Pereiti prie turinio
simple_girl

Pinigai. Kam galite išleisti labai daug, o kam ne?

Rekomenduojami pranešimai

Oho :flowers:

Maistui a? i?leid?iu apie 150Lt/m?n. na kai jau pai?laidauju iki 200Lt/m?n. :flowers:

tiek mazai?be sansu mums.

negaila vaikams bet ka pirkt,o vat sau pinigusleist tai gailiu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai buvo prieš du metus.

Dabar maistui apie 250Lt nueina.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias infrared

man negaila pinigu maistui, negaila kai norim su vyru nueit i kokia kavine ar i kina ir panasiai :coffee: juk jei sau gailesim ir gailesim tai juk neidomu gyventi bus :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dabar negaliu atsisakyti rubu ir papuosalu su kosmetika- galeciau pirktis ir pirktis....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kaip tik maistui gailiu pinigu,nes per ji daug pinigu iseina,negaila apatiniam trikotazui,plauku priemonem,rubam,kosmetikai,tik gaila neturiu tiek pinigu kiek man ju reiktu

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha man irgi kažkaip ant maisto baisu leisti pinigus :flower: nes išleidžiamos sumos klaikios :wub1:

Daug investuoju kas kelis mėnesius į savo odą, nes turiu super problematišką, todėl kosmetika turi būti gerai parinkta ir žinoma tokios kosmetikos būną brangios.

Toliau plaukai, dėl kurių irgi galiu padaryti viską.

O šiaip bendrai labiausiai nervuoja pinigai išleisti mokesčiam, paskolai, mokesčiui už mokslą ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man gaila leisti pinigus kosmetikai, kad ir kaip noreciau :hysterical: Todel perku po biski, bet geros kokybes. Na ir maistui gaila,nors ir taip isleidziame nemazai :hysterical: . Negaila nieko vaikui,dovanoms ir ivairiems mieliems niekuciams :hysterical:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maistui niekada negailejom ir negailesiu, kam tada dirbti , vargti, jei negali skaniai pavalgyti, aisku sumos nerialios, bet ka padarysi, kosmetika pas mane su saiku, geriau brangiau nei pigus keli :super: rubai taip pat, perku ta ko man tikrai reikia nepirkineju bele ko. apie paskola , mokescius jau nekalbu pinigai labai grazus, bet yra kaip yra, svarbiausiai , kad visko uztenka ir nereikia gyventi nuo algos iki algos :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat ant maisto negailiu o drabuzei man neaktualus dalykas kai jau butinai reikia tai perku o kosmetikos isvis neperku nes nemegstu dazytis grasu prie veidrodzio stoveti ir maklevotis dar dukrai negailiu ant visko :bredis::super: :super: :super: :super: :geda: ;) :D

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man gaila leisti pinigus kosmetikai, kad ir kaip noreciau Todel perku po biski, bet geros kokybes. Na ir maistui gaila,nors ir taip isleidziame nemazai . Negaila nieko vaikui,dovanoms ir ivairiems mieliems niekuciams

man atrodo kad biski ne taip supratot angeliquee :super:

Negaliu pasakyt kad gailiu maistu, bet daznai pagalvoju...jietau! kiek mes pravalgom, galima istiesu ir siek tiek kukliau :super: tad dabar neperku bet kiek ir visko ko atrodo to momentu reikia !

O gera kosmetika ir man labai patinka :bredis:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man negaila pinigeliu batams. Uztai kosmetikai gaila, ypac lupdaziui :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar kvepalams negaila :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.