Pereiti prie turinio
Butaforija

Kai ateina laikas išsiskirti....

Rekomenduojami pranešimai

Sudek visus pliusus ir minusus, paklausk saves ar viska isbandei, kad kazkas pasikeistu, zodziu visus imanomus budus santuokai issaugoti ir jei matysi, kad niekas nepadeda - skirkis. Vaikai zauga, aisku vieniems tai atsiliepia (tevu skyrybos) kitiems - ne. Galiu pasakyti is savo patirties, kai mes skyremes su vyru, dukrai buvo penkeri metai. Jis labai gere. Dar pradzioje aplankydavo o dabar jau apie penki metai nei paskambina nei pasveikina zodziu dingo is horizonto. Ji niekada ir neuzsimena apie ji ir nepastebejau, kad pergyventu. O man per tuos metus niekada nekilo mintis, kad pasielgiau blogai, nes kaip ir Indrute sake, ji nemate manes besibarancios, rekiancios ar dar kokios nors. Sutinku, kad jai truko tevo, gal tas ir atsilieps gyvenime, bet manau, kad pasielgiau teisingai.

Zodziu, patarti mes galime daug, bet spresti tau reikes paciai, o kadangi esi svarstykles, tai tikrai zinau, kad bus sunku :)

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Butaforija kada tėvai skyrės man rodos buvo gal 6 metai :hm

Bet aš atsimenu daug ką ir iš ankščiau, kada buvo prasidėja barniai, jie tėsės gal porą metų iki skyrybų :)

Kada jau į visą šitą situacija galiu pažiūrėt suaugusios akim, ir spręst apie savo charakterį. Tai galiu pasakyti tiek, kad įsivystė imunitetas vyrams. Bendrąją prasme. Nei vienas vyras manęs nepašokdins pagal jo dūdelę, nei vienas negali pasakyti taip arba taip. Žodžiu imunitetas vyriškai kontrolei. Ir pasišlykštėjimas gyrtu vyru bet kokiu.

Daugiau lyg ir šiai dienai nepastebėjau :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
paklausk saves ar viska isbandei, kad kazkas pasikeistu, zodziu visus imanomus budus santuokai issaugoti ir jei matysi, kad niekas nepadeda - skirkis.

man visad kyla klausimas, kodel tik moteris turi isbandyti viska, kad santuoka neisirtu. As manu, kad santuokos isaugojimas yra grindziamas abieju pastangomis. Jai turi stengtis tik vienas tai tada jau neverta to daryti, nes nuoskaudos dideja geometrine progresija. is patirties galiu pasakyti, kad taip yra.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano irgi tėvai skyrėsi, seniai.

Kaip ir Indrutė manau turiu tam tikrą imunitetą ir pasišlykštėjimą bert kokiu girtu vyru.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man visad kyla klausimas, kodel tik moteris turi isbandyti viska, kad santuoka neisirtu. As manu, kad santuokos isaugojimas yra grindziamas abieju pastangomis. Jai turi stengtis tik vienas tai tada jau neverta to daryti, nes nuoskaudos dideja geometrine progresija. is patirties galiu pasakyti, kad taip yra.

Sutinku, aš tiek stengiausi kol neparodžiau nugaros jam tai buvo neaktualu, mano pastangos nebuvo vertinamos, o dabar nedarau nieko, tegul jei nori asistengia, nors jis mato, kd man jau dzin viskas, aš pasinėriau į darbą :P

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man visad kyla klausimas, kodel tik moteris turi isbandyti viska, kad santuoka neisirtu.

jei butu paklauses nuomones vyras, ta pati buciau pasakiusi ir jam ir visai nesu tos nuomones, kad tik moteris turi viska isbandyti :P

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pagalvojau,kodel tik moterys turi bandyti kad seima neisirtu,tai netiesa,nes jeigu moteris bus iniciatore skiryboms ar kitaip kaip nors prie to eis tai manau vyras nores seima islaikyti kartu....niu bet cia pagal situacija.....kaip ir kokia ji yra....

linkiu nei vienai to nesulaukti....SKYRYBU....Mylekite ir busit mylimos.... :flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

graudu skaityti cia parasytus postus.... kazkaip niekada nesusimastydavau,kad gyvenimas ant tiek suktas, kad viska gali apsukti aukstyn kojom..... siandien vyras salia,o rytoj gali jo nebuti.....

is tikruju- neatleisciau neistikimybes... negaleciau gyventi su zmogum kuris visai nesenai buvo su kita. kartais pagalvoju apie tokius dalykus.... kaip kad vyro praeiti-galimus neistikimybes variantus...mane nutrenkia kaip zaibu....nukrato visa kuna, atsiranda pasislykstejimas..... as neatleisciau.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
graudu skaityti cia parasytus postus.... kazkaip niekada nesusimastydavau,kad gyvenimas ant tiek suktas, kad viska gali apsukti aukstyn kojom..... siandien vyras salia,o rytoj gali jo nebuti.....

is tikruju- neatleisciau neistikimybes... negaleciau gyventi su zmogum kuris visai nesenai buvo su kita. kartais pagalvoju apie tokius dalykus.... kaip kad vyro praeiti-galimus neistikimybes variantus...mane nutrenkia kaip zaibu....nukrato visa kuna, atsiranda pasislykstejimas..... as neatleisciau.

Mes nešnekam apie neištikimybę :flowers: o apie tai kaip suprasti kad jau atėjo laikas skirtis ir kodėl taip dažniausiai nutinka :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia turbūt Oksana pasamprotavo apie neištikimybę kaip vienintelė priežastį skirtis :sird1:

Aš tai tris kart tfu tfu tfu džiaugiuosi kad šito žingsnio nežengiau karštakošiškai, ir vis dar bandžiau pataisyti padėty, bet kada atrodė viskas nebegaliu, viskas ėmėsi keistis stebuklingu greičiu :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes nešnekam apie neištikimybę :super: o apie tai kaip suprasti kad jau atėjo laikas skirtis ir kodėl taip dažniausiai nutinka :blush:

tikrai matyt nevietoj ir ne laiku pasamprotavau :flowers::flowers::kadaryt::kadaryt::kadaryt::kadaryt::geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Antrą kartą perskaičiau Oksanos postą ir ji pataikė į 10-ką tikrai gyvenimas kartais taip apverčia viską aukštyno kojom, kad ojojoj.... lyg ir aš norėjau skirybų...svarsčiau, galvojau..kas, kaip, kodėl, o gavosi, taip, kad paliko mane....likimo ironija :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.