Pereiti prie turinio
simple_girl

Pinigai. Kam galite išleisti labai daug, o kam ne?

Rekomenduojami pranešimai

man visiskai negaila pramogoms :rolleyes:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekada negailiu dekoratyvinei kosmetikai, knygoms, teatrui ir avalynei. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei koks man patinkantis daikciukas krinta i aki tai pinigeliu negailiu ,geriau paskui truputi pasispausiu bet ta daikta nusipirksiu .O kai prekinuos maisto prekiu parduotuvese pyktis ima tiek isleidi o ziuret kaip ir nera i ka :flowers:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negaila savo hobiui ir daiktam kurių tikrai noriu

Smile, and the world smile with you, cry, and you cry alone

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks tas hobis?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kdaug kam negaila... o vat geriau pasakysiu kam gaila... vyras sako reik indaploves o man gaila pinigus indaplovei isleist, as geriau jau tada atostogoms arba geram fotoaparatui (nors jis uz indaplove brangesnis)

rubams ir batams as gailiu pnigu (nestandartine matyt motera esu), nes niekaip nesuprantu kodel kazkoks skuduras nors ir labai grazus , taip brangiai kainuoja.

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daug -isvaizdai,sau ir reikalingiems daiktams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
rubams ir batams as gailiu pnigu (nestandartine matyt motera esu), nes niekaip nesuprantu kodel kazkoks skuduras nors ir labai grazus , taip brangiai kainuoja.

:alutis: ir aš nesu skudurų vergė :) , niekada netaupau maistui, taip pat noriai leidžiu pinigus knygoms ir dovanoms. Jei jų turėčiau dar daugiau, tai labai daug keliaučiau ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai gaila kaip vyras didesne atlyginimo puse isleidzia ant masinos.O visai negaila pinigu tam kas padaro jaukesne namu aplinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negailiu pinigu savo dukrytei, vyrui ir is vis, pinigai neuzsilaiko pas mane kiseneje. Jei kas patinka, ta ir perku, jei zinoma kiseneje yra slamanciu :wacko:

an1cA6k0g410010MjA3OTlkfDMxNzU1NjBkYXxEdWtyeXRl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.