Pereiti prie turinio
zmonike

Užkanda prie alaus

Rekomenduojami pranešimai

Ir pati megstu D-light atsigerti,ir vyras alaus megejas.Dazniausiai pasikepam duonos su suriu.Na,dar kokiu riesutu nusiperkam.Na,kartais vyras kiaules ausi pakramsnoja...O ka megstate jus?Gal turite ka idomaus pasiulyti?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prie alaus darau įdaryta krablazdes(jau buvau įkėlus nuotrauką į krabų lazdelių temą), kepu svogūnų žiedus tešloje. Meksikietiškus traškučius su salsą, nors man tai daugiau tinka prie tekilos, keptą baltą sūrį su daug daug prieskonių, duoną užkeptą sūriu ir majonezu, duoną keptą su sūrio kepūrėlėm, duoną keptą su gaidelio salotom ant viršaus, duoną keptą su pikantiškom salotom ant viršaus, oi kiek daug visko yr :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai dazniausiai kaip uzkanda naudoju, kepta duona su cesnakais, rukyta suri, chipsus, riesutus....

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as kartais darau taip:

 

 

Sutarkuoju rokiskio suri, dedu kmynu, prieskoniu visokiu, idedu majonezo ir sumaisau

tada imu vafliu laktstus, kurie parduodami supakuoti , sausi, supjaustau kvadratukais ir ant uztepu ta mase ir i orkaite kokiai 15-20 min, kol suris issilydo

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o as kartais darau taip:

 

 

Sutarkuoju rokiskio suri, dedu kmynu, prieskoniu visokiu, idedu majonezo ir sumaisau

tada imu vafliu laktstus, kurie parduodami supakuoti , sausi, supjaustau kvadratukais ir ant uztepu ta mase ir i orkaite kokiai 15-20 min, kol suris issilydo

 

 

Nebloga mintis reiks ir man pameginti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o as kartais darau taip:

 

 

Sutarkuoju rokiskio suri, dedu kmynu, prieskoniu visokiu, idedu majonezo ir sumaisau

tada imu vafliu laktstus, kurie parduodami supakuoti , sausi, supjaustau kvadratukais ir ant uztepu ta mase ir i orkaite kokiai 15-20 min, kol suris issilydo

 

O gal galima ir i mikrobange?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O gal galima ir i mikrobange?

 

gal ir galima, nezinau, nebandziau, nes mikrobanges neturu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o as kartais darau taip:

 

Kokia faina idėja :) :D būtinai reiks išbandyti. Ačiū už tokią dar niekur negirdėta idėja :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kokia faina idėja :D :victory: būtinai reiks išbandyti. Ačiū už tokią dar niekur negirdėta idėja :flowers:

 

dar pridursiu, kad galima ideti ir astriuju cili prieskoniu, tikrai nepamaisys :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o as kartais darau taip:

 

 

Sutarkuoju rokiskio suri, dedu kmynu, prieskoniu visokiu, idedu majonezo ir sumaisau

tada imu vafliu laktstus, kurie parduodami supakuoti , sausi, supjaustau kvadratukais ir ant uztepu ta mase ir i orkaite kokiai 15-20 min, kol suris issilydo

koks geras receptukas,reiks išbandyti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

koks skanutis receptukas,noriu tik paklausti o ar reikia uzdengti patepta ta vafliuka kitu ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dažniausiai čipsai, suris :flowers:

 

Ačiū Kryste už receptą :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.