Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, kad neskaičiuojant atrodo dieve kiek čia suvalgei, o tas suvalgymas greit ant pilvo ar užpakalio nutupe :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na blemba aš vis neprisiruošiu prisijungti prie Eitvydės llaime:

Bet nuo pirmadienio jau tikrai prisijungsiu :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo pirmadienio, mėnesio pirmos dienos ir t.t. netinka, taip sako tik tos, kurioms sulieknėt dar nešviečia llaime:

O pas mane taip jau gavosi, kad irgi mini pertrauka... ta prasme vakar buvo vienos bendradarbės gimtadienis, tai nesilaikiau dietos, o šiandien į svečius pas mane ateina kita, tai kaip ir vėl vakaras be dietos :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat noriu prie jusu mergaites prisijungt,tikiuosi kad isies,nes taip norisi viena kita kg numesti :huh:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nuo pirmadienio, mėnesio pirmos dienos ir t.t. netinka, taip sako tik tos, kurioms sulieknėt dar nešviečia ;)

Jo aš žinau šitą, bet velnias, vis atsiranda priežasčių "svarbių" :super: Atsimenu vienos kažkurios garsios moters žodžius, jeigu ketinat laikytis dietos nesakykit nuo pirmadienio, pirmo, naujų metų ir t.t. o galvokit kad dietos laikotės nuo vakar :)

as taip pat noriu prie jusu mergaites prisijungt,tikiuosi kad isies,nes taip norisi viena kita kg numesti :huh:

Junkis junkis, tryse jau išvis bus smagu B) padarysim čia klubą beskaičiuojančių kalorijas kaip reikalas :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal davai merginos padoriai pavalgom? :huh:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O gal davai merginos padoriai pavalgom? :huh:

Aš tai šiandien jau padoriai prikirtau kiaulės koją su žirniais :) B) :super: ir alaus bokaliuką :super: ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kas per proga buvo?

(p.s. aš tik gundžiau, viliojau :huh: )

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jokios, eilinis pasisėdėjimas savaitgalinis su draugais :rolleyes::doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai reik mest, jei eilinis :rolleyes:

Indre, aš irgi ne iš kart svėriau 100kg... pamenu kai svėriau 76kg , tai maniau, kad čia jau baisu reik susiimt ir atrodė, kad susiimu ir vis koks baliukas kokia šventė ar šiaip diena, kad noris skaniau, o dar gi vieną kart tik gyveni ir t.t. ir dasiritau.. kol nevėlu susiimk, nes užsiauginti svorį labai paprasta, va numest, tai siaubingai sunku...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dieve, eitvyde, tu man čia biškį spyri šiknon davei :doh: žinau kad reik ir kad JAU per vėlu. Bet blyn kažkaip man sunku vis pradėt, va buvau pradėjus dietos laikytis, sunku buvo pirmą savaitę, antrą jau normaliau, o paskui taip įsigyvenau kad ir kavinėje surasdavau ką man valgyt ir t.t. o ir svoris nors lėtai bet krito.

Nu bet dabar kaip sunku pradėt :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indre, tu į mano foto vis pažiūrėk kai valgyt norėsi ir praeis :rolleyes:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.