Pereiti prie turinio
Nijoliux

Įdomesnės Nijoliux gyvenimo akimirkos :)

Rekomenduojami pranešimai

Koks pasakiskas grozis :flowers: O jau akytes :flowers:

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ačiū fainuolės už palaikymą :rolleyes: :wub1:

Mellysa, dabar redagavimui daug proto nereikia - turim krūvas gerų pagalbininkų :sird::victory:

Pirmoje nuotraukėlėje tiesiog vienu mygtuko spustelėjimu Lightroom programėlėje pritaikiau Creative - Aged Photo efektą ir psio :)

Na prieš tai dar fotošope ryškinau akis ir šviesinau foną :)

O tai photoshop'e kaip tai padaryti??? :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tai photoshop'e kaip tai padaryti??? :rolleyes:

Geras klausimas, bet nebandžiau...

Šiaip aš turiu tą programėlę Lightroom'ą, galėčiau skype tau ją permesti...

Įdomių efektų joje yra :victory:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Geras klausimas, bet nebandžiau...

Šiaip aš turiu tą programėlę Lightroom'ą, galėčiau skype tau ją permesti...

Įdomių efektų joje yra :flowers:

Tapasme,jos nereikes instalioti ar ka??? daug ji vietos uzima? nes maniskis kompas,jau visai baigia numiroti :rolleyes: bijau ka ir siusti,kad neuzluztu jis man.Bet norieciau! :victory: o ten lengva su jo nauduotis??? :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mmmm, kokia foto graži vaikiuko :rolleyes:))))) ir..... ačiū už dovanytę :victory: sėdžiu išsišiepus :wub1:

Dovanėlėmenas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai gražu :mirksiukas::flowers::geda:

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tapasme,jos nereikes instalioti ar ka??? daug ji vietos uzima? nes maniskis kompas,jau visai baigia numiroti :mirksiukas: bijau ka ir siusti,kad neuzluztu jis man.Bet norieciau! :flowers: o ten lengva su jo nauduotis??? :geda:

Naudotis labai lengva, instaliuoti reikia :hm: ir nulaužti reikia (bet aš turiu kartu su vaistukais).

Vietos užima 126.00 MB

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mmmm, kokia foto graži vaikiuko :())))) ir..... ačiū už dovanytę :) sėdžiu išsišiepus :)

Smagu, jei praskaidrinau dieną :mirksiukas:

O vaikiukas tikrai nuostabus - ir gražus, ir tikras ramumo bei linksmumo įsikūnijimas, užtat jo tėvas - tikras KIAULĖ, nes atsisakė savo atžalos dar net negimusio :geda: Dar blogiau - primygtinai reikalavo darytis abortą :hm::flowers: Vargšiukė dabar sunkiai verčiasi (tik iš pašalpų gyvena), o tėvas net nenutuokia, kad turi sūnų. Todėl mes stengiamės jai padėti kaip galėdami - visus išaugtus vyresnėlio drabužiukus atiduodam, ir geresnių žaisliukų nuperkam, ir su džiaugsmu pafotografuoju; gaila tik kad retokai jį matau ;) Jis bus mūsų krikšto sūnukas, linkim jam viso ko geriausia ;)

Tad jei kuri netyčia turite visiškai nereikalingų vaikiškų daikčiukų (jam jau 7 mėnesiukai), tai mielai jai perduočiau :flowers:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai labai gražus berniukas :hm::flowers: ;) , o akyčių gražumas ;) O vaikučio tėtis manau labai daug ką prarado gyvenime, kad atsisakė šio fainuoliuko sūnaus, bet už tai mažylis turi nuostabią mamą :geda: Linkiu jiems ko geriausio :mirksiukas:

O dėl nuotaukų man labai pirmoji patiko :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Naudotis labai lengva, instaliuoti reikia :geda: ir nulaužti reikia (bet aš turiu kartu su vaistukais).

Vietos užima 126.00 MB

Nu vietos tiek turiesiu (pasiziuriejau) davaj pabandysiu ir as sau tokia programele isigyti,kai susitiksim skype,persimesim,ok? :flowers: Busiu laaaaaabai diekinga!!! :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.