Pereiti prie turinio
Nicole

Tortai

Rekomenduojami pranešimai

O tešlai cukraus nereikia? :mention:

 

recepte tikrai nera,tik kremui reikia. As kai kepiau irgi nedejau. :brunette:


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
recepte tikrai nera,tik kremui reikia. As kai kepiau irgi nedejau. :brunette:

 

o geras :mention: , ir normaliai gaunas? Aš dar pagalvojau vyšnios rūgščios gi :) , nu bet gal tame kreme nemažai dedasi, tai gal normaliai ir gaunasi :doh:

Nu bandysiu kokią dieną išsikepti :doh:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na musu seimyna pamego medaus torta

Medaus tortas

 

1 stiklinė medaus

1 stiklinė cukraus

3 kiaušiniai

200 g sviesto

5 stiklinės miltų

1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos

 

 

Kremas:

1 l grietinės

6 šaukštai cukraus pudros

0,5 šaukšto citrinos sulčių

 

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydami, kaitiname ant garų. Baigdami kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą. Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai išmaišome. Tešlą atšaldome.

Tada padalijama į 6 dalis, iškočiojama ir iškepami apvalūs lakštai (prieš kepimą subadyti). Iš tešlos likučių iškepamas lakštas, kuris vėliau sumalamas apibarstymui.

Pertepame kremu, pagamintu iš 1 litro grietinės, 6 šaukštais cukraus pudros ir puse šaukšto citrinos sulčių. Aptepame šoną, viršų, apibarstome trupiniais, papuošiame.

 

na ir mano kepinys pagal receptuka

 

5f68628d3c9ft.jpg

bdee235a6886t.jpg


Dovanėlė

flow9.gif

 

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

 

 

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

 

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sausainiai kankorėžiai (receptuka radau SM )

 

Produktai:

1 indėlis Rududu

Riešutai ,pasirenkame pagal skonį migdolai,graikiniai arba lazdynų

 

Tešlai:

4 valg.šaukšt. cukraus

2 kiaušiniai

3 stk. miltų

1 šaukštelis kepimo miltelių

150 gr.sviesto

 

Paruošiame tešlą:

 

Ištirpiname sviestą, supilame cukrų, sudedame kepimo miltelius. Kai pravesta sudedame kiaušinius, gerai išmaišome, dedame miltus. Užminkome tešlą.

Dedame tešlą į kamerą atšaldyti.

Vėliau sutarkuojame su burokinę tarką,sudedame į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepame orkaitėje 15-20 mi. (200 laipsniu).

Riešutus susmulkiname.

Viską sudedame į indą ir sumaišome su virtu kondensuotu pienu.

Imame norimos formos taurelę,viduje ją sušlapiname su vandeniu,dedame masę į taurę,paspaudžiame ir apverčiame.

 

Va kokie pas mane gavosi kankoreziukai. :flower:

 

1388d1d0bd70.jpg

c47e10a904dadeb1383d8c1043f64e4c923.JPG


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ragavau pas drauge kankorezius siuos, laaabai skanu :flower:

 

As ant kaledu kepiau meduti, o ant nauju vakar padariau rafaelo svajone. Vakare paragausim :D


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.