Pereiti prie turinio
uogyte

Kur perkate apatinius?

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane po krutine 78, krutines apimtis 88 :flowers:

Perku 75B, tik kad nebutu labai auksti kauseliai :rolleyes: Bet daznokai buna taip, kad ir mano dydis netinka, modelis, modeliai nelygus :mellow:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kokių gražių tam tinklalapy yra :)

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos as ten ne per seniausiai pirkau. Na visai neblogai kazkaip pataikiau tik vat kartais pas juos problemu buna su dydziais kad ne visu turi. Pirkau VALEGE LOLA liemenele is prancuzijos. Na zinokite lazeriu kirpta man ziauriai patiko liemeneles taip lyg net nebuciau uzsidejusi. Manau visai ciotka tokia. http://www.lilysecret.com/lt/produkcija/ap...meneles/id/3953 cia ta nuoroda. Zodziu pirmas man kartas bet pabandziau. Visai nieko tikrai kol kas skustis negaliu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir vis mastau :flowers: vis baisu kad gal netiks ir pan.,

Jauciu reikes uzsisakyti ir viskas :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perku Marks & Spenser parduotuvėje. Geriausia yra lektelėti išpardavimo, nes kainos ten nemažos.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As ir vis mastau :flowers: vis baisu kad gal netiks ir pan.,

Jauciu reikes uzsisakyti ir viskas :flowers:

As tai matai kai vilniuje retai bunu tai kazkaip internetu jau pratusi pirkti. Beje kitas reikalas jei netiks visuomet gali grazinti, man rodosi ji vienintele svetaine LT kuri leidzia grazinti viska. Siaip dar idomiu dalykeliu kartais randu www.open24.lt, bet kazkaip ten kainos gana aukstos. Ir dar viena svetaine www.intymipagunda.lt irgi visai geru dalykeliu yra. Ai ir is vis kainos internetu tikrai 10-20% mazesnes nei kitur. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as perku Triumpf, visados taikau apsiprekinti per nukainavimus :lol:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as perku Triumpf, visados taikau apsiprekinti per nukainavimus :D

Ai man tai kazkaip Triumph jau nusibodo. Reikia ieskoti kazko naujo ir neuzsikabinti prie vieno. Vat Victoria Secret visai neblogai, bet kazkaip su dydziais sunku ir jau pastebejau kad kitur panasiu dalykeliu jau galima surasti. :haha:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as perku Triumpf, visados taikau apsiprekinti per nukainavimus :coffee:

man irgi labai patinka Triumph trikotazo kokybe, tik kad kartais nelabai buna is ko pasirinkt mano skoniui :D

Kasdieniam nesiojimui perku ir turguj, nors ten tai vienadieniai daiktai, labai greit susidevi (isskyrus gal Laumos trikotaza).

Dar gaunu is vyro dovanu ivairiom progom :tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano apatiniai visi VS. Kokybės geresnės dar nesu mačius ar turėjus :coffee:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik iš Laumos :coffee:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano beveik visi apatiniai is NEXT parduotuves..... :D :coffee: man patinka ir pasirinkimas ir kainos superines....

zinoma turiu ir kitu firmu bei parduotuviu- bet pavadinimu isiminti negaliu,o i stalciuka nebegsiu ziureti :tongu:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.