Pereiti prie turinio
vikuliaa

Klausimai-atsakymai 2

Rekomenduojami pranešimai

Tau pačiam photoshope neatpažysta? :flowers:

Taip. Iš pradžių atsidarius Ps nesupratau kur dingo visi rėmeliai (bandydama atsiverst), tada pasižiūrėjau paveikslėliuose - visi yra. Paskui pasižiūrėjau lentelėj (kai bandai atsidaryt ) kur yra formatų pasirinkimas, tai ten to formato nėra. :flowers: :flowers:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Taip. Iš pradžių atsidarius Ps nesupratau kur dingo visi rėmeliai (bandydama atsiverst), tada pasižiūrėjau paveikslėliuose - visi yra. Paskui pasižiūrėjau lentelėj (kai bandai atsidaryt ) kur yra formatų pasirinkimas, tai ten to formato nėra. :flowers::kadaryt:

gal nustatymuose reiktu kur varnele uzdeti ;)?

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Milina :rolleyes: , bet vakar parsisiunčiau naują Ps :flowers:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Heeeeeeelp. Turiu padarius montaza,reik pakoreguot,bet failo nebeatidaro :super: Raso disk error.Nebezinau ne ka daryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaites, dar man iskilo toks klausimukas. kazkada vienas zmogeliukas rode, kaip perkelti norima fono ar paveiksliuko dali i kita vieta. Atrodo, naudojo klavisus alt+j ar kazkaip pan. Pavyzdziui, turiu fone pieva ir viena nereikalinga gelyte, kurios man nereikia, o noriu, kad butu tik zole. tai kazkaip galima salia geles esancios zoles ploteli perkelt ant jos, tai beveik tas pats kaip istrynmas, bet nereikia derinti trintuko spalvos, is karto gaunasi reikiamos spalvos ir teksturos fonas. Na, nezinau, ar aiskiai cia sumaliau, ko noriu paklaust :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

,,aš pati tokiems dalykams naudoju clone stamp tool...paijūngiu šį instrumenta, tada su klavišu Alt žymių vietą kurią noriu klonuoti (jei noriu žolė uždėti ant gėlės, žymėsim žolę) ir užpaišau nereikalingą detalę. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai tau aciu, Etaruj :flowers:

ir dar turiu viena klausimeli :flower: gal imanoma kazkaip paryskinti norimo iskirpti paveiksliuko konturus, kad paskui taisyklingai issikirptu. Nes vietomis, kur konturas blankesnis ar isplaukes, man issikerpa is fono ir dalis paveisliuko, tiesiog neiseina uzzymet norimos iskirpt dalies, uzsizymi ir dalis paveiksliuko :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....aš labai senamadiškai kerpu...objiektą perkėlus kur man reikia, apvalau su pūkuot trintuku stipriai išsididinus vaizdą. Galima grubiai apžymėti su laso tool, kad nepabėgtu konturas, paskui aplyginti su trintuku.... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
....aš labai senamadiškai kerpu...objiektą perkėlus kur man reikia, apvalau su pūkuot trintuku stipriai išsididinus vaizdą. Galima grubiai apžymėti su laso tool, kad nepabėgtu konturas, paskui aplyginti su trintuku.... :flowers:

Etaruj, nepyk, kad tokia ziople esu, dar nelabai gaudausi kas ir kaip. Tai tu perkeli ta objekta ant norimo fono su visu jo fonu ir tik perkelusi ta nereikalinga fona nutrini? :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima ant norimo fono, galima ir nauja (tuscia) atidaryt, kaip patogiau :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, dar vienas mano durnas klausimas - kaip tu tam mano remelyje iskirpai tuos apvalius langiukus, ta prasme, kad butu balti? As bandziau su magic eraser ir background eraser tool, bet man lieka mazyciai plotukai neissikirpe. Gal yra kazkoks irankis kuris iskart pazymetu norimo dydzio apskritima (ar kvadrata, ziurint kaip reikia) ir ji graziai tolygiai iskirptu? Maciau, kad yra vienas irankis (elyptical marquee tool), kurio forma galima pasirinkti, bet su juo labai sunku pazymeti butent reikiamo dydzio plota, ir nezinau, ar jo paskirtis tokia (iskirpimo) :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kicule, dar vienas mano durnas klausimas - kaip tu tam mano remelyje iskirpai tuos apvalius langiukus, ta prasme, kad butu balti? As bandziau su magic eraser ir background eraser tool, bet man lieka mazyciai plotukai neissikirpe. Gal yra kazkoks irankis kuris iskart pazymetu norimo dydzio apskritima (ar kvadrata, ziurint kaip reikia) ir ji graziai tolygiai iskirptu? Maciau, kad yra vienas irankis (elyptical marquee tool), kurio forma galima pasirinkti, bet su juo labai sunku pazymeti butent reikiamo dydzio plota, ir nezinau, ar jo paskirtis tokia (iskirpimo) :flowers:

Aš dariau būtent su Elliptical Marquee, padarai ovalą, jei jis pvz., per mažas gavosi, spausk dešini pelės klav., ir ten pasirenkam Free Transform, po to jau derinam kaip mums reikia :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.