Pereiti prie turinio
Nicole

Tortai

Rekomenduojami pranešimai

Ohooo, nu ir tortai :whistling:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ohooo, nu ir tortai :whistling:

 

 

aha :rolleyes: is tikruju, kai foto pamaciau, tai vos neapalpau :rolleyes:


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai pamaciusi, va, kazka panasaus, visados stebiuosi kiek zmogus sugeba :whistling:


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ohohooo

na ir sugebejimai zmoniu :sird1:

jie man kaip netikri, kaip sklupturos kokios :tongu:


Dovanėlėflow14.gif

 

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

noriu su Jumis pasidalinti vienu Paprastučiu receptu :geda:

kuri radau interneto platybėse

Kepiau ir aš, gavosi Nuostabiai :doh:

Ir skonis :doh:

 

Tortas ,,Malkos po sniegu"

 

Jums reiks:

Tešlai:

250 g sviesto

200 g grietinės

3 stiklinės miltų

arbatinis šaukštelis sodos, užgesintos acte

 

šaldytų vyšnių (2 pak.)

 

Kremui:

600 g grietinės

1 stiklinė cukraus

citrinos rūgšties

grietinėlės standiklio arba 10 g želatinos (Dr.Otcear)

 

Prieš gaminant išimame iš šaldiklio vyšnias, kad atšiltų.

1-vi.jpg

 

Gaminame tešlą: sutarkuojame sviestą per burokinę tarką, sudedam likusius tešlos produktus ir suminkome tešlą. Iš tešlos suformuoja pailgą formą, kad paskui ją būtų lengviau supjaustyti į 15 dalių arba paprasčiausiai padalijame tešlą į 15 dalių

2-vi.jpg

 

Tešlą įdedame į šaldytuvą 3 val. (tik ne į šaldiklį)

 

išėmus iš šaldytuvo tešlą, kiekvieną dalį kočiojame į keturkampius lapelius. Ilgis lapelių turi būti toks, kad tilptų į kepimo skardą

3-vi.jpg

 

Dedame atšilusias vyšnias

4-vi.jpg

 

vyniojame tutelę

5-vi.jpg

 

suvyniojame pagaliuką

6-vi.jpg

 

sudedam pagaliukus kepti

7-vi.jpg

 

pagaliukai kepa 200 laipsniu orkaiteje apie 12 min

8-vi.jpg

 

iškeptus pagaliukus išimti ir palikti, kad atvėstų. Nebijoti, kad imant gali sulūžti, tada tuos lūžusius dėti į vidurį.

09-vi.jpg

 

Ruošti kremą. Grietinę (aš naudoju Dvaro, nes ji riebiausia) išplakti su cukrumi ir trupučiu citrinos rūgšties. Galima dėti arba grietinėlės standiklio arba jeigu grietinė neriebi 10 g želatinos.

ant lėkštės išdėti 5 pagaliukus

 

pilti kremą

12-vi.jpg

 

tarpuose dėti 4 pagaliukus

13-vi.jpg

 

pilti kremą

ir taip kol baigsis pagaliukai

14-vi.jpg

 

įdėti į šaldytuvą stingti...

15-vi.jpg

 

Skanaus..


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kryste, saunuole tu, vis tokiu geru receptu randi ir pasidalini :) Reiks butinai isbandyt si receptuka, juo labiau, kad ir vysniu saldytu dar nemazai nuo vasaros like (o kazin nieko, jei jos susaldytos apibarstytos cukrum).

 

Man net silpna pasidare, kai pamaciau ta paskutine nuotrauka su jau paruostu torciuku (jau kokia smalize esu, tai baisu :) )

 

Siaip jau nepamenu, kada paskutini karta pati kepiau koki torta, labai seniai tas buvo, nors is tikruju taigi yra receptu, kur greit galima kazka tikrai skanaus sumeistraut. Kazkada darydavau toki greituka is jau gatavu pirktiniu biskvitu lakstu, tirstos grietines, jogurto, zelatinos ir visokiu vaisiu, razinu, aguonu. Proporciju jau neatsimenu, bet manau, kad nesunkiai is akies galima gamint, jei jauciat proporcijas (svarbu zelatinos nepadaugint ir nepamazint). Jei kremo ir lieka, tai ji be vargo galima ir viena suvalgyt :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oi šitas tortas jau kelis metus yra mano firminis tapes, atsibodęs iki begalybės man, nebekenčiu aš jo jau, bet visi prašo kad jį kepčiau bet kokiom progom :(


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o aš praeitą savaitę pirmą kartą jį kepiau :flowers:, tai man Labai patiko :( :flowers:


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o aš praeitą savaitę pirmą kartą jį kepiau :flowers:, tai man Labai patiko :( :flowers:

 

Man žinok pirmus metus irgi patikdavo, bet dabar tau neeeee :flowers:

 

Žinau kaip būną, kas per daug tas jau nebeskanu :flowers:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sutinku su tavim

 

vis darydavau viena torta as, kiekvienai progai ta pati, tai paskutini kartai kai pagaminau, nusprendem, kad reikia daryti pertrauka :flowers:, tai ir tau tas pats :flowers:

Praeis kiek laiko ir vel uzsinoresi :(


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pasidejai ir ziurek...Net gaila butu prapjauti :victory:

butent ir man is karto sove tokia mintis- nupirkai- pasistatei ir ziuri kaip i kokia puosmena :doh:

aciu Kryste uz toki receptuka- butinai padarysiu- kaip tik pazystamo gimtadienis atreja ir velykos- visom progom reiks isbandyt :D


oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.