Pereiti prie turinio
kicule

Pilvas po gimdymo

Rekomenduojami pranešimai

O man svarbu jaustis gerai, kai uzsidedi aptempta bliskute :sird:

As jau apsisprendziau... kad jei rezultatu vis del to juokiu nebus ( kokiu noriu) darysiu operacija :wub1:

kicule kazin kam tau operacijos,begalo gerai atrodai,va man tai reiktu nes gryna kengura jauciuosi <_>

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesakyk :sird:

riebaliuka kaip ir muetus, liko "skura" :wub1:

Jau kaip minejau buvau ir pas daktara <_>

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nesakyk :victory:

riebaliuka kaip ir muetus, liko "skura" <_>

Jau kaip minejau buvau ir pas daktara :this:

na suprantu kad buna ne toks pilvelis kokio nori bet man tu labai gerai atrodai :wub1: ,man tai jauciu senai buvo laikas pas daktara apsilankyti :sird:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiem pilvukams kaip pas mus kazin ar kas pades, bet vis gi noriu dar pabandyti :wub1:

Aciu, neila uz komplimentus, bet man mano pilvukas yra <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_sird.gif" alt=":sird:">

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk padidėjus pilveliui, išsitempia oda, pas ką jos elastingumas mažas, atsiranda strijos, pagimdžius ir nukritus svoriui odos perteklius lieka.

Pilvo preso pratimai, stiprina ir formuoja raumenukus. Juos reikia daryti tolygiai tiek viršutinnei preso daliai, tiek viduriniai, tiek ypač apatinei, tiek istrižiniams pilvo raumenims. Neužsipumpuokite vien pilvo, tolygiai reikia stiprinti nugaros raumenis, kad nesideformuotu laikysena. Po pratimu reiktų raumenukus ištempti, kad jie nesumestu į guzą, nes iškočiotas raumuo trumpėja.....

Odos elastingumą gerina masažai, kaip Geistė minėjo ji tai daro su taure. Aš pati visada trinuosi šiurkštesne plausine, sukamaisiais judesiais, pagal laikrodžio rodyklę, arba braukiu širdies puses kryptimi,nuo apačios į viršų. Gerėja kraujo apytaka, kuri padeda, regeneruoti odai. Kremai, ne stebuklas, bet procentėlį darbo padaro.

LAbai noriu lygaus pilvo, Trys dideli pilveliai padarė savo....Bamba raukšlėta, po pilvu odos kapšelis.O visgi N metų sportuoju.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Juk padidėjus pilveliui, išsitempia oda, pas ką jos elastingumas mažas, atsiranda strijos, pagimdžius ir nukritus svoriui odos perteklius lieka.

Pilvo preso pratimai, stiprina ir formuoja raumenukus. Juos reikia daryti tolygiai tiek viršutinnei preso daliai, tiek viduriniai, tiek ypač apatinei, tiek istrižiniams pilvo raumenims. Neužsipumpuokite vien pilvo, tolygiai reikia stiprinti nugaros raumenis, kad nesideformuotu laikysena. Po pratimu reiktų raumenukus ištempti, kad jie nesumestu į guzą, nes iškočiotas raumuo trumpėja.....

Odos elastingumą gerina masažai, kaip Geistė minėjo ji tai daro su taure. Aš pati visada trinuosi šiurkštesne plausine, sukamaisiais judesiais, pagal laikrodžio rodyklę, arba braukiu širdies puses kryptimi,nuo apačios į viršų. Gerėja kraujo apytaka, kuri padeda, regeneruoti odai. Kremai, ne stebuklas, bet procentėlį darbo padaro.

LAbai noriu lygaus pilvo, Trys dideli pilveliai padarė savo....Bamba raukšlėta, po pilvu odos kapšelis.O visgi N metų sportuoju.... :)

Na, ir aš 3 vaikus gimdžiau...Bet mano oda labai elastinga. Tik artėjant 40-ečiu, matau, kad reikia rūpintis savo pilvu, nes kol kas jis gerai atrodo, bet jau jau matosi celiulitas. Ir susigriebiau, manau, pačiu laiku. Mankštinuosi kasdien.

Kaip masažuotoja, žinau, kad pilvą geriausia masažuoti nuo bambos "saulute". Ir rankom, ir taure, ir įvyniojimus daryti.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....GEISTE, saulute, tik pagal laikrodžio rodyklę, taip kaip teka " švarus", veninis kraujas, iš širdies. tuomet pagreitinam jo cirkulacija. :kadaryt: Ko gero kalbam apie tą patį, tik kitais žodžiais.....8ad90f70447f6f128f8c05f8250356a1.gif

Pas mane moteraitės, kartais ir celofanus sporto metu viniojasi, ir " prakaito diržais, kad paforsuoti pilvo mažėjimą sporto metu....Vienoms padeda, kitoms ne , nuo celofano ant nuogo kūno alergija, nuo prakaito pašutimai.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O nebandėt daryti įvyniojimus pilvui? Čia nereikia nė kito žmogaus pagalbos. Nusipirkai maistinės plėvelės, apsiterliojai pilvą kokiu nors purvu ar kita priemone (aš turiu M.Galland gelį), apsivyniojai plėvele, paskui dideliu ranšluosčiu ir paguli ramiai. Paskui nusiprausi po dušu, įsitrini kokio kremo ar aliejaus, pasimasažuoji (saulutė aplink bambą). Tik, aišku, kantrybės reikia...

GEISTE, as vel prie to pacio :D :D

Kiek laiko guli? :D

Kazkada vienai draugei rekomendavo si buda, tai sako reikia per nakti miegoti :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pratimai :rolleyes:

121.gif

322.gif

131.gif

324.gif

325.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darau būtent tokius pratimus ir dar pilvo raumenis nejudėdama pati sutraukinėju.

Kicule, aš tą įvyniojimą laikau bent pusvalandį.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O įmanoma užmiršti kvėpuoti?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.