Pereiti prie turinio
kicule

Vitaminai vaikams

Rekomenduojami pranešimai

Mes geriam muti-tabs vitaminus iki metų vaikiukams

u944085.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na mano mergyte siandien paragavo tuos vitaminus, bet jai nepatiko tas biciu pikis :super: kai spjove tfu tfu tfu :D Na, jie yra naturalus vitaminai, paskaiciau,tos surinktos ziedadulkiu tabletes yra ne tik su biciu pikiu, bet ir su fruktoze, biciu duonele, vitaminu C.

o nuo kokio amžiaus vaikiukams galima juos vartoti? Kažkaip baisoka, kad nealergizuotų :coffee:

mes geriame "teduka" guminukus ir dar nuperku zuvu taukus "auksine zuvele"

aha, "Auksinė žuvelė" tikrai :wub1: , ypač tiems vaikams, kurie nenori gerti paprastų žuvų taukų. Aš dar noriu pagirti Berešo lašus, skirtus vyresniems vaikams ir suaugusiems. Į jų sudėtį įeina visi pagrindiniai mikroelementai, jie labai atstato ir sustiprina imunitetą, todėl ypač tinka dažnai sergantiems vaikams. Girdau juos savo vyresnėliui, tai jau neatsimenu, kada yra sirgęs (3xtpfu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai duodu zuvies taukus citrinos skonio ir dar vitamina c tais zirniukais.........

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as tai duodu zuvies taukus citrinos skonio ir dar vitamina c tais zirniukais.........

aš kaip tik prieš porą dienų per kažkurį kanalą atsitiktinai įsijungiau vieną laidą, kur gydytojai kalbėjo apie vitaminus. Tai vienas pediatras, berods kažkokio medicinos fakulteto dekanas ar pan., aiškino, kad vit. C visiškai neveiksmingas imuniteto stiprinimui. Taip pat ir visi kiti vitaminai - atseit, tai yra kaip placebo, kai veikia žmogaus įsitikinimas, kad jam tas ar anas padeda. O iš tikrųjų buvo daryti kažkokie stambūs tyrimai (tirtos 2 grupės po 1000 žmonių), kurie parodė, kad sergamumas gripu abiejose grupėse buvo vienodas - ir toje, kur tiriamieji tam tikrą laiką gėrė padidintas vit. C dozes, ir kitoje, kur jo visai negėrė. Taip pat mano vienos draugės mama vaistininkė neseniai dalyvavo seminare, kur buvo aiškinama, jog netgi ežiuolės preparatai nėra tokie veiksmingi, kaip kad yra reklamuojama. Ir žinok dabar, žmogus, kuo tikėti :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai net nebezinau jau kokius pirkti sunui vitaminus ;) nu nevalgo visiskai nieko :D , gerem ir MARSIECIU ir CENTRUM ir Tedis, o zuvu tauku tai niekaip negaliu isiulyti visgi jau didelis 7 m. Jis man matai pareiske, mama juk tu pati negertum jei tau butu neskanu :super:

wg__78__028Z0000-WnmMDAwMDA4fDAwMDEyODZofExpa28.gif

an1cj0Q-Wnm0030MDAwMTQwOGx8MDAwMDEzZGF8U3VzaXR1b2tl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes tai zuvu tauku Moller's Junior braskiniu guminukus vartojame, jie su skoniu kaip saldainiukas, tai noriai ir valgo:).

Dar yra tinklapis www.vitamin.lt jame visokios informacijos galima rasti apie vitaminus ir sveikata.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes zuvu taukus vartojame as ir saulyte mano Molers su citrinos skoniu, vartoja vaikis juos kuo puikiausiai ir dar papraso, taip pat vartojame Osteocare su pertraukom aisku ir pakaitomis :sokiai:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes zuvu taukus vartojame as ir saulyte mano Molers su citrinos skoniu, vartoja vaikis juos kuo puikiausiai ir dar papraso, taip pat vartojame Osteocare su pertraukom aisku ir pakaitomis :flowers:

as irgi dabar duodu mazajam zuvu taukus ("auksine zuvele", nes paprastu negeria), pakaitom su Osteocare sirupu, o is vitaminu labai patinka Floradix vitaminai - sultys (labai gerai pakelia apetita mano nevalgiukui). Didysis geria arba Tedi, arba Marsiecius, ziema dar pagirdau tu Bereso lasu kursa. Ir melyniu tabletes geria del akiu (kai nepamirstu suziuret, kad isgertu) :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinokit nebezinau kokius vit duot. Didzkis negeria JOKIU zuvies tauku, nei skystu nei kapsULese su skoniu. Visi tie tedziai, marsieciai visiskai nepatikimi atrodo. Vitamino c zirniukais vaikinas taip pat nevalgo. Tai dabar laukiu kol is rusijos parves barsuko tauku zirniukuose. Bei immunokind. Gal ligos apmazes.

Na o mazoji geria ir zuvu taukus skystus, be jokiu skoniu, ir viska ka bepaduosi suvalgo(aisku jei nera kartus), bet ligos neatsitraukia kai i darzeli eina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pakaitom geria Marsiečius arba Tedi,ir dar šaltuoju metų sezonu vit C.

Vasarą vitaminų negeriam.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius šiuo metu duodat vitaminus savo vaikams? :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mazasis geria Multi tabs, ir vit c zirniukais jie skanus tai i diena po kelis suvalgo, jis nevalgus tai biski ju suvalgius atsigauna apetitas,

ir saltuoju sezonu duodu zuvu taukus

mini_108_8cc77f7483d13f07e7274b6f4d0364be.jpg

jie irgi skanus tai visada noriai geria, praejusia ziema puse sezono sirgo, ir kai pradejau duoti juos gal sutapimas bet daugiau nesirgo, ir dabar juos geriam tikiuosi sustiprins imuniteta.

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.