Pereiti prie turinio
Snapė

Patarimai piršliams

Rekomenduojami pranešimai

Jo jau man visai nedaug laiako liko todel ir kraunu i kelnes kad tik viska pavyktu....oi kaip bijoti pradedu....

o mergavkari+bernvakari jau atsventem...nuleidom jaunuosius su parsiutais tai jau kaip jiems patiko.....po to dar uzmovem triusus+kaklaraiksti+veliuma+keleraiksti...visus apipurskem grietinele ir su braskem pasigardziuodami viena nuo kito valge....

tai buvo toks ale susipazinimo vakarelis....

labai ciotkei....

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Indrute, kas čia per bajeris su netikru tortu???? Koks ten tas tortas būna ir kaip pateikiamas?

Indrute, turiu aš vieną nedidukę idėją dėl dovanos jauniesiems. Mano manymu, kaip simbolinę dovaną visai faina dovanot medinę bačkutę (būna tokių pirkt Kaziukuose ir šiaip pas visokių medinių suvenyrų prekiautojus ir tautodailininkus), į ją pripylus medaus (tos bačkutės būna ir nedidukės, kokių 2-3 l) ir dovanot su palinkėjimu, kad visam gyvenimui užtektų to medučio ar kažkaip pan. Ant tų statinaičių būna ir lentelės, ant kurių galima užrašyt jaunųjų vardus, vestuvių datą ir pan. Jei dar kokia mintis šaus į galvą, būtinai parašysiu. Šiaip sudėtinga kažką konkrečiai pasiūlyt, kai nežinai visos būsimos šventės eigos, pagrindinės minties. Tų idėjų tai daug, tik vienos tinka vienam scenarijui, kitos visiškai kitokiam. Svarbiausia, bet kokiu atveju, pradėt planuotis iš labai anksti, tada, kai užtenka laiko tai galima ir prisigalvot visko iki soties ir tas idėjas sėkmingai realizuoti.

aga, super idėja, aš ją truputį kitaip sumąsčius, originaliau, bet iki vestuvių neviešinsiu, nebent į az, nes tp bijau, kad jaunoji užmatyt gali :victory:

Aha ta bačkutė nebloga idėja, skaičiau dar kažkur kad į ją centų primeta ir užpila medumi, fainai turėtų atrodyti, bet mes jau sugalvoją esam dovanoti trilitrinį sloika baltų centų užvakuotą :D kaip kad pirmai pradžiai šeimos biudžetui padenge piršliai.

Po visų vestuvių galėsiu įkelti parodyt savo scenarijų, dabar biškį bijau kad nuotaka neužmatytų, nors smarkiai abejoju ar jai lieka laiko po forumus palakstyti :victory:

Slonikas irgi super, mačiau fotkes kaip atrodo, tik man jau toks įtarimas, kad labai populiaru ir darosi nebeoriginalu :(

Indrute, gal galėtum scenarijų į skype?

Jo jau man visai nedaug laiako liko todel ir kraunu i kelnes kad tik viska pavyktu....oi kaip bijoti pradedu....

o mergavkari+bernvakari jau atsventem...nuleidom jaunuosius su parsiutais tai jau kaip jiems patiko.....po to dar uzmovem triusus+kaklaraiksti+veliuma+keleraiksti...visus apipurskem grietinele ir su braskem pasigardziuodami viena nuo kito valge....

tai buvo toks ale susipazinimo vakarelis....

labai ciotkei....

nu superiniškai, bet irgi geri veikėjai, šitaip rizikuot prieš vestuves :flowers: o jei neduok die trauma kokia, tai kaip paskui vestuves švęst :victory: Ta mintis aprengt jaunųjų atributais ir išpukšt grietinėle man tai super, bet deja, nepritaikysiu, mano jaunieji (tiksliau jaunikis) tikrai nebus patenkintas, tokie bajeriai ne jam :flowers: Vien dėl to nemažai idėjų turiu atsisakyt, nes reik labai apgalvot, ar neįsižeis kuris nors :flowers:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su netikru tortu tai laaaabai sena idėja, dar mano mamai jaučiu per vestuves darė, bet užtat pamiršta visų.

O išperkant stalą reik duoti jeigu jau tokie tikri jainieji, tie netikrieji, pjauti tortą ir paragaut, o tortas gali būti malka aplieta kremu ir papuošta kaip tortas, arba balionas apipuršktas grietinėle, tik jis sprogdamas aptaško daug ką, čia taip skaičiau. Bet visi kas prisimeną šitą bajerį lūžtą iš juoko dar ir dabar, čia aš apie senimą :flowers:

Toliau apie sloika, tai mano jaunieji šito dalyko tikrai bus nematę, esu tikra, todėl ir darysiu.

O aš tai su visais planavimo darbais sustojau dabar biškį. Nebežadu jau daug ką keisti scenarijuj, tai nėr ką ir daryt, reik po truputį pirktis daiktelius reikalingus, gamint ką nusprendėm patys padaryt ir viskas. Žodžiu aš aptyngau :victory:

Nijoliux, kaip eisi apsirengus?

Ieka, greitai gryžus pasakoji viską viską, kaip viskas praėjo ir kaip pasisekė :flowers:

Nijoliux parašyk man per skype :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi mergytes ....................mums jau tas pasakiskos vestuves praejo.....

mums su vyruku labai patiko,nes kaip planavau taip ir gavosi....o smulkaiu jau gal per mytuka ar per skype.....o jeigu kas jau tikrai domins klauskite tikrai pasakysiu... :rolleyes:

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodėl gi ne čia???

Pasakok viską viską nuo pat pradžių kaip prabudot iki pat galo po šventimo trijų dienų ;)

Manau daugeliui labai įdomu būtu ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kodėl gi ne čia???

Pasakok viską viską nuo pat pradžių kaip prabudot iki pat galo po šventimo trijų dienų :geda:

Manau daugeliui labai įdomu būtu :sird:

oi Indrute cia neuzteks sios temeles nes pavaryciau per 50puslapiu :D nes as kaip pradedu tai labai smulkiai pasakoju...bet jeigu tikrai norite galesiu koki vakara atsissedus viska papasakoti,nes buvo FANTASTISKAI,NEREALIAI,IDOMIAI...ir tikrai norejosi dar... :blink:

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oi Indrute cia neuzteks sios temeles nes pavaryciau per 50puslapiu :geda: nes as kaip pradedu tai labai smulkiai pasakoju...bet jeigu tikrai norite galesiu koki vakara atsissedus viska papasakoti,nes buvo FANTASTISKAI,NEREALIAI,IDOMIAI...ir tikrai norejosi dar... :D

Žinoma norim, kada jau turėsi laiko, būtinai būtinai viską papasakok, manau čia ne man vienai viskas labai įdomu. Ir įmesk nuotraukų pasirodyt, aš porą jau mačiau atrodei tikrai pritrenkiančiai :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku,ieka,idomu...Dar klausi ir galvoji...Jokiu galvojimu...Susikaupk... :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieka, smagu girdėti, kad šventė praėjo sklandžiai ir šauniai :gele: Aš irgi su nekantrumu laukiu tavo pasakojimo ir, žinoma, nuotraukyčių (juk kaip faina patenkinti savo moterišką smalsumą klausant tokių istorijų ;) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labutis

mergaites....

na priseskite ir skaitykite... ;)

o viskas prasidejo taip....keliausi sestadienio ryta 4-30,nes i kirpykla susitarusi buvau 5val....po to makijazas 7val...ir jau pas Jaunuosius buvome 10val....

Jauniki pasitiko uztavaras is saldainiu girliandos,Jis turejo kirpti po viena saldainiuka ir sakyti malonius zodelius kaip vadins savo zmonyte,ir Jaunajai tai patiko ir jii kaip Princese nusileido laiptais i vyro glebi....pasivaisinome...teveliai idave kraiciu skrynele,palaimino ir isvaziavom i baznycia....Baznycioje(Evangeliku,prie Aleksoto tilto),labai patiko ,nes taip idomiai kunigelis pakalbejo...sumaine aukso ziedus nukulniavome i Rotuse...o ten kaip konvejeris...susituoke ir patraukeme i Restorana-Gralis...labai graziai sutvarkyta aplinka,nu zodziu pasakiski vaizdeliai....papietavome,padekojome teveliams ir patraukeme i HAVJUS...

prie ezero,netoli Leipalingio,kur jau nekantraudami lauke sveteliai(jaunimelis 16 zmogiuku)havajietiskai apsirede...istiesu kaip atvaziavome buvo labai ispudingai,nes visi tokie ryskus,laimingi...nu ir prasidejo veseile...mano vakaro darbelis ;)

Vidury lauko nupintas vainikas kurio viduryje dege zvakute...jaunieji ilipe ten prisieke pagal mano sukurta priesaika,vienas svetelis pute didele kriaukle,kurios garsas reiskie Dievo palaiminima...meteme ryzius+centus+grikius+druska po kojomis kaip jie soko savo pirmaji soki tame rate...susituoke havajiestikai...ir visi sveteliai pasveikino Jaunuosius ....

niu ir prie stalo.....

prisitateme....isrinkome komendantus,policininka,med.sesute,meiles ministra....

tostukai,palinkejimai Jauniesiems....

tada sveteliai trauke kas ka pasizada Jauniesims...pvz:

9ec993b8bfe9f10d5b.jpg

tada kitoje puseje pasirase ir suklijuos Jaunoji i sveciu knyga,kuria gavo nuo teveliu....

zinoma po kiekvieno pasizadejimo sveteliai tai uztvitino :flowers:

po to atejo Jaunuju darbeliu pasiskirstyme...pvz:

719466a8016ad87bf2.jpg

tada uzdejau Jauniesiems po ziursta,su kuno foto...tokie erotiski truputuka....ir kaip ir vakaras ipusejo...tikslaiu naktele atejo...

24 val leidome degancius zibintus i dangu...wau kaip grazu buvo...ilgiausiu metu....Torto pjovimas...Jaunikis su dantimis nueme keleraiksti...Jaunoji mete puokste....ir sokiai pokiai iki ryto.....

Kita dienele saldaus surio pristatymas,niam niam koks saknus didelsi su dziovintasi vaisiais ,tikras kaimiskas saldus suris... ;) Duoneles pristatymas,kuria Jaunoji minke per naktelele...

cc438d8bd189fdc96d.jpg

cia tokia duona,kurioje daug mazuciu duoniuku...labai ispudingai atrodo ir skani....o dar prei visa to niekas nebuvo mate...tai pavyko nustebinti.... :)

tada apdovanojimai : sveteliu,komendantu,.... :

553fcf2532fe2ed7b0.jpg

Laikrastuka Jaunuju ir padejau taupykle,kuri buvo kaip parama naujaii seimai..labai gerai gavosi...kas norejo isigijo ....ir Jauniesims padejo pirmai pradziai...

o po to pirtis...sokiai pokiai....balius festivalius iki kitos dienos vakaro... :rolleyes: :) :a060::victory: :) :D zodziu buvo pasakiskai smagu ir .....noreciau dar... ;)

PABAIGA....

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip fainai :victory: :D :rolleyes::flowers: Ieka, gal dar galetum imesti keleta foto, kaip pati atrodei :) O netoli Leipalingio, koks tiksliai ezeras, as matai giminiu turiu Leipalingyje, tai net idomu pasidare, gal kartais zinau ta vieta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieka, pagaliau priverčiau viską papasakoti, tik trūksta prišliukų nuotraukų :D

Jaučiasi, ir net tuom neabejoju kad šventė buvo pasakiška ir nepakartojama, tiek jauniesiems tiek jūms.

O kartais prie leipalingio ar tik ne silvesterio sodyboj šventėt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.