Pereiti prie turinio
simple_girl

Koks jūsų požiūris i pankus ir gotus?

Rekomenduojami pranešimai

As nelabai teskirstau zmoniu bili tik zmogiskumas yra tai zmogus kaip zmogus ,manau vidum jie turbut kaip ir mes su savo laimem ir nelaimem ,o jei zmogui patinka jo isvaizda ir gyvenimo budas kodelgi ne .Tik nezinau kaip butu zmoniu reakcija jei taip nueini i koki teisma ar panasiai o ten teisejas ziuri ...

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nu su sia zinute galiu kaip ir sutikt, as labai labai tikiuosi kad auklesiu, kalbesiu ir nereiks man turet vaiko goto ar pan

o šiaip tai tie gotai nieko blogo. Sakau, man atrodo, esmė, kaip išauklėtas žmogus. Tarkim, turiu draugą gotą, normalus vaikinas, kad dar visi tokie būtų :cocktail: Tikrai nėra kažkuo žiaurūs, tiks kad rengiasi visada juodai, o šiaip - ir vertybės, ir protas, ir mandagumas - visko turi.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje, prisiminiau, turiu dar vieną draugą, kuris savo jausnytėj gilioj buvo ir gotu, ir panku, ir kuo tik ne :cocktail:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi mes kazkuom pabunam...bet juk liekam zmonem, o tai svarbiausia.... tad kai cia paskaiciau diskusija apie vaikus, tai as nepasielgciau taip. niekada nepasakyciau savo atzalelei,kad kol gyveni po mano stogu darysi kaip as noriu.....ne.... mano vyras gal taip ir pasakytu,bet as niekada........

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol vaikas gyvena kartu jam niekada nereikia sakyt jog elgtusi taip kaip mes tevai norime , Reiktu but toliarantiskiem suprast savo vaikus ir ju poreikius , nereikia nurodynet koki styliu rinktis o kas liecia Tatu , bent mes savo vaikui iskiepijom jog tai nera butinybe , o jei jau yra noras, nedaryt jos matomoje vietoje , kuri gali trukdyt siekt karjieros laiptais . Kas liecia ivairias neformalu grupuotes , tai kazkas rase jog su vaikyste isaugs . Netiesa . As Reperis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu tiesiog didelis vaikas ;)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is kur zinai ? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Širdim jaučiu... ;)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kol vaikas gyvena kartu jam niekada nereikia sakyt jog elgtusi taip kaip mes tevai norime , Reiktu but toliarantiskiem suprast savo vaikus ir ju poreikius , nereikia nurodynet koki styliu rinktis o kas liecia Tatu , bent mes savo vaikui iskiepijom jog tai nera butinybe , o jei jau yra noras, nedaryt jos matomoje vietoje , kuri gali trukdyt siekt karjieros laiptais . Kas liecia ivairias neformalu grupuotes , tai kazkas rase jog su vaikyste isaugs . Netiesa . As Reperis.

;) :doh::gele:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

.....Jei žmogus sociopatas, tai js gali būti ir " tradicinės " išvaizdos.Gotai, pankai man norma...Revoliucijos pas jaunimą, šiaušiasi, veržiasi į asmeninį privatumą, pripažinimą...poza...

Kartą važiavau, mikriuku, vaikas pametė žaisliuką po kėdėmis, šalia sėdėjo du dideli, juodi, grandinėti gotai...paprašiau padėti paieškoti, ....padėjo, surado ir labai malonūs vaikinukai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš neturiu jokio požiūriu šiuo klausimu, jei jiems gerai man tuo labiau, svarbu kad būtų žmonės kaip žmonės

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.