Pereiti prie turinio
raimulka

Karpis

Rekomenduojami pranešimai

pasidalinkite kaip gaminate Karpi as visada gaminu pagal viena savo receptuka :hm: karpi sutrinu padalinu pusiau ir tas puseles dar perpjaunu per puse tada dedu ant bulviu i bleka ( bulves supjaustau griezineliais) uzdedu cesnako(kuo daugiau tuo skaniau ) ir ant cesnako uzdedu majonezo ir kepu orkaiteje apie 1val. labai skanu :super:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kepu su daug druskos.Karpis išvalytas su žvynais ir nuplautas, popieriniu rankšluoštuku nusausinamas vidus,tada dedamas ant piršto storumo sluosnio rupios druskos,ir ant jo pilamas toks pats sluoksnis druskos.kepa orkaitėj maždaug pusvalandį.Druska sugeria visą riebumą,skanu kaip,fantastika...karpis beje turi būti didesnis,bent jau kilograminis.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aš kepu su daug druskos.Karpis išvalytas su žvynais ir nuplautas, popieriniu rankšluoštuku nusausinamas vidus,tada dedamas ant piršto storumo sluosnio rupios druskos,ir ant jo pilamas toks pats sluoksnis druskos.kepa orkaitėj maždaug pusvalandį.Druska sugeria visą riebumą,skanu kaip,fantastika...karpis beje turi būti didesnis,bent jau kilograminis.

 

Mačiau vieną kartą per TV rodė kaip ruošią taip karpį, su kg druskos. Iš pat pradžių net išsižiojau. Paskui iškepusi žuvis būną tokiam kietam kiautę, tą druską nudaužė ir visi gyrė.

Ir iš tikrųjų žuvis druskos pasiima kiek jai reikia Tai yra tikrai nebūną labai sūru?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesuru..net kartais atrodo,kad druskos truksta.Ir žvynų skusti nereikia,valakitos mažiau.O kai aš keptuvėj keptą valgau,man jis per riebus paprastai buna.O druska paruduoja,toks kiautas gaunas,aš jį išmetu paskui.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reiks ir man dabar pabandyti kada, kaip savaitgalį išpuls žuvies diena, nes kas antrą dieną turiu valgyt žuvį.

 

O kiek laiko kepi? Kiek maždaug pati dedi druskos?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Druskos kraunu visą kilą,kepa gal pusvalandį,sunku tiksliai pasakyti..Druska viršuj paruduoja.Aš šiaip prakrapštau prie galvos kur ir paragauju.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip tik vakar pirkom 5 karpius,padarėm išklotines,ištrynėm česnaku,prieskoniais,druskyte ir penktadienį rukysim

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kaip paruosti idaryta karpi?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kaip paruosti idaryta karpi?

mano teta i vidų deda virtus ryžius,susuka i folija ir kepa orkaitėje,pati nebandziau bet manau turetu but skanu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Karpį supjaustau "riekutėmis" apibarstau mairūnu ir druska. Pavolioju miltuose ir sudedu į karštus riebalus. Kai tik apkepa paviršius į buvusią pilvuko vietą įdedu apvirtų bulvių, užpilu plakto su majonezu kiaušinio masę. Kepu iki viskas iškeps aišku, paskiau apibarstau petražolėmis. Kaip kurie namiškiai dar užsipila majonezo. Sako, kad skanu. :geda:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.