Pereiti prie turinio
vikuliaa

Klausimai-atsakymai 2

Rekomenduojami pranešimai

Aš dariau būtent su Elliptical Marquee, padarai ovalą, jei jis pvz., per mažas gavosi, spausk dešini pelės klav., ir ten pasirenkam Free Transform, po to jau derinam kaip mums reikia :flowers:

labai labai tau ačiū, būtent to "Free transform" aš ir nežinojau :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mergaites, man dar vienas klausimelis iskilo - kodel, kai bandau su trintuku istrint nereikalinga fona aplink objekta, arba, kitaip sakant, iskirpti objekta is fono, man reikia sokineti per sluoksnius (is background i background copy ir atgal), kad issitrintu visas fonas, nes vienam sluoksny trina tik tam tikrus plotus ir kitam taip pat. Kaip padaryti, kad viskas graziai issitrintu vienam sluoksnyje? :rolleyes: Va tas objektu pazymejimas ir trynimas kol kas mano silpnoji vieta - nu niekaip kol kas neperprantu kas ten prie ko ir su kuo :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš dublikatą sluoksnio ne visada darau ( kaip tik to reikia) svarbu kad fonas būtu atrakintas :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas gali paaiskinti noriu pasidaryti montaza is paveiksliuko, bet dydis yra labai didelis, kiek pixeliu turi buti pvz 10x15 ar 15 x20 nuotraukoje, nes kai nunesiau daryti foto tai nukerpa krastus,ir kaip nustatyti pixelius,aciu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos mergaites,

Kadangi i musu kurybos skyreli neieinu :flowers: Tai noreciau pagalbos, turiu 20 vaiku nuotrauku neitin geros kokybes ir man reikia kazkaip su fotoshopu padaryt viena A4 formato fotke, aisku su vaikiskais motyvais :sird: Gal galetumete kokiu nors ideju pameteti :wub1: , na niekaip nesugalvoju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziuzik, tu turi omeni vinjete?

Kokios pagalbos reikia?

Vinjete daroma taip pat kaip ir bet koks rėmelis, tik langekiu nuotraukom daugiau :wub1: O toliau jau yra fantazijos reikalas :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ziuzik, tu turi omeni vinjete?

Kokios pagalbos reikia?

Vinjete daroma taip pat kaip ir bet koks rėmelis, tik langekiu nuotraukom daugiau :) O toliau jau yra fantazijos reikalas :)

Na jo kazkas panasaus bet kad butu A4 formato :super: apie 20 vaiku su vardais ir pavardem...

Kad daug kvadrateliu prideta tai suprantu, bet kazkaip neiseina graziai sudeliot :)

O yra kurioj nors temoj, kad galima butu pasiziuret nors mazytes, idejoms pagaudyti?...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na jo kazkas panasaus bet kad butu A4 formato :doh: apie 20 vaiku su vardais ir pavardem...

Kad daug kvadrateliu prideta tai suprantu, bet kazkaip neiseina graziai sudeliot :super:

O yra kurioj nors temoj, kad galima butu pasiziuret nors mazytes, idejoms pagaudyti?...

Stai mano viena is vinjeciu, tik cia 15 foto...

vienjete-vi.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Stai mano viena is vinjeciu, tik cia 15 foto...

vienjete-vi.jpg

o yra gal tema kaip pasidaryti vinjete?... o gal yra atskira tema apie vinjetes?... nes ieskojau per paieska nieko neradau :flowers:

Man reiktu ko nors vasarisko su boruzelem....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos :mirksiukas:

Labai dažnai skaitant foto megėjų tėmas užkliunu už tokių žodžių ''pašarpintos ''nuotraukos ,gal man kvailutei kas gali paaiškint kas tas šarpas ,ir kaip jį atlikti su PS

išanksto dekoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labuka, gal kas galite paasikinti kaip paredaguoti sena nespalvota nskanuota nuotraukyte, kad butu ryskesne, grazesne, aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.