Pereiti prie turinio
zmonike

Pedagogų pokalbiai

Rekomenduojami pranešimai

Citata
dinariukai, ir čia susitikom

zinulė, tai jus realiai pažystamos? :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  zinulė parašė:
Kad ir apmirusi tema, bet jungiuosi. Aš lituanistė, gal yra bendradarbių :) dinariukai, ir čia susitikom :)

aš aš lituanistė :)

Tik nedirbu :):lol:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  vėja parašė:
aš aš lituanistė :)

Tik nedirbu ^_^:)

O kodėl?

Aš turiu šiemet 11-12 klases, tai darbo daug. Tik nelabai nori kai kurie mokytis.Keista, kai net dvyliktokai nesuvokia, kad egzaminas jau po kelių mėnesių :wub1:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  zinulė parašė:
Tik nelabai nori kai kurie mokytis.Keista, kai net dvyliktokai nesuvokia, kad egzaminas jau po kelių mėnesių :wub1:

suvokia dar ir kaip. Bet kaip ir tikri mokiniai viską palieka ateičiai. Tai yra paskutiniai nakčiai. gi pati žinai kad studentui ar mokiniui vistiek visada pritrūksta vienos nakties ^_^

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Indre parašė:
suvokia dar ir kaip. Bet kaip ir tikri mokiniai viską palieka ateičiai. Tai yra paskutiniai nakčiai. gi pati žinai kad studentui ar mokiniui vistiek visada pritrūksta vienos nakties :wub1:

Žinau, bet, jei neišlaikys, klius man. Kiti mokytojai gali pagrasint, kad neleis egzamino laikyt, o ką man... Lietuvių visiems privalomas...

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  zinulė parašė:
O kodėl?

Aš turiu šiemet 11-12 klases, tai darbo daug. Tik nelabai nori kai kurie mokytis.Keista, kai net dvyliktokai nesuvokia, kad egzaminas jau po kelių mėnesių :wub1:

baiginėju magistrą... parašau kartais vieną kitą straipsnelį, ir tiek. Kai baigsiu, ko gero, eisiu mokyklon ^_^

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
8c731975d26e.jpg

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kolegės visai nebendrauja. Nagi liūdna :mirksiukas:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko mūsų pedagogės taip apmiro? :lol: :geda:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šokas tikriausiai nuo pirmųjų dienų... :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš irgi jau pagaliau praktikuojanti pedagogė :mirksiukas: Prie šoko imu priprasti :flowers:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man šiemet labai sunku įsivažiuoti...nors jau mėnuo praėjo...iš tikrųjų ,tai greitai-nespėjau apsižvalgyti...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.