Pereiti prie turinio
haski

žmonių kaukės

Rekomenduojami pranešimai

mazai zmoniu turbut yra kurie neuzsideda kaukes, daznai pasirodo ne tokie kokie is tikruju yra :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaukes? Net nebe?inau gerai kuo skiriasi kauke nuo nenoro atsiskleisti iki smulkmeno. Kiekvienas stengiasi pasirodyti geresniu- taip mus i?moko su pirmaisiais ?od?iais, pagirdami muso pastangas. Jei jauti konkurencija ar atari, kad i? tavo silpno vieto pa?nekovas gali pasi?aipyti, tai ai?ku u?dangstysi tas problemeles, tik ar tai kauke. Apsimesti tuo kuo nesi- vel gi kauke ar noras save keisti? Yra pareigybio primestos roles ir daugybe kito dalyko, neleid?ianeio ?mogui buti atsipalaidavusiu.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip as forume esu visiskai tokia pati kokia esu gyvenime.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip as forume esu visiskai tokia pati kokia esu gyvenime.

tai labai suanu ,jei esi tokia pat ir ,kad galime tave pazinti be jokiu kaukiu :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai labai suanu ,jei esi tokia pat ir ,kad galime tave pazinti be jokiu kaukiu :mirksiukas:

as neturiu kaukiu.juk viska atvirai pasakoju apie save kaip kad ir gyvenime.tik beda kad pernelyg atvira esu visur. :doh

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as neturiu kaukiu.juk viska atvirai pasakoju apie save kaip kad ir gyvenime.tik beda kad pernelyg atvira esu visur. :doh

na gerai ,kad skai tiesa.nors kartais gal nereiketu buti per daug atvirai(turiu galvoje ,kad ir gyvenime ar kur kitur) .juk kartais tas gali pakenkti.

nors manau dazniausiai nepakenkai o padeda :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?iaip, a? esu tokia ir realiam gyvenime, tik jame bunu daug piktesne, o ir keiktis galiu. O eia esu truputi ?velnesne ir keiktis atrodo nepadoru. Matot, kai ka?kas jau minejo, kad kol para?ai kokia ?inut?, ir pyktis speja i?garuoti. ?iaip tai vyras da?nai mane vadina BLEIRO RAGANA arba KOBRA 11 :geda . Na tai ar eia kauke ar ne, a? ne?inau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
?iaip, a? esu tokia ir realiam gyvenime, tik jame bunu daug piktesne, o ir keiktis galiu. O eia esu truputi ?velnesne ir keiktis atrodo nepadoru. Matot, kai ka?kas jau minejo, kad kol para?ai kokia ?inut?, ir pyktis speja i?garuoti. ?iaip tai vyras da?nai mane vadina BLEIRO RAGANA arba KOBRA 11  :geda . Na tai ar eia kauke ar ne, a? ne?inau.

o kodel jau taip vadina? :grin: :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
?itam forume amanoma buti be kaukes, o SM- ne. Ten da?na vaizduoja protingesn?, nei yra i? tikrojo... :hm:

Neblogas pasteb?jimas... :o ten ir a? neradau nuo?irdumo.

?iaip esu pusiau su kauke, pusiaube jos, nes a? bijau atsiverti iki galo, nenoriu atvirauti, ir b?ti atlapa?irde, labai gyvenimas primok?... kad ir ta pati SM, ten smarkiai nudegiau nagu?ius su buvimu savimi... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaukės kartais gerai, nes ne visi žmonės tave supras, tą tavo nuoširdumą ar pan. ir būdamas savim, tik sau pačiam nervus susigadinsi..ir nieko iš to gero..kartais tiesiog neverta būt savim, gal su kauke tiesiog lengviau.. :victory:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per vieną paskaitą psichologijos kaip tik kalbėjom apie žmonių kaukes. Tai dėstytoja sakė kad vien namie žmogus turi kelias kaukes pvz. moteris turi mamos, žmonos, meilužės, kulinarės ir t.t. Bet apibendrinus kiekvienas žmogus turi bent po tris kaukes.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nevadinčiau to kaukėm, tai tiesiog kažkas arčiau "pareigų", kaukė tai kai slepi savo vidų, mintis, nuo kitų..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.