Pereiti prie turinio
zmonike

Užkanda prie alaus

Rekomenduojami pranešimai

Kai netingiu dar padarau prie alaus ar vyno įdarytų slyvų:

 

 

nesu ragavusi taip idarytu slyvu :singer: Reiks isbandyt :)

aciu Nijoliux :)


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ooo reiks ir man pabandyt ta su vafliais užkandele, jei jau giriat :victory: as tai be galo megstu kalmarus tešloje su padažu... bet ,man jie skanūs tik baruose, nes šaldyti kažkokie netokie, ir padažas nlabai man gaunasi... :victory: arba kažką netaip darau... gal kas žino kaip juos teisingai iškepti? :victory:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vytinta kiaulienos išpjova :wub1:

 

kiaulienos išpjovą (gabaliuką apie 500 gr) gerai įtrinti druska, pipirais, ir taip visokiais kokius tik mėgstate prieskoniais

ir dėti į šaldytuvą.

Šaldytuve aš laikau kokias 4 dienas, kad gerai išsimarinuotų, kartą į dieną pavartau.

Po to mėsytę apvolioju į specialius prieskonius vytintai mėsai (Basturma), jei neturite, galite naudoti ir bet kokius prieskonius

Suvynioju pailgai į merliuką, stipriai įrišu ir pakabinu džiovinimui.

Po poros savaitėlių jau galima ragauti.

Profilaktiškai vieną kartą į savaitę išvynioju pasižiūrėti, kaip džiuva mėsytė

 

foto skolinta

3203717110_26809ee84e_m.jpg


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Vytinta kiaulienos išpjova :D

O kur dziovini?lauke ar kambary?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O buna atskiri ir basturma skirti prieskonių?

Žiauriai mėgstu basturma, bet tik jautiena, kiauliena man šiaip sau. Ir žinau norint kad būtų tikra basturma, reik vytinti, bent pora menesių :D


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O buna atskiri ir basturma skirti prieskonių?

 

aga, yra prieskoniu, bent jau Vln, tai pardej "Prieskoniai profesionalams"

man jautiena irgi skanu, bet isbandziau pirma kiauliena, tai irgi superiskai :)

 

o dziovinu as kambaryje, pas mane radiatoriai tokie naujoviski, su reguliatoriais, tai vat ir pakabinu ten, bo jie netoli balkono duru, tai ir ventiliacija gera :)


Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

 

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Išplakti kiaušinį, sutarkuoti fermentinį sūrį, įdėti pipiru, šaukštas miltų. Viską gerai sumaišyti. Iš masės darom rutuliukus, apvoliojam kiausiniuose, tada džiuvesėlėse ir dedam į įkaitintą alieų. Galima valgyti su grietine. Skanaus.


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar patinka tokia užkanda prie alaus.

 

Pakepinti duonytę, pritrinti česnaku. Verdam kiaušinius, smulkiai supjaustom ir sumaišom su majonezu. Kartais dedu smulkiai tarkuoto sūrio. Viską gerai išmaisom ir dedam ant duonytes.


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
aga, yra prieskoniu, bent jau Vln, tai pardej "Prieskoniai profesionalams"

man jautiena irgi skanu, bet isbandziau pirma kiauliena, tai irgi superiskai :rolleyes:

 

o dziovinu as kambaryje, pas mane radiatoriai tokie naujoviski, su reguliatoriais, tai vat ir pakabinu ten, bo jie netoli balkono duru, tai ir ventiliacija gera :)

Man irgi kiauliena labai skanu vytinta :flowers:


5_14_12584757640.37750600_3_2_14259.875_000000_53756e656c697569.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šeip visai neblogas skonis tų riešutų tinka ir sūris.Mes tai rinkinuką sūrio nusiperkam ir viskas :mirksiukas:


If you are first you are first. If you are second, you are nothing.

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.

Only love let’s us see normal things In an extraordinary way.

viktuth.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man skaniausiai prie alaus,kepta duona su sūriu ir česnaku :cocktail:


Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aštri užkanda prie alaus

 

Ingredientai:

 

sausucei (smulkios barankos) 4 pak.

faršas 500gr 1 vnt

ferm. sūris 100gr

astrus prieskoniai (pagal skonį)

aliejaus kepimui

 

Gaminimas:

 

Į faršą įmušti kiaušinį įdėti prieskaniu, tarkuotą sūrį ir gerai ismaisyti.

Imti po vieną sausutį ir į skylute dėti mažą faršo rutuliuką faršo rutuliuką

sausucius sudėti į aliejumi suteptą kepimo skardą (vieną šalia kito) ir kepti iki 200 laipsnių ikaitintoje orkaitėje apie 20 min.

 

Galima gaminti ir su kitokiais įdarais, pvz. grybų. ir skanous .vyruj labai patinka :flowers:


Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

 

b4489b1be503.gif

 

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.