Pereiti prie turinio
Snapė

Raugintų kopūstų sriuba

Rekomenduojami pranešimai

Taip užsinorėjau raugintų kopūstų sriubos kad negaliu, bet šį kart nusprendžiau gaminti namie ir suvokiau, kad nežinau net kaip. Nes visada ją valgau tik baruose.

Taip kad mielos kulinarės, prašom receptėlius su išsamiu paaiškinimu kiekvieno žingsnio.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip as ja verdu labai paprastai, isipilu vandens, sudedu kaulus, ilgai verdu,kad isvirtu kaulai, tada sudedu bulves, verdu....., poto morkas..... o poto kopustus ir viska ilgai verdu,kad kopustai isvirtu :unsure: na aisku idedu buljono kubeliu....

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažkaip man čia nesueina galai. Jeigu sudedi pirmą bulves ir morkas, o paskui tik kopūstus ir dar ilgai verdi, tai kas lieka iš bulvių ir morkų? Košė?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kažkaip man čia nesueina galai. Jeigu sudedi pirmą bulves ir morkas, o paskui tik kopūstus ir dar ilgai verdi, tai kas lieka iš bulvių ir morkų? Košė?

na bulves ilgai neverdu pries idedant kopustus..... kad viskas kartu isvirtu.... na nezinau.... virtuveje savaime viskas vyksta ir labai skaniai gaunasi :D koses nebuna tikrai man....

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Raugintus kopstus pakepinu mokrobangėj kokias 10 min.Verdu sultinį iš kauliukų,skaniau kai jautienos yra,kai išverda,dedu bulvių,pakepintas aliejuj morkas ir svogūnus,po kokių 15 min.kai bulvės minkštos,kraunu kopūstus,tada paverdu kokias 15 min, priekonius kokius nors-ten lauro lapas,kvapnus pipras,druska,ir vsio.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Raugintus kopstus pakepinu mokrobangėj kokias 10 min.Verdu sultinį iš kauliukų,skaniau kai jautienos yra,kai išverda,dedu bulvių,pakepintas aliejuj morkas ir svogūnus,po kokių 15 min.kai bulvės minkštos,kraunu kopūstus,tada paverdu kokias 15 min, priekonius kokius nors-ten lauro lapas,kvapnus pipras,druska,ir vsio.

as irgi panasiai- tik nekepinu morkas, ir kopustus

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

viriau siandien raug. kopustu sriubyte - niam niam :geda: :P As verdu labai paprastai - uzverdu vandenyje su druska, juoduju pipiru zirneliais ir pora lauro lapeliu kiaulienos sonkauliukus, paverdu koki penketa minuciu, nusemiu putas, tada dedu raugintus kopustus ir stambokai pjaustytas nuskustas bulves, viska kartu verdu mazdaug pusvalandi (kol bulves ir kopustai suminksteja). Kauliukus, jei stambesni, isimu is sriubos ir dazniausiai pakepinu su prieskoniais atskirai, jei smulkus, palieku ir valgom kartu su sriuba - ukiskai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galiu pasakyti, kodeloksanai verdant sriubyte- bulviu ir morku kose nesigauna: kai idedi raugintus kopustelius- ta rugstis neleidzia bulvems+morkoms istizti- del tos pacios priezasties nera patartina deti bulves ir kopustus vienu metu, bent taip jau mano mama - kulinare- mane moke :geda:

Man paciai patinka tikra kopustiene, t.y. vien tik kopustai - kada bulves (bulviu kose) yra verdamos/patiekiamos atskirai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.