė aplink bambą). Tik, aišku, kantrybės reikia...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jau tai nelabai pades :)

Man reikia daryt pilvo plastika, tam kad jis butu nors kiek grazesnis :(

:mirksiukas:

Nereikalinga oda atgal niekaip jau "nebeprilipdysi ".

Jei mano pilvas butu tik siaip pvz, didelis ir reiktu fiziniu pratimu, tai sedeciau ir tylecaiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.