Pereiti prie turinio
Snapė

Karštas šokoladas

Rekomenduojami pranešimai

Napatikesiu jeigu pasakysit jog niekada nesat dare kar?to ?okolado :bigsmile: .

Taigi siulau pasidalinti visom receptais, juk ruduo ateina, kaip tik kar?to ?okolado metas :susigedes .

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na negi i?tikrojo nieks nedarot kar?to ?okolado?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nedarau. Man ir ?altas skanu...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na negi i?tikrojo nieks nedarot kar?to ?okolado?

esu dariusi, bet ten toks paprastutis tas receptas :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
esu dariusi, bet ten toks paprastutis tas receptas  :bigsmile:

 

 

Na vistiek gi para?yk, smalsu man koks ten paprastutis :geda

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai kaskada bandziau daryt bet nesigawo man.ty man taip pat idomu kox tas receptutis

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

geriausia nusipirkt kulinarinio sokolado..ji atsildyt...ir gert:) maziausiai terlioniu ir darbo

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei turiu šokolado(tinka ir kulinarinis-pigiau),tai:

 

sutrupinu(geriau net sutarkuoti) užpilu trupučiu pieno ir maišant kaitinu,kad ištirptų,pagal skonį dar įdedu cukraus ir palaipsniui maišant pilu pieną(iš viso 200g. šok.- apie 1l. pieno,cukraus).Maišant verdu kol sutirštėja.

 

Ir dar jei be šokolado:

 

2 stiklinės pieno ar grietinėlės(skaniau)

3 šaukštai kakavos

apie puse stiklines cukraus(kas megsta karčiau -cukraus mažiau)

1 šaukštelis sviesto

Viską maišant kaitinti ,kol sutirštėja.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as net nezinau kas tas karstas sokoladas?galvojaukad kakava.o cia pasirodo ne :flower:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip panasus i kakava, gak siek tiek tirstesnis :flower:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima mažiau pilti pieno,bus tirštesnis. ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia keleta receptuku :doh:

 

35 g sviesto

1 šaukšto kakavos

3 šaukštų pieno

150 g cukraus pudros

 

Sviestą tirpiname su kakava ir pienu. Kai masė praaušta, įmaišome cukraus pudrą ir gerai išsukame. Pilame ant pravėsusių pyragų

 

 

Šokoladas

1 šaukštas sviesto;

4 šaukštai cukraus;

2 šaukštai grietinės;

3 šaukšteliai kakavos.

 

Sviestą sudėti į nedidelį metalinį dubenėlį ir tirpinti ant silpnos ugnies. Pamažu suberti cukrų, sudėti grietinę, kakavą. Maišyti tol, kol skysta burbuliuojanti masė sutirštės ir virs gardžiu šokoladu.

 

ŠOKOLADO GLAJUS

 

30g kakavos miltelių;

200g cukraus pudros;

70g konjako.

 

Kakavos miltelius išplakti su cukraus pudra, po truputi pilkite į konjaką ir išsukite iki vientisos masės.

 

ŠOKOLADO GLAJUS

 

25g kakavos miltelių;

1 šaukštas sviesto;

200g cukraus pudros;

5 šaukštai pieno;

 

Kakavos miltelius pakepinti svieste. Pieną užvirti ir juo užpilti cukraus pudrą. Karštą pieną supilkite į pakepintą kakavą ir maišykite, kol pasidarys tiršta vientisa masė.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.