Pereiti prie turinio
TeaMan

Lygios teisės

Rekomenduojami pranešimai

Vyrams mokama daugiau, nes jie turi išlaikyti šeimą, o moterys.. na jos dirba savo malonumui.. čia daug maž toks požiūris dar vis vyrauja...

Na bet nesakyk yra tokių moterų... O tos kurios nedirba savo malonumui, tai lai kovoja su konkerečiu žmogum ir siekia kompromiso, o ne su visu pasauliu...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vyrams mokama daugiau, nes jie turi išlaikyti šeimą, o moterys.. na jos dirba savo malonumui.. čia daug maž toks požiūris dar vis vyrauja...

Deja.

Trenktas požiūris, nieko nepasakysi.

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na bet nesakyk yra tokių moterų... O tos kurios nedirba savo malonumui, tai lai kovoja su konkerečiu žmogum ir siekia kompromiso, o ne su visu pasauliu...

O ką ten pakovosi, kai dauguma šefų yra vyrai ir jų požiūris yra būtent toks.. netinka tau pasiūlyta sumas, tai suras kitą, kuriai tiks, o valgyt norisi, tad tenka dirbti...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o ar norit, kad už tą patį darbą būtų mokama vienodai? :super:

O as isvis nenoriu dirbti(nors esu priversta tai daryti kad galeciau egzistoti)-noriu sedeti namie.Namu seimeninkes darbas irgi apmokamas,plius dar "naktine" pamaina lovoje su vyru-ir as jau turiu sau ant pedkelniu ir masto-o vuras mano tegul dirba ir uzdirba tam kad as galeciau jo rupintis ir suteikti jam jaukumo ir malonumo...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O ką ten pakovosi, kai dauguma šefų yra vyrai ir jų požiūris yra būtent toks.. netinka tau pasiūlyta sumas, tai suras kitą, kuriai tiks, o valgyt norisi, tad tenka dirbti...

Šiaip teisybė, jei neturėčiau pasirinkimo tikriausiai ir aš taip daryčiau kol surasčiau sprendimą, nes visa laiką taip tai negalėčiau nebent apsiprasčiau ir susitaikyčiau... Žodžiu galima arba prisitaikyti prie aplinkybių arba jas keisti, kas koki kelia pasirinks jų reikalas...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu jau kalbet apie atliginimus-tai cia isvis juokas per asaras-nes atliginimo didis neatitinka nei darbui,nei kainom...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butent del diskriminacijos ir gime lygios teises..Cia jau tada reiktu gilintis i kiekvieno zmogaus 'Lygiu teisiu' samprata. O tie kurie nelabai zino, apie ka kalba, pasiskaitykite tikraja lygybes samprata :super:

Lygybės ir lygių galimybių samprata

Asmenų lygybė yra vienas iš žmogaus teisių principų, įtvirtintas tarptautiniuose dokumentuose ir nacionalinėse teisės aktuose.

Asmenų lygybės principas paskelbtas Visuotinės žmogaus teisių deklaracijos 2 straipsnyje:

„Kiekvienas žmogus gali naudotis visomis teisėmis ir laisvėmis, paskelbtomis šioje Deklaracijoje, be jokių skirtumų, tokių kaip rasė, odos spalva, lytis, kalba, religija, politiniai ar kitokie įsitikinimai, nacionalinė ar socialinė kilmė, turtinė, jo gimimo ar kokia nors kitokia padėtis.”

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A ir nemanau, kad šeimoje žiūrima lyčių lygybės, gal aš šiandien įsisuksiu lemputę, o vyras suplaus indus, bet tai dar nereikš, kad kažkas daro darbą, kuris jam nepriklausytų. ta lyčių lygybė gal turėtų būti labiau akcentuojama visuomeniniam gyvenime. Kad nebūtų sakoma, kad tyas darbas ar tas elgesys tinka tik vyrui ar tik moteriai ar kažkas kažkam netinka vien dėl jo lyties...

Ir moterys turbūt labiau šaukia, kad nėra tos lygybės duokit mum lygybę ir t.t. bet vistiek nori, kad vyrai jas pirmas praleistų pro duris, paduotų paltą, užleistų atsisėsti ir t.t. Tokiuose dalykuose nebus lygybės (bent jau aš manau), ir nemanau, kad jos reiktų... :super:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu Afroditos pasisakymams, man moteris asocijojasi su seimos aukuro saugotoja, vaiku augintoja, kuri namus pavercia i jauku busta i kuri visada norisi gryzti, nes esi laukiamas. Nieko pries moterys neturiu, tegul jos dirba toki darba kuri sugeba atlikti gerai ir tegul jai moka daugiau nei vyrui. Pvz. abu dirba buhalteriais ir jei darba atlieka vienodai tai ir atlygis turi buti vienodas.

Bet jei moteris ateina i kariuomene jos nori gati toki pat laipsni, uzimti tokias pat pareigas ir atitinkamai nuo laipsnio priklauso atlyginimas. Bet kai reikia atlkti tam tikras uzduotis tai jos kazkodel prisimena, kad jos turi vaiku, joms buna menesines ir aplamai jos moterys. Tai tada klausymas ka jos daro ten kur joms ne vieta?

As cia is savo puses ziuriu i shita reikala, neisizeskyte jei ka izedziau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat kazkaip ziuriu,jei moterys taikosi i "vyriskas "profesijas:gaisrininkes,karininkes,pvz.furu vairuotojos ir t.t. -joms ten ne vieta.O jei vyrai tampa "moterisku"profesiju atstovais:aukletojais,kirpejais,virejais ir t.t.-tai mes juos priimam.Galbut cia vyriska logika ir nusiteikimas kalti... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš visad savo vyrui sakau, jeigu sako ką valgysim, kad eik ir padaryk, nes pasaulyje geriausi kulinarai tik vyrai :mirksiukas:

Ir kodėl tai turėtų būti moteriškas darbas?

Bet nesuprantu merginų kurios dirba mechanikėm, inžinierėm ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pavyzdziui patinka valgyt daryti tik, kad as nemoku to daryt :mirksiukas: . O turiu drauga kurio zmona visai valgyt nedaro na tik tuos pufabrikacius paruosia . O jis visa laika kai tik turi laiko daro visokias nesamones, bet skaniai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.