Pereiti prie turinio
vikuliaa

Klausimai-atsakymai 2

Rekomenduojami pranešimai

Labutis merginos, turiu problemele viena parsisiunciau brushus isisaugojau tik nemoku ju panaudoti, paspaudziu ant kokios pvz zvaigzdutes ir ant nuotraukos :mirksiukas: neuzsideda tiktai seselis zvaigzdutes ir su pele vaiksto kai judini, kaip uzdeti ant nuotraukos? :mirksiukas: aciu

Kitkat, nelabai supratau, ka turejai omenyje ''neuzsideda tiktai seselis zvaigzdutes ir su pele vaiksto kai judini'' ;) Siaip as visada rekomenduoju brush'us deti ant naujo sluoksnio virs nuotraukos, tuomet jais galima manipuliuoti, keisti ju padeti, prideti seselius ar panaudoti ivairius stilius :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai pasirenki zvaigzdute kartu juda su pele man, o spaudziu ant nuotraukos neuzsideda :victory: tai kaip reikia uzsidet pvz zvaigzdute ant nuotraukos :victory: ar kita koki ornamenta? :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai visalaik ir judes su pele, kol nepakeisi sepetelio i kita iranki, t.y. Move tool :unsure: Dar priklauso, kokia spalva nustacius: irankiu paletes apacioje turetum matyti 2 kvadratelius, vienas juodos, kitas baltos. Ant pirmo kairinio kvadratelio paspaudus turetu ismesti lentele, kur gali pasirinkti ivairias spalvas. Ant tamsios nuotraukos darant zvaigzdutes geriausia pasirinkti balta arba gelsva spalva ir kaip jau minejau, sluoksnis ant kurio piesi su sepeteliu turi buti virs nuotraukos sluoksnio, kitaip nematysi ju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ech..visaip bandziau bet neiseina :flower: nesipiesia man jokios zvaigzutes, tik pele vaiksto su zvaigzdute :( gal kokia pamokele praleidau apie tai, bet kad neradau :cray:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kur klausti :lol: kas gali paaislinti kaip daromi kalendoriai?aciukas

1b9b235858f1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu nicoliuk pagaliau isejo :baban: tik norejau paklausti ar ant kokios nuotraukytes neiseina taip padaryti t.y kokias zvaigzdutes uzdeti, nes man tik isejo ant naujo sukurto lapo :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes. Bandziau ieskoti info nete bet nerandu, sakykit, kaip padarot ta ale "ruka"?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paklausti, kaip padaryt susiliejančus sluoksnius, kažkur buvau mačius pamokėlę, bet dabar nerandu :unsure: Padėkit prašau :victory:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Norėjau paklausti, kaip padaryt susiliejančus sluoksnius, kažkur buvau mačius pamokėlę, bet dabar nerandu ;) Padėkit prašau ;)

Gal sitos ieskai :D Veidrodinis atvaizdas, permatomas vaizdas bei sparnų prikabinimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar turiu kalsuimeliu,jei galima

parsisiunciau tarkim scrapu,bet jie juodi,ar eina ju spalva keisti?

Jei tarkim as noriu sumazint tam tikra paveiksliuka,kaip galima padaryti,kad jis susimazintu vienodai,kartais tingis eiti per images size,tempimo budu zinau kazkur reikia uzdet varnele lyg ir,bet nepamenu.

Jrt, jei nori keisti spalva, atsistok ant to sluoksnio, desiniu klavisu paspaudus pasirink Blending Options, tada atsistok ant Colour Overlay funkcijos ir ten desinej rasi galimybe keisti spalva, tuo paciu budu gali spalva keisti per Gradient Overlay arba Pattern Overlay..Tik tiek, kad taip darant pasidengia visas to elemento plotas, tad kai pvz. turi elementa, kuris dvieju spalvu, abi spalvos pasidengs tavo parinkta spalva ir nematysi, tarkim lapeliu iskarpymu, kurie buvo kitos spalvos ir pan. Tikiuosi supratai, ka turejau omenyje ;) Ai, dar gali naudoti stilius, kaip tiksliai rasi Photoshop papilduose temoje Styles viename is neseniai rasytu mano postu ;)

O del sumazinimo, bent jau man greiciausias budas tampant..Spaudi Shift klavisa klaviaturoje ir tempi kampuka su pele zemyn. Taip darai kelis kartus, kol susimazini iki norimo dydzio..Turek omenyje, kad tempti turi kampuka, kad paveikslelis mazetu proporcingai. Pabaigus spausk virsuje esancia varnele, kad pakeitimai issisaugotu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas gavosi...liuks,saunuoles jus...ikvepimas pagavo kurti kazka...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.