Pereiti prie turinio
Nicole

Tortai

Rekomenduojami pranešimai

Turiu kelis pastebėjimus torto šito gamybai. Kaip darysit pagaliukus, gerai už sandarinkite su tešla galus, kad neišbėgtų sultys vyšnių, nes tada smarkiai prilimpa prie blėkos ir sunku atkrapštyti. Aš viską kepu stiklinei, tai prie jos nieks nelimpa, bet šita tešla su vyšnių sultim limpa ir dar kaip, tad neįsivaizduoju kaip reiktų kepti toj metalinei. Pirmą kartą kaip dariau, tai neuždariau tešlos galų, tai per tuos galus viskas išbėgo tai su peiliu gabalais juos aš ėmiau, bet sudėjau panašiai paskui vistiek, tik kad darbo dasideda žiauriai daug :victory:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aciu Indrute uz patarima :victory:


oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir as dar pasisakysiu :mirksiukas:

 

as dedu kepimo popieriu i skarda ir ant jos tuos pagaliukus

 

ir dar, kai atitirpspo vysnios, as jas gerai nusunkiau, kad nebutu tiek daug to skyscio ir dar su cukrum jas Gerokai apibarsciau, nes vysnios rugstokos yra, tai man neisbego tie pagaliukai ne kiek :super


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aciu mergytes uz patarimukus....


oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia mes tau patarimus duodam, kad tau viskas is pirmo karto pavyktu :mirksiukas::mirksiukas::this:


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A man kaip tik skaniau kad jos rūgščios nes kremas gi labai sladus būną, tai tokia pusiausvyrą gaunasi :D


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu va, issikepiau as vakar ta torciuka, bet zinokit pisipazinsiu, man jis nelabai :rolleyes: Kremas gavosi per tirstas (naudojau Dvaro grietine) ir tesla mano skoniui per kieta. Kitakart bandysiu daryt vamzdelius is pirktines sluoksniuotos teslos ir lengvesni krema - vietoj grietines naudosiu grietinele arba jogurta. Kazkaip truko man lengvumo tam torciukui. Aisku, isvaizda tai superine, cia jau be kalbu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tortas (be pavadinimo )

 

Jums reikės:

 

torto papločių (šviesių arba tamsių)

 

du dideli indeliai grietinės

 

6 šaukštai cukraus

 

žiupsnelis citr. rūgšties

 

2 vnt grietinėlės standiklio (dr.otcear)

 

ivairiu vaisiu: banano, 2 vnt kivi, mandarinu, vynuogiu

 

riesutu.

 

Grietine isplakti su cukrumi, standikliu ir citr. rugstimi, tik neplakti iki sviesto, svarbu, kad viskas issimaisytu, ji pasidarys tokia standi nuo standiklio.

Ant torto paplocio tepti grietine, deti supjaustytus vaisiu gabaliukus ir uzbarstyti smulkintais riesutais. ant kitos puses kito paplocio uztepti grietine ir uzvosti ant pirmojo paplocio ant kurio sudeti vaisiai. tada gerai prispausti ir vel jo pagrinda istepti greitine. deti vaisius, riesutus. paskutinio paplocio dugna istepti grietine ir uzdeti ant torto su isdeliotais vaisiais. tada viska aptepti likusia grietine, papuosti vaisiais. sonus aplipdyti sumaltais riesutais.

Vynuoges pjaunu pusiau ir isimti seklytes, mandarinus dėti skiltelem, bananus, kivi - griezineliais.

 

 

0fef75d647d5.jpg


Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

 

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sampano tortas

 

Biskvitas:

 

4 kiausiniai,

4v.s.karsto vandens,

200g cukraus,

125g miltu,

100g krakmolo,

3 a.s. kepimo milteliu,

 

Ikaitinti orkaite iki 180.

Kiausinius su karstu vandeniu 1 min plakti mikseriu iki putu.Is leto plakant pilti cukru ir dar plakti 2min.Miltus sumaisyti su krakmolu ir kepimo milteliais ir persijoti i tesla.Puse miltu supilti i tesla,ismaisyti saukstu,supilti kita puse miltu ir ismaisyti.Mase supilti i kepimo popieriumio isklota torto forma.Kepti 25-30min.

Biskvita atausinti ir perpjauti i tris dalis.

 

Kremas:2 pokelius vanilinio pudingo(to kurio nereikia virti,o tik uzpilti saltu pienu),uzpilti 400ml pieno,ismaisyti,ten supili beveik visa buteli (0,75ml) sampano,pasilikti tik stikline.Gerai isplakti,supylti istirpinta zelatina(zelatinos deti 2,5 pokelio, pokeliai pusei litro),Palikti kad apstingtu.

Tada isplakti 300ml grietineles su 3 saukstais cukraus ir vaniliniu cukrumi,ideti truputi citrinos rugsties.Kai kremas apstingo,imaisyti grietinele.I tortine deti viena biskvita,sulaistyti sampanu(kuris liko neisgertas),deti trecdali kremo,tada antra biskvita,vel sulaistyti sampanu,puse likusio kremo,vel biskvitas,i likusi krema pripjaustyti smulkiai braskiu ir sudeti ant torto.Padeti i saldytuva10 val.


Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

 

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zinokit, mergaites, simtakart atsiimu savo zodzius del to torciuko su vysniom :kadaryt: Laikiau as ji saldytuve, kazkaip nelabai jis valgesi, siandien galvoju atsipjausiu gabaliuka prie kavos - tai kai suvalgiau ta gabaliuka, tortas pradejo "tirpti" :D Nu jau toks jis man skanus pasidare, kai pastovejo, nors as ji ir pirma karta ragavau beveik praejus parai nuo pagaminimo - puse dienos ir per nakti saldytuve stovejo. Bet kai dar ilgiau pabuvo, tai tas kremas gerai susigere, tiesa, forma siek tiek prarado, bet uztat skonis tai :mirksiukas: Na, gal kremas galetu but siek tiek maziau riebus, bet siaip tai tikrai kad labai skanus.

 

Mergytes, o gal turit koki nesudetinga sokoladinio torto recepta - vyresnelis uzsigeide, kad iskepciau koki su sokoladu :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
15-vi.jpg

nugi zinokit, mergaites, musu Maxima sita torciuka itrauke i prekyba (savo konditeriniu gaminiu kataloga) ^_^ Tik pavadino ji "Vienuoliai". Dar neteko ragaut, koks jo skonis, bet isvaizda tai analogiska :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nugi zinokit, mergaites, musu Maxima sita torciuka itrauke i prekyba

 

aga, maciau ir as, matyt ir Maximos kepejos forumus skaito :flowers:


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.