Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

Indre, tu į mano foto vis pažiūrėk kai valgyt norėsi ir praeis :doh:

eik tu nenusikalbėk, aš į save žiūrint nesilaikau, tai ką jau kalbėt apie kitus gražius žmones :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai gal tau nė nereikia dietintis? Gal tu puikiai jautiesi ir patinki sau su ansvoriu :rolleyes:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tai gal tau nė nereikia dietintis? Gal tu puikiai jautiesi ir patinki sau su ansvoriu :rolleyes:

Oi ne ne ne reik būtinai. Šiaip aš jaučiuosi tikrai puikiai, bet tikrai norėčiau neturėt to prakeikto antsvorio :doh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir mergaites prie jusu prisijungsiu,nes ir man reikia apie 6kg numesti :rolleyes:llaime: llaime:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi kaip paskaiciau kiek surelis turi koloriju tai net baisu ,as nesu megeja bet siandien suvalgiau tai daugiau nebevalgysiu toks mazytis o koloriju kalnas. :hm:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jau labai norisi, tai kartais gal geriau suvalgyt tą sūrelį, nei kažką kito mažiau koloringo, bet vis dar norėt to sūrelio :cray: Aš kartais tiesiog suvalgau tris sausainius su stikline pieno (384 kcal) vietoj poros sumuštinių ir kavos (200kcal), na nes to norisi ir tiek. Maistas gi įvairus turi būt :hm:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot kiek kalorijų turi žagarėliai? Niekaip nerandu, o vakar suryjau tokį vieną llaime:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal kas zino kiek tinginys turi kaloriju jau du gabaleilus suvalgiau prie kavytes,bet jauciu daug :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nuo kovo 16d irgi ystojau y skaiciuojanciu kalorijas gretas :mirksiukas: lb didziuojuosi savim kad ryzausi pagaliau kazka daryt:DDD tikiuosi uzsispyrimas niekur nedings :D aplink tiek pagundu...sunku lb:]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad tu pries Velykas susigalvojai :super: Sitiek pagundu...Ir kaip atsilaikei?Man butu be sansu... :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusprendziau ir as siek tiek numesti svorio.. :geda: Taciau maisto atsisakyti nezadu, tiesiog reikia truputy paderinti kai kuriuos produktus, taip pat yra butina pavalgyti pusrycius :grin: o ne prisiryti vakarais kaip dazniausia buna.. :doh::flower:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai neblogą puslapiuką radau su receptas iš tiek kolorojų kiek reik :sird: skaitantiems angliškai, kas visai nesuprantat, ir įdomu būtent kažkuris receptas, galėčiau išversti :mirksiukas:

čia visi receptai 100 kolorijų ar mažiau

200 kolirijų receptai

ir 300 kolorijų receptai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.