Pereiti prie turinio
Bambyna

Savižudybė...

Rekomenduojami pranešimai

ne karta kilo tokios mintys.... nusizudysiu....viskas baigsis...tustuma atnes ramybe.kazkoks nepilnavertiskumo jausmas visada mane lydejo, kiek save pamenu...gal problemu reiketu ieskoti vaikysteje, santykiuose su tevais. net nezinau, matyt tik sia sriti ismanantis zmogus galetu tiksliau atsakyti.

realiu priezasciu kaip ir nebuvo...bent pati ju nemaciau...tiesiog visa nustelbiantis pojutis, kad esi niekas, kad nieko neturi, kad niekas taves nemyli. :verkiaa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NA ?IAIP MAN IRGI KELET? KARTŲ BUVO JAUSMAS , KAD NIEKAM A? NEREIKALINGAS IR GYVENIMAS PAS MANE ?UNI?KAS, TA?IAU ?UDYTIS NIEKADA NENOR?JAU, PAPRAS?IAUSIAI PRISIGERDAU IKI ?EM?S GRAIBYMO JEI PO DIENOS TAI NEPAD?DAVO GERDAVAU 2 DIENAS, O PO 2 TAI JAU PATIK?K TAIP GALV? SKAUD? IR BLOGA KAD APIE NIEK? DAUGIAU NEGALVOJI KAD TIK PAMIEGOTI KOL SVEIKATA PASITAISYS.MAN TAI VISADA PAD?DAVO,NES TAIP JAUSDAVAUS ANKS?IAU,DABAR TO N?RA JAU GAL KOKIE 6 METAI :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, as nemanau, kad alkoholis cia iseitis.. :lol: ... tai galbut labai laikinas palengvejimas....taciau tik tiek. jei kiekviena karta, kai uzplusta negatyvios mintys, gerciau, seniai buciau alkoholike :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekilo tokia mintis. Pazystu viena labai likimo nuskriausta zmogu ir jai jis gali gyventi, tai man butu geda nusizudyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano seimoje man labai artimas zmogus taip pabaige savo gyvenima... Paciai teko isgyventi labai sunkias dieneles,ir tas netekties skausmas niekur nedingo,laikas ji siek tiek apmalsins,bet jis liks visam gyvenimui...Todel nemanau, kad sugebeciau pati isdristi taip pasielgti,sutikdama tiek kanciu artimiesiems, nors buvo kazkada tokiu minciu ir tikrai ne del juokingu priezasciu.Bet visada galima rasti iseiti.Tam yra draugai,tikri draugai,artimieji.Buciau didele savanaude, jei galvociau tik apie save.

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tokiu minciu niekada neturejau, taciau man artimas zmogus ju turi. Jau keleta kartu ji isgelbejau nuos sio zingsnio.... ir nebegaliu ramiai gyventi toliau, nes vis bijau kas butu jei manes tinkamu metu nebutu buve salia ... :pikta_pana:

wg__78__028Z0000-WnmMDAwMDA4fDAwMDEyODZofExpa28.gif

an1cj0Q-Wnm0030MDAwMTQwOGx8MDAwMDEzZGF8U3VzaXR1b2tl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiekvienas turi, kai jam labai blogai ir as turiu..

juk nuo likimo nepabegsi, jei jau tau skirta tai taip ir bus :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusizude trys merginos, speju, kad siam pasauli jos nepamate nieko gerao, o mirtis joms atrode vienintele iseitis.

nemanau kad jas pastumejo kazkoks EMO, galbut buvo tai ko nemate pasaline akis, vidiniai isgyvenimai kruopsciai slepiamis, o psihika dar nepilnai susiformavus tokiam amziui, ir vidine kova daznai pralaimima. Galbut jos prase pagalbos, bet niekas net nesistenge ju klausyti nurasydami viska paauglystei, atseit isaugs. O vertinan siuolaikine gyvenimo ir mastymo padeti, zmonija ritasi zemyn, taip suteikdama savo vaikas, plono ledeliopagrina, netikejima rytojum ir panasiai...

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nusizude trys merginos, speju, kad siam pasauli jos nepamate nieko gerao, o mirtis joms atrode vienintele iseitis.

nemanau kad jas pastumejo kazkoks EMO, galbut buvo tai ko nemate pasaline akis, vidiniai isgyvenimai kruopsciai slepiamis, o psihika dar nepilnai susiformavus tokiam amziui, ir vidine kova daznai pralaimima. Galbut jos prase pagalbos, bet niekas net nesistenge ju klausyti nurasydami viska paauglystei, atseit isaugs. O vertinan siuolaikine gyvenimo ir mastymo padeti, zmonija ritasi zemyn, taip suteikdama savo vaikas, plono ledeliopagrina, netikejima rytojum ir panasiai...

man tai baisus dalykas-bet kas keisciausia, kad tos paneles is vienos mokyklos,o svarbiausia is vienos klases, bent dvi tai tikrai..... na pas mus pas kiekviena paaugli buvo kazkas panasaus su vidinem bedom, bet kad visi dabar pradetu zudytis del neisklausimo-tai nerealu. tad tikrai manau,kad organizacija daug ka dave- juk vienos paneles drauge ar sesuo kalbejo,kad sitos organizacijos esme isreikalauti demesi ir gailesti nesvarbu kokiais budais-vieni venas pjaustosi, kiti vaistu prisiryja,o treti nusizudo...... tad cia ne aplinkiniu kalte,o tu paciu mergaiciu- juk paauglisku minciu kartais neimanoma perskaityti.... pati turiu 13 metu seseri- uzdaras zmogus, o kai paziurejo sita laida sako- kokia idomi laida buvo....as klausiu- kuom ji tau idomi? ji atsako- na apie EMO kalbejo. man kunu siurpuliai perbego.... matot vaikus traukia, jiems patinka apranga, stilius.... o visa kita patiks veliau..... ta vakara ilgai as su ja kalbejausi apie tai, aiskinau,kad ne stiliuje esme, o tame kad tik nelisti ten kur negalima.... ji prizadejo,jeigu kas iskarto man sakis.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesa pasakius zudosi, is idejos, bet ne del to kad kazkam priklauso, nes psichika jau tokiame amziuje buna paveikta.

Nes kai jau antrokams reikia psichologo tai .....

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.