Pereiti prie turinio
etaruj

Fotografuojam - kritikuojam

Rekomenduojami pranešimai

...Nuotraukytė plaukia,,, šarpas kažkiek ištrauktų vaizdą, bet neperdozuoti, ne kitaip bus nenaturalus vaizdas,,,, :mirksiukas: ...gal vėjas buvo kai fotkijai?

Buvo vėjalis... aišku nestiprus <_>

Ačiū už patarymą. Aš pvz., su sharp nelabai mėgstu, nes kol kas kiek bandžiau, man vis per daug jo buna :mirksiukas::flowers: O viena foto gyvai kai padariau tai išvis nepatiko :flowers:

Nicole.... mmmmmmmmmmmmm.... kaip gražu :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nicole,labai grazu!!! Tik man,pirmoj nuotraukoj tas soliukas maisosi,nukreipia visa demesi nuo pacio graziausio vaizdo,dangaus spalvos :kadaryt: ... o antra noretusi,kad ciutj-ciutj svesesne butu,ir apacia apkarpiciau, perdaug tamsos... :kadaryt: Nzn gal as ir neteisi,bet as taip daryciau!!! :)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

stai taip daryciau,dar biskiuka sharpen...

67ecbfc00629t.jpgca09e31780bft.jpg

02e57d7721f3t.jpg26238c5bf5e6t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, kai turėsi laiko, laukiu pamokėlės "kaip panaikinai pvz., solus" :)

Nors man vat soluose ir įdomumas... :kadaryt:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mellysa, kai turėsi laiko, laukiu pamokėlės "kaip panaikinai pvz., solus" :D

Nors man vat soluose ir įdomumas... :D

tai su Clone stamp tool, :hm: as tai su jo naikinu,tai ko man nereik nuotraukoj...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole be suoliuko nuotrauka geriau ziurisi, taip kaip Mellysa ja pokoregavo, nes ir per viduri ji nera perskirta horizontalia linija (tavo atveju siena) tas pats ir antroje, horizontas dalina nuotrauka i dvi dalis, reikia ji arba kelti aukstyn arba leisti zemyn

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butaforija, bėl centro kirtimo linijos teisi.Laikantis trečdalio taisyklės, dangus ar žemė turėtų buti tik vienoje trečdalio dalyje.

Nenaikinat suolelio, nes jis iš ties sukelia tam tikras asociacija, palikau horizontą per vidurį, ištraukiau suolelius iš šešėlio , dėdama sluoksnio dubliktą, tuomet su kampuotu marquee tool apvedžiau suolelį, image> adjusment> shadow/highlight 50proc.Nuimu žymėjimą deselect, ir trintuku apvalau kas per šviesu.Tada sluoksnis, vėl taip pat pažymiu dangaus plotą ir paryškinu raudonumą, nutrinu. Panaikinu krumą.... :hm:

a50889e1c8ea62a483c00fc1ca52fb3b.jpg

Su kranto nuotrauką, tas pat trečdalio taisyklė , ryškinau spalvas, ir tamsiu teptuku patamsinau namus horizonte,kad šviesios vietos neblaškytų, bei kairį kampą, vandens atspindžiui paryškiti... :D

5842ba760dab.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kaip tik tas krumas visa grozi dave... tas suolas,visai kazkaip ne i "teme" :D na cia mano akys taip ziuri... :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi tas suolas ne i tema atrodo, ir atrodo kad jis kreivas kazkoks :D arba cia as jau zlyba :D ir ta gelyte - krumas man visai patiko :hm: bet cia tik mano neprofesionali nuomone :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man kaip tik tas krumas visa grozi dave... tas suolas,visai kazkaip ne i "teme" :geda: na cia mano akys taip ziuri... :hm:

:D ....kiekvienas matom savaip, tai naturalu.... :victory: o gražiai matyti gali ir neprofesionalai..... :D :flowers: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:super: ....kiekvienas matom savaip, tai naturalu.... :victory: o gražiai matyti gali ir neprofesionalai..... :kadaryt::kadaryt::flowers:

Tikrai :D

Tik pamačius foto, supratau kad jei ne suolai, kažin ar butu foto daryta... Nes aš ir turbut fotografuočiau butent su suolu :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.